Parketti, enemmän lonkka kuin koskaan

Parkettilattiat ovat suosittuja. Saatavana eri väreissä ja monissa eri puissa, ne koristavat asunnon lattioiden pintoja lattiapinnoitteina ja mahdollistavat miellyttävän asuinympäristön. On olemassa erilaisia ​​tyyppejä: On maalaistaloja, jotka ovat melko pitkänomaisia ​​lautoja, sitten on pieniä neliökuvioita tai sauvamaisia ​​kuvioita. Ennen vanhaan oli taiteellisia parkettikerroksia, jotka loivat parkettilattian timanteilla tai hienostuneilla koristeilla luodakseen kokonaiskuvan.

Parketti helppo asentaa

Nykyään parketin asettaminen on helppoa. Niin kutsuttujen napsautusjärjestelmien avulla jopa maallikko, jolla on vähän käsityötä, voi uudistaa lattiansa kotona. Parkettilattialla on yleensä suunta, joka tulisi harkita huolellisesti etukäteen, koska parketin suunta parantaa myös tilavaikutusta. Jos sinulla on kapea huone, sinun on määritettävä asennussuunta sen poikki.

Parketin asettaminen on suositumpaa kuin koskaan

Öljytty tai sinetöity?

Öljytyt lattiat ovat yhä nykyaikaisia. Tässä parketin puupinta on upotettu öljyllä, mutta ei sinetöity. Öljy sulkee puun huokoset niin, että se kestää kosteutta, mutta ei sulje huokosia kokonaan. Tämä antaa lattian hengittää, mistä on suuri etu: lattia voi absorboida ja vapauttaa kosteutta ilmasta ja edistää siten parempaa sisäilmaa.

Toinen öljytyn pinnan etu on puun vaikutus huoneessa: öljytyssä lattiassa on kosketuspinta, puu on hyvin läsnä. Lakattu pinta sen sijaan estyy ulkonäöltään lakalla.

Parketti ei sovellu huoneisiin, joissa on paljon kosteutta, kuten kylpyhuoneeseen. Täällä sinun tulee joko edetä todella varovasti tai tehdä ilman parkettia, koska mikään parketti ei siedä toistuvaa vettä.

Puulajit

Nyt on yhtä monta parkettilattia kuin hiekkaa meren rannalla. Uusia prosesseja kehitetään jatkuvasti, jotka tuottavat erilaisen pintavaikutuksen puulle. Hyvin valkoisesta melkein mustaan ​​parkettilattiaan kaikki on edustettuina.

Tammi on nyt jälleen suosittu, koska se on erittäin kovaa ja kestävää puuta. Mutta myös pyökkiä, vaahteraa, akaasiaa, koivua, tuhkaa ja kastanjaa on saatavana parkettina. Eri prosessit ja jälkikäsittelyt joko korostavat puun viljaa tai silittävät sen tasaisesti. Hyviä esimerkkejä löytyy verkkosivulta markenboden.de.

laittaa parketin kärjet kuumiksi kuin koskaan ennen

Tilaa parketti netistä

Parkettilattialla on pitkä historia ja sitä käytettiin myös monissa linnoissa. Kuninkaat pitivät kauan sitten erityisen arvokkaana sitä, että parkettilattia on helppo hoitaa ja toisaalta hyvinvoinnin tunne. Parkettilattia on myös miellyttävämpi kuin kivilattia talvella. Kylmä ei tunkeudu alhaalta, lattialla on eristävä vaikutus. Tällä on myös jonkin aikaa ongelma a: n käytön välillä Lattialämmitys ja parkettilattia, koska osa lämmöstä ei tullut pintaan lattian läpi. Tällä välin valmistajat kuitenkin hallitsevat tätä. Useimmat parkettilattiat soveltuvat lattialämmitykseen. Sinun tulee silti hankkia valmistajalta vakuutus tästä. Silloin mikään ei estä uutta lattiaa.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80