Etsitkö XL -hylly- ja säilytystarvikkeita? Mitä tehdä?

hyllyhyllyvarasto oranssi sininen kuormalavahylly

Hyllytelineet ja paljon muuta 

Mitä tulee turvalliseen varastointiin varastossa, työpajassa, toimistossa tai autotallissa, tietysti haluat aina saada parhaan, turvallisimman ja mahdollisuuksien mukaan halvimman rahoillesi. Sen tulee olla vakaita hyllyjä, joilla on tyydyttävä kantavuus. Tämä on helppo toteuttaa, sanotte … Tämä herättää loogisen kysymyksen siitä, kuinka massiivinen ja kuinka raskas tämän kantavan rungon pitäisi olla.

Vastaus yllättää sinut suuresti, koska on olemassa useita saksalaisia ​​valmistajia, jotka ovat nimenomaan kiinnostuneita teollisuuden vaatimusten optimoinnista.

Varastohyllyjärjestelmät takaavat sujuvan työnkulun

hyllyt hyllyt varasto oranssi sininen

Varastointilaitteet eivät ole vain näennäistä järjestystä. Lukuisia ja tärkeitä kriteerejä olisi harkittava ja täytettävä. Esimerkiksi hyllyjärjestelmät on suunniteltu teollisuudelle, jotka voidaan helposti koota ja purkaa, mikä tarjoaa hyvän joustavuuden optimaalisen tilankäytön kannalta. Siellä on myös laajenevia laajennusjärjestelmiä ja nostoalustoja, jotka mahdollistavat tilan tilapäisen mutta erittäin turvallisen käytön. Optimoitu hyllyjärjestelmä voi olla tilan säästämisen lisäksi hyödyllinen logistisissa asioissa.

Konsolitelineet, joiden leveys, pituus ja korkeus vaihtelevat 

hylly hyllyt konsoli teline varasto oranssi sininen yksityiskäyttöön

On jopa kuormalavahyllyjä, jotka mahdollistavat raskaiden tavaroiden lastaamisen ja purkamisen trukkeilla. Erikoisvalmistajan tarjoama tuotevalikoima sisältää mahdollisimman monta olemassa olevaa hyllyjärjestelmää ja säilytyskaappia sekä niihin liittyviä lisävarusteita. Asennus, rakentaminen ja huolto voidaan hankkia yhdestä lähteestä, joka on asiakkaille kätevää. On hienoa, että erikoisosaamisella, erikoishenkilöstöllä ja Saksassa valmistetuilla korkealaatuisilla tuotteilla on hyvä hinta-laatusuhde.

Kantava ja kiinteä

Hyllytelineet konsolihyllyvaraston oranssi teollisuus

Hylly on hylly. Kuinka paljon asiasta pitäisi tietää, joku kysyy. Reaktio näyttää normaalilta, kunnes uppoutuu teollisuushyllyjen erikoisosaamiseen ja tutustuu loputtomiin mahdollisuuksiin, täyttyneisiin normeihin ja luoviin ideoihin. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä kehitetään ympäristöystävällisiä valmistusstrategioita. Suunnittelijat ja kehittäjät huolehtivat työntekijöiden turvallisuudesta vastaavasti.

Hyllyt ja varastointisäännöt

Hyllyhyllyvarasto lavahyllyjärjestelmät

Sinun olisi pitänyt löytää oikea hylly tai hyllyjärjestelmä sujuvaa työtä varten varastosta, toimistosta tai korjaamosta. Jotta tämä olisi mahdollista, tarvitset erityisosaamista. Erotamme seuraavat markkinoilla olevat teollisuushyllyjärjestelmät:

Lavahyllyt erittäin raskaisiin kuormiin

hyllytelineet varastolavojen päällikkö

Hyllytelineet

Ymmärrämme yleisellä termillä hyllyjärjestelmät yleisimmät ruuvattavat hyllyjärjestelmät, pistokeliitäntäjärjestelmät, hyllyt ja korkeat hyllyt. Jos haluat hyllyn pysyvän asennuksen, ruuvihyllyjärjestelmä olisi oikea valinta sinulle. Plug-in-hyllyt mahdollistavat nopean muuntamisen ilman työkaluja. Hyllyt edustavat koottuja yksiköitä, jotka ovat käyttövalmiita. Ja jos pituus ja leveys eivät tarjoa riittävästi lastaustilaa, toimi korkean telineen pystysuunnassa.

Ruuvi- ja pistokehyllyt optimaalisen yleiskuvan saamiseksi

hyllyt hyllyt varasto oranssi sininen yksityiskäyttöön

Luetellut hyllyvaihtoehdot lupaavat täydellisen ja järkevän järjestyksen tiedostoille, työkaluille, tavaroille ja kaikelle muulle, joka kaipaa järjestystä.

the Säilytystilat XL -hyllyiltä Esimerkiksi räätälöidään tarpeidesi mukaan pyynnöstä. Yksityiseen ja teolliseen käyttöön et saa parempaa valintaa kellariin, vajaan ja autotalliin.

Moitteeton logistiikka

hyllytelineet varastolavojen pinottava hylly

Konsolitelineet

Konsolihyllyrakenne viittaa ylisuuriin ja suurikokoisiin kappaleisiin, jotka voivat olla pitkiä puisia säleitä, puuprofiileja, metallilevyjä tai teräslevyjä suurissa teollisuushalleissa. Konsolitelineiden erityispiirre on kantava ja kiinteä teräsrakenne. Asiantunteva henkilökunta löytää sinulle ratkaisun riippumatta siitä, onko kyseessä pieni hyllyrivi vai kokonaisten varastojen rakentaminen.

Tiedostojen uusi järjestys

hyllytelineet varastolavojen pinottava hylly

Raskaat telineet / kuormalavahyllyt

Lavahyllyt, jotka tunnetaan myös raskaina telineinä, tarjoavat optimaalisen ratkaisun raskaiden tavaroiden säilyttämiseen. Valmistajasta riippuen hyllyille voidaan pinota jopa 12 m korkeita ja jopa 30 t painavia kuormalavoja. Kuormalavojen sekä ristikkäinen että pituussuuntainen lastaus on mahdollista täydellisen logistiikan ja tilan optimaalisen käytön vuoksi.

Turvallisuus ja vakaus kuormalavahyllyjen ansiosta

hyllytelineet varastolavat

Saksan hyllyjen rakenne- ja varustusmääräykset on kuvattu yksityiskohtaisesti tuoteturvallisuuslaissa. Turvallisuussyistä suosittelemme, että käytät valitsemasi yrityksen erikoishenkilöstöä. CAD -piirustuksen laatijat ja kehittäjät voivat tehdä oman varastosuunnittelun, mikä säästää aikaa ja rahaa. Myös kokoonpano ja tarkastus harkitaan. Takaisinostotakuu ja takuu sekä sertifikaatit eivät saisi puuttua varastosi hyllytoimittajalta.

Joustava tilankäyttö

hyllyhyllyjen varasto