9 Bedste Long Shag Haircuts

Shag -hårklippet har været der siden længe nu og langsomt og støt styrer dette look nu modeklipningssiderne. Når vi taler om shag -looket, omfatter det normalt omkring et flerlags look, der kan genkendes med en fjer eller et trin, men på en meget sprødere måde. Moderne tider har krævet en meget bredere palet, et meget bredere udvalg af udseende, og shag -klipningen er simpelthen en anden frisure, der følger trenden. Ofte kommer disse frisurer med krøller eller pandehår eller endda uden dem. Uanset hvad her er en række af nogle af de lange shag -haircuts, som du kan implementere på dig selv.

1. Den bløde sideskille:

lang shag haircut 1

Hvis du vil have professionalisme og sjov på samme tid, i samme stil, skal du ikke lede længere. Denne bløde sideskiftede shag -haircut er bare det, du vil have. Denne slags frisurer tilføjer normalt volumen og personlighed til dit hår og giver dig samtidig et sjovt udseende. Ofte kan du tilføje nogle smarte klip eller bånd for at fremhæve dette look.

2. Princess Shag Cut:

lang shag haircut2

Til de langhårede skønheder har vi den perfekte løsning til dit hår. Shag danner normalt flere lag på dit hår, hvilket giver det et blødt boblende look. Top der med nogle lange lokker i slutningen og nogle bløde fjerlåse foran. En fletning eller to kan rette looket mere op, hvilket får det til at se endnu mere lokkende ud.

3. De indre fjer:

lang shag haircut 3

De indadvendte fjerlag har et meget sublimt og roligt udseende sammenlignet med andre. Dette er et perfekt udseende til kontoret eller sådanne formelle begivenheder og kan ofte ændres med blot tilføjelse af et hårtilbehør. For at holde de hårde maner tamme, brug en straigtner til at slanke håret.

4. For mændene:

lang shag haircut 4

Shag -hårklippene henvender sig ikke kun til den kvindelige befolkning, og her er et klassisk eksempel på, hvordan du som fyr altid kan have nogle sidelåse ved hjælp af denne frisure. For drengene holdes låsene bevidst skødesløse og ujævne og giver et sengelignende udseende. Ofte kan du pleje det eller dæmpe udseendet ved hjælp af hårspray og rygbørste.

5. Den gamle tid:

langt hårklippning 5

De gamle tider er de gyldne tider og stil i disse dage har tyet til at bringe de gyldne dage tilbage. Her er et klassisk look fra den gamle dagbog, der dog er forældet, men stadig kan være en ting eller to med nogle mindre ændringer. Dette look har en let midterskille, og shag kommer ind, når siderne glattes ud i form af korte og sprøde låse.

6. De bløde krøller:

lang shag haircut 6

Nu må du spekulere på, om du og din krøllede manke nogensinde kan komme til at prøve en af ​​disse seje shag -haircuts, og svaret er lige her i dette billede. Udseendet starter med en blød sideskilning og i stedet for sportslige skarpe udadgående låse krølles håret smukt for at give dig et blødt udseende.

7. The Hardcore Front Bangs:

langt hårklippning 7

med pandehår på forsiden, der falder kort og skarp over dine øjenbryn, betegnes dette look hardcore på grund af skarpheden i lagene, der rulles udad og alligevel afgiver et meget nedværdigende look.

8. Beach Wave Cut:

lang shag haircut8

Ligesom krøllerne bærer strandbølger også et strejf af blød feminisme og kan derfor inkorporeres i dine mange shag -haircuts. Normalt holdes håret tykt ved at sikre, at lokkerne er bløde og beskårne.

9. Til det fine hår:

lang shag haircut9

Shag er altid den bedste til de fine konsistensklipninger, og her er derfor et klassisk eksempel på, hvordan du kan håndtere tynde hårproblemer ved blot at skære dit hår i et flere låselag.