Oikean makuuhuoneen valaisimen valinta

makuuhuoneen lamppu niche shabby chic

Arvokkaita asiantuntijavinkkejä – kuinka valita oikea makuuhuoneen valaisin

Riippumatta siitä, onko sinulla pieni makuualkovi tai master -sviitti, käytät huonetta todennäköisesti enemmän kuin torkut. Mitä mieltä olet pimeistä huoneista? Ne ovat ehdottomasti hyviä nukkumiseen. Mutta hieman enemmän valoa oikean kanssa Makuuhuoneen lamppu voit lisätä siihen joitakin ylimääräisiä toimintoja.

Perusvalaistuksen muunnelmia on monenlaisia ​​ja ne vaihtelevat “perus” – erittäin lihavoitu. Ne voivat vaikuttaa sekä hyvin hillityiltä että todella dramaattisilta.

Haluatko oppia lisää tuotteen oikeasta käytöstä Makuuhuoneen lamput oppia? Tässä on muutamia vinkkejä American Lighting Association (ALA – American Lighting Association).

Ole varovainen eri kokojen kanssa

makuuhuoneen lamppupaperi suorakulmainen

Vaihe, joka sinun on otettava ennen valaistuksen ostamista, on määrittää huoneen koko. Mittaa tämä ja ota tiedot mukanasi ostoksia tehdessäsi. Tämä auttaa asiantuntijoita valitsemaan sinulle sopivat lamput.

Määritä korkeus

Makuuhuoneet eivät yleensä ole kovin korkeita. Lisäksi tarvitset enimmäkseen valoa täällä lukemiseen. Siksi korkeat lamput eivät välttämättä ole oikea asia tässä. Varmista myös, että sinulla on tarpeeksi valoa liikkumiseen.

Anna huoneen loistaa

makuuhuoneen valaisin upotetut design -lamput

Päätä ensin, mitä haluat tehdä makuuhuoneessa, ja siirry sitten lamppujen valintaan. Kotitietokoneet, ompelukoneet ja lukulaitteet tarvitsevat kaikenlaista valaistusta. Oleskelutilat huutavat pehmeitä lampunvarjostimia pehmeällä valolla. Toisaalta pukeutumispöydät tarvitsevat kirkkaampia.

Vaaleampi puoli

Vältä lampunvarjostimia tai liian valonkestäviä valoja. Muuten makuuhuoneesi on liian pimeä. Tällainen valaistus näyttää kodikkaalta, mutta se on kaikkea muuta kuin toimiva.

Kun ostat pöytävalaisimen, etsi vaihtoehto, joka on hieman hajanainen

makuuhuoneen lamppu seinävalaisin pöytävalaisin

Katso, kytkeytyykö se päälle ja pois päältä tarpeeksi mukavasti. Tämän on tarkoitus olla kätevä, ei urakka, kun olet sängyssä.

Asennuspaikka

Älä asenna mitään Makuuhuoneen lamput aivan sängyn yläpuolella. Katsot niitä vaistomaisesti sängyssäsi. Ylhäältä tuleva suora valo ei ole yhtä mukava kuin tämä pään tasolla.

Lisää on enemmän

Yksikään makuuhuoneen lamppu ei voi olla yhtä miellyttävä kuin käsivalaisimien ja kiinteästi asennettujen valaisimien yhdistelmä. Asiantuntijat uskovat, että liikaa valoa yhdessä paikassa on epämukavaa ja häikäisevää.

Heidän mielestään tulisi käyttää useita valonlähteitä, joilla on pienempi teho

makuuhuoneen lamppu aasialaistyylinen upotettu kattovalaisin pöytävalaisin

Valo viritykseen

Kodikkaan ilmapiirin luominen valolla on erityisen tärkeää makuuhuoneessa. Siksi sinun on ehdottomasti harkittava hohtavalojen asentamista.

Kaapin valaistus

Harvat asiat ovat yhtä turhauttavia kuin tummat kaapit. Mutta jos päätät sytyttää ne, sinun on oltava varovainen: älä missään tapauksessa asenna kuumia hehkulamppuja. the Makuuhuoneen lamppu tulisi olla tietyn etäisyyden päässä palkin reunasta ja ylähyllystä. Asiantuntijoiden mukaan sinun pitäisi valita neonvalot täällä.

Jos käytät hyvää värillistä putkea, voit tehdä kaapin ilmapiiristä erityisen elävän.

Sängyn lukuvalo

Siirrettävät valosarjat sängyn vieressä tarjoavat lukijoille paljon joustavuutta. Tässä tapauksessa sinun on ostettaessa kiinnitettävä erityistä huomiota laitoksen kykyyn maun mukaan.

Päädyn keskellä oleva valonhallinta mahdollistaa lampun sammuttamisen kumppanisi vierestä häiritsemättä

makuuhuoneen lampun kuution muotoinen pöytävalaisin riippuvalaisin

Tehon säätö

Kuvittele, että painat sivussa olevaa painiketta ja kytket valot päälle ja pois päältä. Tämä ei ole enää ongelma kehittyneiden tekniikoiden kanssa.

Infrapunavaloilla on jo kaukosäätimiä, jotka tekevät tämän erittäin helpoksi.

Voit nyt käsitellä lamppuja yhtä helposti kuin television tai muiden laitteiden kanssa

makuuhuoneen lampun riippuvalaisimet lieriömäinen lasi

Oikea makuuhuoneen lamppu – tarkistuslista makuuhuoneen valaistuksesta

American Lighting Association (ALA) neuvoo sinua esittämään itsellesi seuraavat kysymykset oikean valaistuksen valitsemiseksi makuuhuoneeseesi:

 1. Näetkö tarpeeksi hyvin vaihtaaksesi vaatteesi?
 2. Pidä kaapissa oikea valaistus?
 3. Sängyn kummallakin puolella on yksittäiset valot?
 4. Pään yläpuolella on lamppu?
 5. Onko minulla tarpeeksi valoa määrittääkseni tarkasti vaatteiden värit?
 6. Minulla on oikea valo oven vieressä?
 7. Asensinko tarpeeksi pistorasioita rakentamisen / kunnostuksen aikana?
 8. Voinko varustaa tummat kulmat kannettavilla valonlähteillä??
 9. Asensin himmentimen sängyn päälle?
 10. Onko minulla tarpeeksi valoa meikkiini??

Oikean valaistuksen löytäminen makuuhuoneeseen on erittäin tärkeä tehtävä

makuuhuoneen lampun lamput symmetriset

Luulitko, että valitset Makuuhuoneen lamppu onko vakava ja vaikea tehtävä? Siinä olet oikeassa! Mutta jos noudatit tämän artikkelin sääntöjä, asiat eivät ole niin pahoja.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80