9 Enkle og lette åbne frisurer til kvinder med langt hår

Normalt vil du med et langt hårhår dyrke noget frit freestyle, og du undrer dig over, hvordan du ellers skal fungere godt med den hårafgrøde. Tag derfor et fingerpeg om disse givne frisurer og rock det åbne hårlook uden bekymring.

De lange åbne frisurer har altid været alsidige og gav et klassisk og elegant look problemfrit. Uanset om det er en fest eller udflugter eller formel påklædning, stod de lange åbne frisurer altid i højeste præference for de fleste kvinder.

Med denne liste over trendy og de bedste åbne frisurer til langt hår, håber vi, at du fandt de nye ideer, ligesom du kan lide dem!

9 enkle frisurer til langt åbent hår:

Lad os se på de 9 bedste frisurer til langt hår.

1. Slankede låse:

Let åbne frisurer til langt hår

Dette er en let nok frisure til langt fint hår. Del håret ned fra midten og kæm grundigt igennem det. Du kan endda vælge korte lag eller frontlåse, bare en lille smule for at tilføje lidt volumen. Hårsprayen ville helt sikkert dæmpe håret for at undgå unødvendigt hår.

2. Doo-Rag Hippie:

Enkle frisurer til langt åbent hår

For det perfekte glade hippie-look, prøv denne frisure om middag middag med en blød, hvid slips-kjole med aztekiske print og eller en løs hvid bluse. Prøv at bruge curlers til dit hår for at få et subtilt strejf af bølger og bind derefter en hovedklud eller tørklæde rundt om dit hoved for at få dette look.

3. Den faux side del:

langt åbent hår frisurer til kvinder

Til denne frisure skal du lave en masse drillerier og noget mere hårsprøjtning. Del bare dit hår til den ene side og start med din drilleri for at få en større volumen i dit hår. Brug nu hårspray til at låse volumen ind. Ofte at dømme efter lejligheden kan du tilføje et tilbehør eller to til dette look.

4. Gå efter løse krøller:

åben langt hår stil

Overskriften var nok til at bevise hele pointen med denne frisure. Curl forbedrer altid dit hårs udseende og tilføjer et blødt strejf af dit hår. Til dette brug en stærk rulle eller curlers til at tilføje tip til krøllerne. Del dit hår fra midten, hvis du har et ovalt ansigt, og til et hjerteformet eller diamantformet ansigt skal du bruge side-fejet pandehår.

5. De bløde lag:

lange åbne frisurer

Sidebørnen fejes hurtigt til den ene side i denne frisure. Dette er en klassisk lagdelt frisure med bløde, stumpe pandehår rullet på indersiden. Den fejende side eller hårets sideafskæring tilføjer simpelthen en tekstur til stilen, da det lagdelte look altid gik godt med sideskille. Du kan endda rette udseendet eller krølle pandehårene udenfor for en ændring.

6. Fusion Mix:

frisure til langt åbent hår

Du er klar med din beskårede bluse og rockerjeans, og det eneste, der mangler før koncerten, er den perfekte frisure til at gå med. Den bløde vinter udenfor vil have dig til at holde dit hår åbent og frit, men du vil have et blødt naturligt look, der ville tilføre det et elektrificerende stød. Brug pandehår og fletninger og tilføj liv.

7. The Vintage Waves:

åbent langt hår stil kvinder

Vælg en sideskilning fra det ene hjørne af dit hoved og kam derefter håret grundigt. Denne frisure inkorporerer i sig selv et blødt og temmelig naturligt look. Brug krøller og blødgørere til at tilføje glatte bølger. Denne frisure ligner på en eller anden måde disse bondpiger med funklede kjoler, og nu kan du også få dette look.

8. De forreste pandehår:

lang frisure til kvinder

Dette er en perfekt frisure til en smuk pige som dig, hvor sødme blander sig med elegance. Disse er tætte fransk-stilede pandehår, men du kan også bruge lag til dette look.

9. Strandbølger:

frisure til langt åbent hår kvinder

Strandbølger er et sted mellem lag og bølger, men med et let hippie -strejf til det. Disse er lette og leveres med volumen.