9 bedste frisurer til langt bølget hår

Med et hoved fuld af hår er den seneste bekymring, der har holdt dig buste om natten, de forskellige måder, du kan krydre dit look på uden at gå på kompromis med de tunge krøller. Sagen om langt hår er, at enhver ny stil eller frisure let kan implementeres, fordi din længde udgør alt andet.

Bedste frisurer til langt bølget hår

Men det samme gamle samme gamle hår kan bare være lidt for meget til kedelige dage. Så ødelægger de dårlige hårdage igen de perfekte bølger og så videre. Her er en liste over nogle af de bedste frisurer, du kan vælge med dine lange flydende lokker.

Forskellige lange bølgete frisurer til piger:

Den lille bolle:

frisurer til langt bølget hår 1

For dette hår, prøv at krølle dit hår mere op. Du kan prøve ved at flette dit hår natten før, så formen til håret fastholdes næste morgen, og du får elegante krøller. Skær nu dit hår fra den øverste halvdel og fix det med en lille slips til en rodet bolle. Dette er en perfekt frisure til de blæsende somre, når du kan holde håret ude af dit ansigt og stadig bære det, som du vil.

Høj pony:

frisurer til langt bølget hår 2

På nuværende tidspunkt er ordet pony blevet for mainstream, og du vil gerne inkorporere lidt sjov i det. Saml alt håret bagfra ved at vende hovedet på hovedet for at få et godt dryp. Når du gør det, kammer du grundigt og efterlader en hårlås nedenunder, bind resten til en høj pony. Brug nu enkeltlåsen til at krølle den rundt om basen for at skjule båndet.

Rygflettet:

frisurer til langt bølget hår 3

Opret et fletbånd bag på dit hoved ved blot at bruge denne teknik. Snit hår fra hver af dine to frontlåse, og begynd at flette dem individuelt. Når du er færdig i stedet for at sikre dem med et slips, skal du sikre det med en nål. Bring det nu helt tilbage og fastgør stifterne til dit hoved.

Frontpuffen:

frisurer til langt bølget hår 4

Dette er en simpel nok daglig frisure, som du kan vælge. Dette kan være velegnet til en filmaften eller endda til skolen. Krøl eller krus håret op i ryggen. Brug nu et blødt pust på forsiden ved at drille fronten og derefter fastgøre den med stifter. Du kan endda drille baghovedet for volumen.

Vandfaldsflettet:

frisurer til langt bølget hår 5

Prøv vandfaldsfletningen til dit tunge mankehoved. Normalt ser vandfaldsfletninger fantastisk ud med bølget hår, da hårets bølger bliver bragt højt ved brug af de frit faldende hår, der passer godt sammen med resten. Start fra den ene side og gå langsomt videre til den anden.

The Messy Low Bun:

frisurer til langt bølget hår 6

Hvis du stadig er bekymret for et hårlook til den næste uges bryllup, skal du ikke lede længere, da her er den perfekte frisure til dig. Start med at krølle dit hår for at definere dine bølger endnu mere. Brug nu individuelle bidder af hårlåse, og fold og stift dem for at få dette look.

The Full Vintage:

frisurer til langt bølget hår 7

Ligesom 90’ernes puff, er her endnu en klassisk frisure, som du kan vælge. Brug drillerier og støt det for at skabe dette look.

Den øvre fletning:

frisurer til langt bølget hår 8

Dette er et ganske simpelt og spændende udseende efter en daglig prøve. Tag de øvre låse foran og bind dem i fletning. Luft nu fletningen godt ud for at tilføje volumen til udseendet og sikre den under de andre sidelåse ved hjælp af stifter.

Falske Faux:

frisurer til langt bølget hår 9

Husk de klassiske faux bob -frisurer, der var populære i 90’erne. få det blik tilbage med disse definerede stærke bølger.