Apina lemmikkinä – uusi eksoottinen muoti!

apina lemmikkinä elämäntapa trendit lemmikit

Lemmikkieläinten apina – Hanki epätavallinen lemmikki!

Rakastava, kaunis, ihana. Nämä ovat kaikki apinoiden ominaisuuksia. Etenkin pienet, jotka tuovat kotiin mukanasi yhä useammin. Et voi kuvitella parempaa eläintä, kun se tulee tekemään lapset iloisiksi leikkimään.

Pieni seikkailija

apinat lemmikkeinä eksoottisten lemmikkien elämäntapa

Utelias apina

apina lemmikkinä on elämäntapa lemmikkejä

Suuri haaste

Ennen rekisteröitymistä kuitenkin apina kuten kotieläin jotta voisit päättää, sinun on oltava tietoinen siitä, kuinka monta suurta haastetta siihen liittyy. Koska ne ovat lähimpänä ihmisiä. Myös huolto vie melkein yhtä paljon aikaa. Kaikissa tapauksissa tämä seikkailu vaatisi hyvää tutkimusta etukäteen.

Apinasta voi tulla paras ystäväsi

apina lemmikkinä eksoottiset lemmikit apina

Vietä hauskoja tunteja pienen apinan kanssa

apinoilla lemmikeinä on epätavallisia lemmikkejä

Melkein kuin lapsi

Kyllä, sinua ei voi varoittaa tarpeeksi tästä. Apinan saaminen kotiin on melkein yhtä vaivatonta kuin lapsen valitseminen. Nämä pienet eläimet tarvitsevat huomiosi joka päivä, jos mahdollista koko päivän. Kun apina luottaa sinuun, hän haluaa seurata sinua kaikkialla. Jos jätät hänet yksin pitkäksi aikaa, hän kyllästyy nopeasti, masentuu ja on myös aggressiivinen. Tämä tila voi kestää kauan. Apinat elävät 20-40 vuotta.

Oikeana pienenä vauvana

apina lemmikkieläimenä orangutan vauva

Sinun pitäisi huolehtia pienestä apinasta päivittäin

apina lemmikkinä violetti viltti eksoottisia lemmikkejä

Faktoja, joita ei voi kiistää

Riippumatta siitä, kuinka hyvin hoidat apinaa, joitain tosiasioita ei voida kiistää. Sinun on katsottava heitä kasvoihin äläkä anna romanttisten ideoiden ohjata sinua. Koska jossain vaiheessa päädyt tällä tavalla yksisuuntaiseen katuun. Esimerkiksi apinat voivat muuttua aggressiivisiksi nopeasti. Sanoimme, että he olivat kuin ihmisiä. Heti kun olet seksuaalisesti kypsä, mikä tapahtuu 3–4 -vuotiaana, niitä ei enää voida ennakoida. Eläin voi hyökätä sinuun ja alkaa purra … teini -ikäiset lopeta! Vapaa -aika ei ole koskaan niin kuin ennen. Kyllä, joko sinun tai jonkun perheenjäsenesi on aina huolehdittava apinasta. Sinulla on ikuisesti kotona jotain lapsen kaltaista. Saatat myös joutua joskus palkkaamaan erityishoitajan. Joten pääasia on, että se voi olla myös kallista.

Tämä söpö pieni apina on kiireinen lattialla makaavien lasien kanssa

apina lemmikkieläimen päivittäisenä ammattina

kamera edustaa kiinnostusta pienelle apinalle

apina lemmikkikamerana ulkona

Suloinen vauva

apinat lemmikkeinä epätavalliset lemmikit apina

Pienet lapset on pidettävä poissa apinasta

Jos sinulla on tai haluat saada lapsia kanssasi, sinulla on ongelma. Koska apina, riippumatta siitä, onko se lemmikki vai ei, voi käsitellä niitä vain erittäin huonosti.

Oikeudellinen puoli

Sinun on oltava tietoinen siitä, että apinoiden salakuljetus on melko yleistä. Sinun on löydettävä liikemies, jolla on täydellinen kuva. Jos apinoita ei kasvateta kunnolla tai pyydystetä luonnosta, ne voivat myös muuttua varsin vaarallisiksi.

Apinat ovat mukavia lemmikkejä

apina lemmikkinä on pieni vauva

Todella pieni apina

apina lemmikkinä pieni apina lemmikki

Lähistöllä on asiantunteva eläinlääkäri?

Et voi tehdä ilman tällaista eläinlääkäriä. Joten sinun on tarkistettava, onko olemassa ammattilaista, joka voi neuvoa sinua ja olla kanssasi vaikeissa tapauksissa. Entä se sinun kanssasi?

Todelliset tunteet näkyvät apinan silmissä

Lemmikkieläimenä apinoiden on huolehdittava asioista, jotka on syytä tietää

Sosialisaatio ja ravitsemus – tiede

Apinoiden ruokinta ja sosialisointi tai kasvatus ovat melkein yhtä monimutkaisia ​​kuin ihmisten. Joten sinulla on oltava todellinen intohimo siihen. Koska siitä tulee käytännössä elämän työ!

Syötä apina kunnolla

apina lemmikkieläiminä on hoitotyyli

Pientä apinaa hoidetaan vauvana

apinoilla lemmikeinä on elämäntapa -suuntauksia