Eläinten loitsun alla – epätavalliset lemmikit saavat sinut hymyilemään!

Hämmästyttävä villieläimet

Aina kun tunnemme yksinäisyyttä, voimme löytää nopeasti uuden ja uskollisen ystävän, joka ei koskaan petä tai hylkää meitä: osta tai ota lemmikki ja anna hänelle kaikki rakkautemme heti! Nykyään koirista ja kissoista on tullut lähes tasavertaisia ​​perheenjäseniä useimmissa kotitalouksissa. Liskoja ja käärmeitä pidetään eksoottisina lemmikkeinä, mutta yhä useammat ihmiset kasvattavat niitä, joten niitä ei enää pidetä poikkeuksellisina. Esittelemme kuitenkin sinulle muutamia todella erityisiä lemmikkejä – nämä todennäköisesti hämmästyttävät sinua, mutta saavat sinut varmasti hymyilemään!

Poikkeukselliset lemmikit – capybara tai capybara

poikkeukselliset lemmikit capybara

Kapybara eli capybara on maailman suurin jyrsijä. Nimi Capybara on keksitty guaraní kielellä ja tarkoittaa kirjaimellisesti “ruohojen herraa”. Eläin voi kasvaa jopa 130 cm. tulee pitkäksi ja painaa 50–70 kg. punnita. Vaikka on melko harvinaista, että joku päättää hoitaa tällaista jättiläistä kapybaraa, törmäämme muutamiin tämän tyyppisiin hämmästyttäviin tapauksiin.

Tyypillinen esimerkki tästä on Caplin Rous, joka on erittäin suosittu eläinten ystävien keskuudessa ympäri maailmaa! Tämä capybara asuu Texasissa Melani Typaldosin perheessä. Omistaja ilmoittaa, että eläintä ei voida täysin kesyttää, joten sinun on oltava erittäin varovainen ihmisen ja jyrsijän välisen yhteyden muodostamisessa. Kapybara tarvitsee paljon pihatilaa ja suuren uima -altaan. Se ruokkii pääasiassa tuoretta ruohoa ja juo paljon vettä. Kaplin haluaa olla Melanin kanssa koko ajan ja juoksee hänen perässään koko ajan!

Annam tikkuhyönteinen tai vietnamilainen tikkuhyönteinen

poikkeukselliset lemmikit

Tämä hyönteinen näkyy monissa biologian luokkahuoneissa, koska sen kasvattaminen on melko helppoa ja vaivatonta. Tarvitset vain keskikokoisen akvaarion ja muutaman luonnollisen tai koristeellisen oksan kiivetä. Vietnamilaiset tikkuhyönteiset syövät melkein mitä tahansa, mutta syövät erityisen mielellään karhunvatukoita, muratteja ja puutarhasalaatteja. Hyönteiset eivät voi selviytyä pitkään yksin ja tarvitsivat ehdottomasti kumppania.

Poikkeukselliset lemmikit – Afrikkalainen siili

poikkeukselliset lemmikit siilit

Tämä pieni eläin ei lepää lepotilassa, tottuu ihmisten huoliin melko nopeasti ja voi elää jopa 10 vuotta. Siilin ruokintasuunnitelmaan kannattaa ehdottomasti sisällyttää erilaisia ​​hyönteisiä, kuten sirkat, pienet hämähäkit tai madot: hän tarvitsee yleensä ruokaa, joka on vähärasvainen ja proteiinipitoinen. Afrikkalainen siili on altis lihavuudelle, joten sinun on otettava hänet säännöllisesti häkistä ja varmistettava, että hän kävelee pitkin taloa.

Miksi sinun on valittava pygmy vuohi lemmikkisi?

poikkeukselliset lemmikit pygmy vuohi

Pygmy -vuohia on pidetty pitkään suosittuina nuorille ja vanhoille lemmikeille – jopa Abraham Lincoln hoiti vuohia Valkoisessa talossa toimikautensa aikana. Pienet vuohet ovat kooltaan hyvin samankaltaisia ​​kuin pienet koirat, eivätkä tarvitse erityisiä huolenaiheita – he ovat varsin miellyttäviä, ystävällisiä ja nauttivat vain omistajiensa huomiosta. Ennen kaikkea he syövät heinää, ruohoa ja lehtiä – ne tarjoavat heille tarvittavan energian koko päivän ajan, minkä vuoksi pygmy -vuohet ovat jatkuvasti liikkeellä ja haluavat leikkiä kanssasi ajoittain!

Poikkeukselliset eläimet – minisiat

poikkeukselliset lemmikit minisiat

Jokin aika sitten Victoria Beckham yllätti rakastajansa oudolla joululahjalla – hän osti hänelle kaksi minisikaa! Hollywood -tähti George Cloony oli myös melko läheisessä suhteessa pienoiskoossaan. Max seurasi Cloonya kaikkialla, molemmat jopa ilmestyivät kuvauksiin yhdessä! Näyttelijä kertoi tiedotusvälineille useita kertoja, että Max oli pelastanut henkensä vuoden 1994 Los Angelesin maanjäristyksen aikana herättämällä sika juuri ennen maan rannikon tärinää. Pienoissiat voidaan pitää hihnassa – voit yksinkertaisesti mennä kävelylle lemmikkisi kanssa lähimpään puistoon!

Minikenguru tarvitsee paljon tilaa voidakseen hypätä ympäriinsä

poikkeukselliset kotieläimet

Maailmankuuluja ihmisiä, jotka jakoivat kotinsa tämän poikkeuksellisen lemmikin kanssa, ovat rock and rollin kuningas Elvis Presley ja räppäri Vanilla Ice. Räppäri oli erittäin tyytyväinen lemmikkinsä, mutta valitettavasti hän ei löytänyt ymmärrystä ylellisestä maustaan ​​paikallisilta asukkailta. Naapuri valitti eläinlääkintävirastoon, että 27 kg. heiluva kenguru hyökkäsi hänen kimppuunsa useita kertoja ja aiheutti vakavia vahinkoja hänen autolleen. Nämä eläimet ovat melko peloissaan, elävät pareittain ja nauttivat enimmäkseen ruohon ja hedelmien syömisestä.

Poikkeukselliset lemmikit – suurin elävä jyrsijä maailmassa

poikkeukselliset lemmikit

Kapybara on varsin ystävällinen ja saa uusia ystäviä nopeasti

poikkeukselliset lemmikit capybara

poikkeuksellinen lemmikki pari

epätavalliset lemmikit rakastavat

Poikkeukselliset lemmikit – Annam tikkuhyönteinen

poikkeukselliset lemmikit annamian tikku hyönteinen

Poikkeukselliset lemmikit – Afrikkalainen siili

Poikkeukselliset lemmikit

Poikkeukselliset lemmikkisiilit

Poikkeukselliset lemmikit siili lemmikki

Poikkeukselliset lemmikit – kääpiövuohet

Poikkeukselliset lemmikit vuohi

Poikkeukselliset lemmikit mini -vuohi

Poikkeukselliset lemmikit

Poikkeukselliset lemmikit vuohet

Poikkeukselliset lemmikit – George Cloony ja hänen Max

Poikkeukselliset lemmikkieläinten minisiat

Poikkeukselliset lemmikkieläimet sian energiaa

Poikkeukselliset lemmikit – mini kenguru

Poikkeukselliset lemmikkieläimet kenguru

Poikkeukselliset lemmikit