Keraamiset laatat, joissa on paisley -kuvio – laatat, joissa on itämaisia ​​ja geometrisia aksentteja

Sisustusideoita paisley -kuvion innoittamilla keraamisilla laattoilla

Kun joku sanoo paisley, ensimmäisenä tulee mieleen kangaskuviot. Koska kyse on ensisijaisesti näiden koristeellisesta suunnittelusta. Uskotaan, että heidän kotimaansa on Persia. Mallit nimettiin kuitenkin skotlantilaisen kaupungin mukaan. Tässä 1800 -luvun alussa alkoi ei -kalliiden kankaiden tuotanto, joka jäljitteli tätä suosittua itämaista mallia. Alkuperäisyytensä ja houkuttelevan luonteensa vuoksi he saivat sitten arvon ja suosion.

Kuten monia muita suosittuja tekstiiliteollisuuden malleja, paisley -kuvioita käytettiin laajalti myös sisustuksessa. Paisleyssa on myös keraamisia laattoja, ja näytämme sinulle upeita esimerkkejä alla.

Paisley -kuvio ja sen jakautuminen idässä

keraamiset laatat, joissa on paisley -kuvioideoita seinälaatat

Paisley -kuvio esiintyy monissa muissa maissa Persian ulkopuolella. Siellä sillä on eri nimi. Löydät sen eri nimillä, kuten “turkkilainen kurkku”, “kurkku”, “Allahin kyyneleet”, “intialainen palmunlehti” ja niin edelleen.

Kuvion kuvaus ja hienoja esimerkkejä 

keraamiset laatat, joissa on paisley -kuvion sisustusideoita kylpyhuoneen laatat

Paisley -kuvion ulkoasua voidaan verrata pisaraan tai kurkkuun. Toinen pää on hieman pyöristetty. Se löytyy yhdessä eri kuvioiden kanssa ja se suoritetaan erilaisissa koristegrafiikan tyyleissä.

Paisleyn keraamisten laattojen pinta voi olla matta tai kiiltävä. Värisuunnittelulle ei ole rajoituksia.

Huomaamaton kuviointilattiat 

keraamiset laatat, joissa on paisley -kuvioita sisustusideoita olohuoneen lattialaatat

Tyylikäs muotoilu katseenvangitsijaksi kylpyhuoneessa

keraamiset laatat paisley -kuvioilla sisustusideoita kylpyhuonelaatat modernit kylpyhuoneet

Paisley -kuvio sopii hyvin erilaisiin sisustustyyleihin. Mielestämme se sopii kuitenkin parhaiten seuraaviin: itämainen tyyli, siirtomaa -tyyli, uusklassinen, art deco, minimalismi.

Sisustustyylit ja vastaavat laatat 

keraamiset laatat, joissa on paisley -kuvion sisustusideoita seinälaatat

Paisley -kuvioidut keraamiset laatat edistävät värikkäitä sisustussuunnitelmia. Kuitenkin myös muut pintakäsittelyt voisivat soveltaa tätä mallia onnistuneesti. Se on erittäin sopiva, jos haluat antaa tiloillesi klassisen ja samalla eksoottisen tunnelman.

Jos kuitenkin haluat soveltaa sitä moderniin tyyliin, meidän on ehdottomasti turvauduttava paisley -kuvion tyyliteltyyn varianttiin.

Aseta aksentteja paisley -laattoilla

keraamiset laatat, joissa on paisley -kuvion sisustusideoita lattialaatat

Laatat, joissa on geometrisia kuvioita, ovat hitti

keraamiset laatat kylpyhuone laatat ideoita kuvio värit

Luo moderni tunnelma mielenkiintoisilla kuviolaatoilla

keraamiset laatat lattialaatat ideoita kuvia

Anna seuraavien esimerkkien inspiroida sinua!

keraamiset laatat lattialaatat ideoita kuvio värit keraamiset laatat lattialaatat laastari työ kuvio värikäs keraamiset laatat lattialaatat laastari työkuvion värit keraamiset laatat laatat laastari työ kuvio värikäs keraamiset laatat, jotka asettavat laattoja mielenkiintoisia kuvioita keraamiset laatat, jotka asettavat laattoja mielenkiintoisia kuvioideoita Keraamiset laatat Seinälaatat Ideat Kylpyhuoneen laatat keraamiset laatat seinälaatat ideoita kuvia keraaminen laatta seinälaatta ideoita kuvia moderni kylpyhuone keraamiset laatat seinälaatat ideoita kuvio värit palazzo versace hotel dubai keraamiset laatat sisustusideoita lattialaatat palazzo versace hotel dubai lattialaatat palazzo versace hotel dubai laattakuvio palazzo versace hotel dubai seinälaatat