Rakastettavat designlamput yhdistävät valon ja kasvit yhdessä

Studio We Love Eamesin tyylikkäät designlamput

Valo on aina ollut asia, jota ilman ei voi tehdä. Siksi ihmiset ovat niin kiinnostuneita modernin kodin valaistuksesta. Tämä on myös syy siihen, miksi suunnittelijat luovat valaisimia yhä kummallisempiin muotoihin. Nykyaikaiset lamput herättävät huomiota, herättävät kiinnostusta ja stimuloivat kodin omistajan mielikuvitusta. Nykyään valaisimilla on useita toimintoja, ja suunnittelijavaloilla on toissijainen mutta tärkeä tehtävä näyttää yksinomaan ylellisiltä. Joillakin on jopa toiminnallisia sovelluksia sisustussuunnittelussa. Aivan kuten tapauksessa Suunnittelijalamput Haluamme esitellä teille tänään: Lamput Studio We Love Eames. Sieltä he tulevat …

Suunnittelijalamput – vaikuttavat riippuvalaisimet, joissa on kasveja

suunnittelijalamppujen studio rakastamme eames -riippuvalaisimia

Kasveilla on nykyään erittäin suuri rooli jokapäiväisessä elämässämme, mikä kasvaa merkittävästi ajan myötä. Kaupunkiympäristössämme kaipaa yhä enemmän todellista yhteyttä luontoon; milloin vain missä vain. Tämä pyrkimys vaikuttaa voimakkaasti sisustukseen. Yksi yrittää tuoda uutta kosketusta, jos se on mahdollista.

Ja selkeästi tekee. Nämä siistit Suunnittelijalamput todista se: ne yhdistävät valon ja kasvit suljetussa järjestelmässä ja muodostavat siksi ihailtavan kokonaisuuden.

Suunnittelijalamput – lamppu tai kasvisäiliö?

suunnittelijalamppujen studio rakastamme eames -riippuvalaisinta

Tavalliset olosuhteet kasveille menestyä suljetussa tilassa ovat huolellinen hoito ja runsaasti luonnonvaloa. Joten suunnittelijat päättivät Studio We Love Eames näiden ainutlaatuisten valojen luomiseksi. Niiden avulla voidaan hoitaa kasveja huoneessa, jossa ei ole ikkunoita ja johon valo ei pääse. Kuinka hotellit ja ravintolat edustavat tällaisia ​​tiloja. Nämä kasvit eivät vaadi ihmisen ylläpitoa, kuten ilmanvaihtoa ja kastelua. Näiden runsaiden valojen valo perustuu LED -valon ja auringonvalon sekoitukseen. Tällä tavalla fotosynteesiprosessi suoritetaan järjestelmässä.

Tämä viileä lattiavalaisin, jossa on kasvi, toimii myös koristeena

suunnittelijalamppujen studio rakastamme eames -lattiavalaisinta

Nämä lamput edustavat täysin suljettua ekosysteemiä, jossa kasvit voivat menestyä vuosia olematta rauhallisia. Lattiavalaisin edustaa uutta sähköä johtavaa lasikerrosta, joten sähkö virtaa näkymättömästi pinnan läpi. Kaapelia ei enää tarvita virtalähteestä LED -valoon. Tämä teknologinen innovaatio edustaa aivan uusia mahdollisuuksia puutarhanhoidossa ja näyttää kiehtovalta?

Miten idea tästä ainutlaatuisesta lampusta syntyi??

suunnittelijalamppujen studio rakastamme eames discovery -piirustusta

Näin valmistetaan lasikerros

design -valaistusstudio, jota rakastamme eames -tuotannossa

Ja niin se jatkuu…

suunnittelija valaistus studio rakastamme eames prosessikuva

Tuotantoprosessin lopussa …

design -valaistusstudio, jota rakastamme eames ikään kuin tehty