9 Bedste frisurer til langt hår med sløjfe

Langt hår er ligeglad er den herskende hymne for denne generation, men igen har et par tilbehør aldrig skadet nogen. Normalt ville det være senghovedudseendet, der hersker i disse sæsoner, eller det asymmetriske, der har overrasket hårklippverdenen, men det klassiske udseende omgiver altid omkring et par brug af tilbehør for at krydre looket. Artiklen i dag handler om, hvor langt hår ville gå så godt med brug af buer. Buer som slips er et hårtilbehør, der tilføjer et sødt syn på dit hår, og derfor er dagens artikel til alle de langhårede skønheder, der ønsker sløjfe som deres ven.

Langhårsløjfe stilarter:

1. Den halve pony:

sløjfe med langt hår 1

Buer får enhver frisure til at se godt ud, selv de enkleste. Her er et klassisk eksempel på det, hvor du kan lave en halv pony og give den et særligt udseende bare ved at tilføje en sløjfe til den. Nu er her fangsten til det, sæt det halve hår op og bind det til en halv pony med resten nede. Tilføj en sløjfe for at få det til at se smukt ud.

2. Glitter Look:

sløjfe med langt hår 2

Nu til balkonen har du din kjole sat ud, men det vigtigste, som du ville kræve nu, er den helt rigtige frisure, der passer til udseendet. Hvis du vil vælge et langt frithåret look, hvorfor ikke bare klassisk frisuren med en stor glitrende sløjfe bagpå den. Tilføj også nogle krøller til looket.

3. The Bowed Pony:

sløjfe med langt hår 3

En simpel pony kan gøres meget mere sød med en simpel lille sløjfe tilføjet på bagsiden af ​​den. Hver gang de daglige frisurer keder dig, har du et bue -tilbehør til bogstaveligt talt at bakke dig op. Bare børst dit hår helt tilbage og fastgør derefter en båndsløjfe ved slipset.

4. Den flettede sløjfe:

sløjfe med langt hår 4

For dette look først, start med at udglatte dit hår og lad det slå sig ned. Start nu med frontlåsen, og begynd at flette den. Når du er halvvejs færdig med fronten, skal du stifte den og starte på den anden side. Du kan endda tilføje et andet lag fletning, og på bagsiden af ​​det skal du blot bruge et slips til at binde dem alle sammen. Nu til den anden del skal du bruge sløjfen til at dække slipset.

5. Underbuen:

sløjfe med langt hår 5

Til dette look er alt hvad du skal gøre at binde dit hår til en rodet bolle. Frisuren her bruger sløjfen simpelthen som tilbehør. Børst først tilbage og saml dit hår. For at få dette præcise udseende skal du starte med at dele dit hår i to dele. Flet dem begge og rul dem nu sammen i en bolle. Tilføj stævnen herunder.

6. Hårsløjfen:

sløjfe med langt hår 6

Hele denne tid har vi brugt sløjfer simpelthen som tilbehør, men her i denne artikel ser vi selve håret blive omdannet til en sløjfe, så du nu kan have en sløjfe uden at skulle bruge det som et ekstra tilbehør. Til dette look skal du kende de indviklede knuder og detaljer, og du er klar.

7. Sløjfen:

sløjfe med langt hår 7

Sløjfen er den samme som den øvre frisure, men her i stedet for at lave en sløjfe af hele håret, har vi brugt knollen som det primære fokus. For at få dette look er det eneste du skal gøre at binde en bolle ordentligt, men husk at lade en lås stå fri. Brug låsen, lav nu en fletning.

8. Bow Band:

sløjfe med langt hår 8

Dette er ikke meget af en frisure så meget som et simpelt tilbehør. Dette er et præfabrikeret eller et fremstillet hårbånd, hvor bandet ender i et retro sløjfebånd.

9. Sidebuen:

sløjfe med langt hår 9

Til dette look skal du starte med at flette siden af ​​det, og mens du er ved det, skal du prøve at inkludere en hårbåndsløjfe i blandingen. For enden fastgør fletningen med et slips og bind derefter båndet på den.