Poikkeuksellinen pinnasänky – korealaisten kenkien innoittama

ainutlaatuinen korealainen pinnasänky

Aasialaiset suunnittelijat ovat aina valmiita yllätyksiin ja tällä kertaa he ilahduttavat meitä eksentrisellä lastensängyn luomuksella. Jaekyoung Kimin ja Kamunissa sijaitsevan Hyunjin Seon suunnittelijayritykset, jotka sijaitsevat Soulissa, esittävät tämän ainutlaatuisen sängyn, jolla on epätavallinen muoto. Se on saanut inspiraationsa perinteisistä korealaisista kengistä ja on ihanteellinen huoneistoihin, jotka on sisustettu minimalistiseen tyyliin.

Pinnasängyssä on joustavat korkeat reunat, jotka voidaan muotoilla ja käyttää uudelleen. Tämä ominaisuus on erittäin hyödyllinen, kun haluat tehdä kotelon lapselle tai enemmän tilaa vanhemmalle. Ja kun tyttäresi tai poikasi kasvaa, nämä reunat voidaan järjestää uudelleen, jotta lapsesi voi tuntea olonsa mukavaksi ja viihtyisäksi tässä ainutlaatuisessa sängyssä.

Korealaiset suunnittelijat ovat onnistuneet yhdistämään perinteet, estetiikan ja toimivuuden tässä pinnasängyssä. Yhä useammat alkuperäisen sisustuksen ystävät suosivat sitä lasten hoitoon ja kasvatukseen. Valkoinen reuna takaa pienten ihmisten turvallisuuden ja ihana patja luo mukavuutta ja takaa heidän rauhallisen unensa.

Pinnasängyssä on moderni, ainutlaatuinen muotoilu. Se on erilainen kuin kaikki, mitä olet tavannut huonekaluliikkeissä tähän asti. Ja toisin kuin muut sängyt, tämä merkittävä pala houkuttelee sinua yksinkertaisella näkemyksellä ja mukavalla viimeistelyllä. Voit olla varma, että lapsesi rakastuu korealaiseen sänkyyn ensi silmäyksellä. Se takaa pikkulasten rauhallisen unen ja kauniit unet!

 Ainutlaatuinen pinnasänky innoittamana perinteisistä korealaisista kengistä

yksinkertainen pinnasänky koraaninen kenkäsuunnittelu

Korean pinnasänky epätavallisessa muodossa 

sänky korealainen design valkoinen  Korealainen sänky, jossa joustavat korkeat reunat sänky korealainen minimalistinen tyyli

 Yksinkertainen pinnasänky minimalistiseen tyyliin Koreastatyylikäs pinnasänky korkeat reunat

Teksti Katjan kanssa