Viileitä sisustusideoita lastentarhassa – North Pole Design

 deco -ideoita lastentarhan pohjoisnavan suunnittelussa

Hauskat sisustusideamme lastenhuoneessa ovat täynnä mielikuvitusta ja luovuutta – aivan kuten lasten unelmat. Kaikki lapset haluavat matkustaa ympäri maailmaa. He kuvittelevat laskeutuvan kuuhun tai vierailevan pohjoisnavalla.

Juuri pienten ystäviemme kaipuut ovat inspiroineet meitä keksimään nämä alkuperäiset ja mielikuvitukselliset sisustusideat lastentarhassa.

Olet vakuuttunut siitä, että valkoinen huone näyttää yksinkertaiselta ja tyylikkäältä ja silti erittäin kodikkaalta ja iloiselta.

Luo viileä mutta aurinkoinen ilmasto maalaamalla seinät ja lattia valkoisiksi. Etsi myös sopivia valkoisia huonekaluja, joita voit koristella karhutarroilla. Suunnittele huone tähän minimalistiseen, pohjoismaiseen tyyliin. Valkoinen väri tekee siitä kirkkaamman ja tilavamman. Mutta sinulla on myös mahdollisuus virkistää tunnelmaa värikkäillä elementeillä. Pehmokarhut, värilliset tyynyt tai seinäkoriste maailmankartalla ja kauniilla ilmapalloilla, jotka herättävät lasten mielikuvituksen, ovat ihanteellisia. Näiden lastenhuoneen upeiden sisustusideoiden ansiosta pienet seikkailijat voivat sukeltaa suoraan unelmien maailmaan.

Sinun on myönnettävä, että tämä sisustus näyttää melko epäkeskeiseltä, mutta erittäin omaperäiseltä ja houkuttelevalta. Ennen kuin sisustat huoneen pohjoismaiseen tyyliin, muista neuvotella poikasi tai tyttäresi kanssa. Kuuntele lapsiasi erittäin huolellisesti ja selvitä, mitä he ajattelevat tästä älykkäästä suunnittelusta!

Pidä silmällä tarjoamiamme kuvia ja nappaa hienoja ideoita!

 Alkuperäisiä sisustusideoita lastenhuoneessa valkoisilla seinillä ja koristeluilla ilmapalloilla ja karhuilla

sisustusideoita lastentarhan seinäkoristeisiin

   Mielikuvituksellisia sisustusideoita lastenhuoneessa pohjoismaiseen tyyliin, jotka luovat valoisan ja tilavan tunnelman

sisustusideoita lastentarhassa kirkkaan valkoinen Teksti Katjan kanssa