Puhdista ja huolla lankulattia

Lattian asettaminen, ylläpito, olohuoneen suunnittelu

 Puulattia – vinkkejä sen asianmukaisesta hoidosta

Ja Lautanen jättää aina ensivaikutelman asunnostamme kaikille, jotka tulevat ovellemme. Siksi puhtaus on erittäin tärkeää siellä, jos sitä on erittäin vaikea saavuttaa käytävän intensiivisen käytön vuoksi.

Pidä makuuhuoneen lattia puhtaana

hyödyllisiä vinkkejä lattian asennuksesta

Voit luoda puhtaan lattian lattiatyynyillä

lattialaudan huolto lattiatyyny valkoinen sivupöytä

Lattialevyn huolto on helppo saavuttaa pitkällä aikavälillä, jos pidät mielessäsi muutamia perussääntöjä ja ideoita. Haluamme käsitellä tärkeimpiä näistä tämän päivän artikkelissa.

Puhdistus on tehtävä ennen raskaiden huonekalujen ja laitteiden siirtämistä

Tehdä Lautanen Ennen kuin siirrät huonekaluja, puhdista ne mahdollisimman huolellisesti, älä päinvastoin. Monet naarmut muodostuvat, koska lattialla on kiinteitä likaa. Voit vahingoittaa pintaa, kun siirrät raskaita huonekaluja. Kyllä, on totta, että huonekalujen siirtämisen jälkeen jää paljon enemmän likaa. Sitten sinun on vain siivottava uudelleen.

Huolehdi puulattian kunnosta

lankku lattia hoito kauniita eläviä ideoita

Puulattia keittiössä

vinkkejä lattian puhdistukseen

Vaaleat huonekalut

Edellä olevista tiedoista voit todennäköisesti tehdä omat johtopäätöksesi, että yleensä olisi parempi mahdollisuuksien mukaan nostaa huonekalut työntämisen sijasta. Sinun tulee kiinnittää tähän erityistä huomiota erityisesti kevyiden huonekalujen kanssa. Pyydä joku auttamaan sen sijaan, että olisit vaarassa naarmuttaa lattiaa.

Varo vain vahingoittamasta lattiaa

lautojen lattianpäällysteiden vinyylin huoltovinkkejä

Ovimatot ja matot

Lankulattian siisteydestä on paljon hyötyä, jos asetat sisä- ja ulkopuolelta korkealaatuisimmat kumimattoiset ovimatot. Suuri osa liasta kerääntyy sitten sinne ja tämä suojaa Lautanen vaurioilta. Matot ovat täällä hyvä idea samasta syystä.

Maton juoksijan asettaminen

suunnittele lattianhoitovinkkejä eläviin ideoihin

Skandinaavinen olohuone ja vastaava matto

Lattiapäällysteen siivoaminen maton ylläpitämiseksi olohuoneessa

Hallitse kosteutta

Lankulattian vaurioituminen liittyy usein kosteuteen. Hanki sopiva mittauslaite ja varmista, että kotisi kosteus on 35–60%. Sijoita tarvittaessa kostutus- ja kosteudenpoistojärjestelmiin.

Tarkista huoneen kosteus

Nykyaikaisen valkoisen nojatuolin lattian oikea huolto

The Lautanen tehdä siitä todella puhdasta

Sinun tulee myös olla varovainen, kun puhdistat lankkua. Sillä voi myös olla jonkin verran vahinkoa. Monille tyypeille höyrypesurit ja liian märkä moppi eivät ole hyvä idea. Puu- ja parkettilattiat voivat turvota.

Varmista, että kaikki märät kulmat katoavat

lattialaudan puhdistusvinkkien asettaminen moppi

Sirpaleita ja pieniä teräviä kappaleita

Hiekka ja muu lika, esim. Sirpaleet, ovat hieman vaarallisempia kuin tavallinen pöly. Ne tulee imuroida mahdollisimman usein. Tämä on ainoa tapa välttää itsesi Lautanen on mekaanisesti vaurioitunut.

Imuroi tai pyyhi säännöllisesti

Aseta lattia ja puhdista se pölyllä

Vahaa ja öljyä

Vaha ja erikoismaalit ovat yksi mahdollinen tapa suojata lankulattian yläkerros. Se olisi siten paremmin suojattu kaikenlaisilta mekaanisilta vaurioilta. Ota selvää mikä on oikea lääke sinulle Lautanen ja käytä tätä säännöllisesti.

Huolehdi lattiasta silloin tällöin vahalla tai öljyllä

lankku lattia hoito eläviä ideoita lattia

Pyyhi kostealla sienellä

Tämä hyvin alkeellinen ja käsintehty menetelmä on usein paras asia, jonka voit tehdä lattialaudan huollossa. Joten et missaa pieniä kulmia ja paikkoja. Pidä liina tai muu kangas käsillä, jotta voit pyyhkiä pois ylimääräisen kosteuden.

Puhdista lastentarhan lattia säännöllisesti

Lattian asentaminen kunnolla, siitä huolehtiminen, lastenhuoneiden suunnittelu

Varmista, että noudatat kaikkia tässä kuvattuja sääntöjä kuukauden ajan. Sen jälkeen kaikesta tulee tapa, joka tuskin maksaisi sinulle vaivaa. Saat puhtaan yhden vaivannäön hinnana Lautanen ja nauti aina asunnostasi!