Top 9 frisurer til langt hår

Langt hår kan være et kæmpe problem eller en velsignelse i forklædning. Når dit hår er af rigtig god kvalitet, kan du bare svigte det og gå med det enkle – jeg behøver ikke styling – look. Men hvis du har til formål at se lidt mere sofistikeret ud, så er der mange ting, du kan gøre med dit hår.

Frisurer til langt hår

Alle disse styles starter med at kæmme dit hår, indtil det bliver slankt og skinnende. Du kan endda bruge struktureret hårspray for at få det til at ligne, at du har besøgt din stue et dyrt besøg, hvis du ved, hvad jeg mener. Men i det hele taget er de følgende frisurer lette at lave og tager ikke for meget af din tid.

9 bedste frisurer til langt hår:

1. Snoede hestehaler:

HAIRDOS TIL LANGT HÅR 1

Til denne frisure skal du først adskille dit hår i tre segmenter og binde dem op i separate hestehaler. Tag derefter den første og fold den over sig selv og tilføj den til den anden. Gentag processen for den anden. Det sidste udseende er sådan noget.

2. Simple Let it Loose Style:

Hairdo lange frisurer 2

Hvis du har langt glat hår, behøver du ikke gøre meget ved det. Kam og sørg for, at teksturen er den rigtige, og lad den bare løsne. Du skal selvfølgelig føntørre det for at gøre det lige og præsentabelt, men derefter gør dit hår resten af ​​arbejdet.

3. Højklippet bolle:

HAIRDOS TIL LANGT HÅR 3

Dette er en ret let at lave frisure og tager ikke mere end et minut. Endnu mindre, når du vænner dig til at lave det dagligt. Hold dit hår højt og vrid som du ville, mens du lavede en hestehale. Lad det blive snoet over sig selv og klippet øverst. Lad enderne falde tilbage for at fuldføre udseendet.

4. Sidefletning:

HAIRDOS TIL LANGT HÅR 4

Hvis du gør dig klar til en fest og leder efter noget mere kompliceret end ovenstående, skal du gå efter dette look. Saml dit hår på den ene side. Tag derefter den øverste halvdel og flet den med start fra øverste venstre side. Når du læser til højre, skal du flytte fletningen tilbage og derefter klippe den midtvejs, så enden blander sig med resten af ​​dit hår.

5. Knyttet hår:

HAIRDOS TIL LANGT HÅR 5

Dette er enkelt at gøre og kan også laves til en pony eller en bolle. Del dit hår i to halvdele – venstre og højre. Tag de midterste ender af de to halvdele, så du har lidt hår tilbage imellem, og knyt dem. Tag derefter resterne af de to halvdele og knyt dem igen.

6. Formelt udseende:

HÅRDOS TIL LANGT HÅR 6

Et enkelt, men formelt look er et, hvor du holder dit hår åbent, men forsiden fejes af. Adskil den forreste halvdel af dit hår fra ryggen. Del den forreste halvdel i to, og tag derefter halvdelen på venstre side og fej den tilbage og klip den på højre side. Tag derefter den højre halvdel og fej den tilbage, vrid den gennem den afklippede venstre halvdel og klip også denne ende.

7. Rodet fletning:

HAIRDOS TIL LANGT HÅR 7

En simpel sidefletning med et par løse tråde kunstnerisk arrangeret for at få dit ansigt til at se sødere ud, er også en glimrende frisure.

8. Flettet hestehale:

HAIRDOS TIL LANGT HÅR 8

Bind det nederste segment af dit hår til en pony. Tag derefter det øverste segment og flet det fra begge ender til midten. Tilføj den derefter til hestehale.

9. Fastgjort fletning:

HAIRDOS TIL LANGT HÅR 9

Hanne en sofistikeret fransk fletning, der starter fra bunden af ​​dit hår. Fold derefter og stift den øverst. Lad enderne vælte og brug stifter til at sikre løse tråde.