Grégoire de Lafforestin Archibird -lintuhäkki

lintuhäkki huonekaluna Archibird

Archibird -lintuhäkki – Grégoire de Lafforestin ainutlaatuinen taideteos

Ainutlaatuisen Archibird -lintuhäkin valmisti Grégoire de Lafforest suunniteltu ja edustaa mestarillista sekoitusta pöytäkonsolia ja häkkiä. Epätavallinen taideteos muistuttaa modernin taiteen veistosta, joka täyttää kaksi tehtävää samanaikaisesti.

Suunnittelijan pääidea oli muuttaa radikaalisti lintuhäkin perinteistä muotoa ja integroida se harmonisesti huonekaluihin. Samaan aikaan linnut esitetään taiteellisesti ja muutetaan kiistattomaksi katseenvangitsijaksi huoneessa.

Konsolin lasikupolit muistuttavat menneisyyden harvinaisuuskaappeja, joissa näytettiin pelilajeja ympäri maailmaa. Lintuhäkin muotoilu herättää hienovaraista keveyttä. Voisi ajatella, että häkki kelluu konsolin alla. Itse asiassa valkoinen muovipuu tukee koko rakennetta, kuten alla näet. Pöydän jalat näyttävät yhtä herkiltä ja kevyiltä ja pyöristävät suunnittelijan asennuksen erittäin luonnollisella tavalla.

Älä usko, että häkin toiminnallinen toiminta on tullut toiseksi. Archibird-lintuhäkissä on kaikki tarvittavat ominaisuudet lintuystävälliseen karjanhoitoon. Se voidaan avata ja puhdistaa erittäin helposti, ja siinä on syöttökaukalot ja pieni pesuallas.

Tämän suuren projektin toteutti Ateliers Seewhy ja se on esillä Galerie Gosserezissa

lintuhäkki lasikupeilla

Kelluva ja vakaa samanaikaisesti

lintuhäkki valkoisella puulla

Teräslanka ja puu voivat myös näyttää erittäin tyylikkäiltä

lintuhäkki teräslangalla

Lasikupolit esteettiseen vaikutukseen

lintuhäkki koristeellinen ja todellinen

Hauska lintuesitys

lintuhäkki, jossa on kolme hienoa lasikupolia

Valitettavasti et voi oikeasti kysyä linnuiltasi, haluaisivatko he tällaisen lintuhäkin, mutta voit olla varma, että se saa heidät tuntemaan olonsa tärkeämmäksi.?