Huonekalu, joka saa lastenhuoneen näyttämään entistä suuremmalta – lasten parvisänky

Kirjahylly, oleskelualue, toimistopöytä lapsellesi ja pinnasänky yhdessä. Kyllä, se on todellisuutta, jota nykyaikaiset lasten parvisängyt tarjoavat nykyään, eikä se ole kaikki mitä voit odottaa näistä huonekaluista. Löydät luovia ratkaisuja lastesi huoneeseen käytännöllisten ja ajantasaisten mallien perusteella, jotka toimituksemme on valinnut sinulle erityisesti seuraavissa kappaleissa.

Tilaa säästävien huonekalujen suosio kasvaa. Lapsiperheille nämä ovat onnistunut ratkaisu lastenhuoneeseen. Esimerkiksi käytännöllinen lasten parvisänky voi ottaa käyttöön monia toimintoja, jotka ovat hauskoja pienille ja takaavat heille paremman jokapäiväisen elämän. Ennen kuin päätät tietyn korkean sängyn mallin, keskustele rakentamisesta lapsesi / lastesi kanssa. Määritä, mitkä toiminnot parvisängyllä on oltava.

Enemmän tilaa pelata!

4

Seuraavat voidaan luetella lasten parvisängyn lisätoimintoihin:

  • Sisäänrakennettu oleskelualue
  • Kirjahylly, jota voidaan käyttää myös portaikkoina
  • Pelialue
  • Toimistopöytä, jossa on yksi tai useampi tuoli
  • Ylimääräinen sänky

Lasten parvisängyllä on monia etuja sinulle ja lapsillesi

7

Uskotaan, että tällaisia ​​huonekaluja olisi vaikea rakentaa itse, ja ilman tämän alan tuntemusta joudut varmasti vaikeuksiin.

Mitä etuja huonekaluilla on??

Ensinnäkin lasten kerrossängyt ovat loistava tapa parantaa lapsesi motorisia taitoja, mikä on erityisen tärkeää pienten terveydelle näinä päivinä. Markkinoilla on malleja, joissa on ylimääräinen kiipeilyseinä sivulla. Ole erittäin varovainen koottaessasi lasten parvisängyn tikkaita. Tikkaita pidetään projektin tärkeimpänä osana, ja niiden pitäisi olla lapsellesi mahdollisimman helppo kiivetä. Lasten parvisänkyjä, joissa on portaat sivussa, pidetään käytännöllisempinä ja ennen kaikkea turvallisempina. Tätä varten sinun on suunniteltava vielä enemmän tilaa haluamaasi huoneeseen, koska tämäntyyppiset portaat voidaan kiinnittää vain sivulle.

Oleskelutila lasten parvisängyn alla? Miksi ei ?

14

Toinen lasten parvisänkyjen etu on monipuolinen putoamissuoja. Tämä ominaisuus on erittäin tärkeä lapsen turvallisuuden ja hyvän yöunen vuoksi. Kun valitset oikean huonekalun, kiinnität suurta huomiota tähän turvallisuuteen, leveisiin askelmiin ja upotettuihin kahvoihin, jotka takaavat optimaalisen nousun ja laskun.

Leveät askeleet ja putoamissuoja ovat etusijalla

15

Suuri osa perheistä käyttää sängyn alla olevaa tilaa työpaikkana pienille. Rakenteilla oleva koko riittää käytännölliselle toimistopöydälle ja 2 työtuolille sinulle ja lapsellesi. Voit siis keskustella ja tehdä läksyjä yhdessä ja työskennellä tärkeiden projektien parissa Powerpoint -esitysten avulla.

Hanki inspiraatiota seuraavista käsitteistä, jotka saavat lastentarhan näyttämään entistä isommalta.

Neutraali seinärakenne valkoisella Konder -parvisängyllä

1

Upea DIY -koristelu

2

3  5 6  8 9 11 12 13  16 17 18 19 20