Koirankarva – mikä on paras tapa pitää kerrostalosi koulutettuna?

Jokainen, jolla on koira neljässä muurissaan, tietää ongelman. Olipa sohvalla, nojatuolilla tai matolla – koirankarva kiinnittyy kaikkialle ja on vaikea poistaa. Vaikka yrität selviytyä tilanteesta päivittäin, onnistut harvoin eroon kaikista hiuksistasi. On kuitenkin olemassa muutamia pieniä auttajia ja vinkkejä, joiden avulla et voi estää ongelmaa kokonaan, mutta voit kaventaa sitä.

Kuinka – poistaa koiran karvat oikeilla työkaluilla

Tavallisilla pölynimureilla on tuskin mahdollisuutta vastustaa huonekaluihin tai mattoihin tarttuneita hiuksia. Riippumatta siitä, kuinka vahva imuteho on, se ei onnistu. Syynä tähän on jokaisen pölynimurin harjojen luonne. Jokaisen, joka on alttiina erittäin karvaisille ongelmille, etenkin matolle, tulee siksi pyytää puhdistusta erityiset pölynimurit eläinten karvoille Pudota takaisin. Ne on suunniteltu siten, että ne imuroivat pääasiassa hiuksia ja nukkaa erikoisharjojen avulla. Samaa periaatetta käytetään hiusten poistamiseen erityisillä käsisiveltimillä. Ne on luotu käytettäväksi kaikenlaisia ​​eläinten karvoja vastaan, mutta niiden suurin haitta on, että tehokas ja aikaa säästävä puhdistus ei ole mahdollista. Toisaalta ne sopivat hyvin sohvan tai nojatuolin karvanpoistoon, toisaalta kaikki, mikä ylittää sen, on enemmän kuin aikaa vievää ja joskus vie useita tunteja. Suurten alueiden puhdistuksessa kyseenalaistetaan yleensä vain eläinten karvoihin tarkoitetun pölynimurin ote.

koirankarvan pölynimurin hygienia

Hyvin karkeissa tapauksissa, joissa edes säännöllinen imurointi ei enää auta, kuoppaiset käsineet voivat auttaa. Nämä on todella tarkoitettu koiran kampaamiseen. Kumipinnan ansiosta hiukset tarttuvat kuitenkin hyvin käsineeseen. Siten karvat matoista voidaan poistaa pienellä fyysisellä vaivalla. Litteiden mattojen puhdistus toimii saman ajatuksen mukaan. Käsineen sijasta voit käyttää tavallista ikkunan ulosvedintä ja vetää sen lattian yli kevyellä paineella.

Harjaa koiran hiukset säännöllisesti

Ne, jotka kampaavat useammin, taistelevat hiuksiaan harvemmin

Se, että hiuksia löytyy säännöllisesti vaatteista ja huonekaluista, on yksinkertaisesti väistämätöntä. Koiran hoitoon kannattaa kuitenkin käyttää muutama minuutti päivässä. Jos kampaat koiraasi viisi minuuttia päivässä, näet tuloksen omin silmin hyvin lyhyessä ajassa. Sinun on kuitenkin kiinnitettävä huomiota turkin tyyppiin. Koirat, joilla on pitkä turkki, tulisi mieluiten kammata leveillä harjaksilla varustetulla kammalla tai harjalla, kun taas kynityskamma sopii paksulle turkille. Toisaalta karvaiset tai hyvin lyhyet hiukset käsitellään parhaiten lyhythampaisilla kammilla tai harjoilla. Sen suuren edun lisäksi, että koira jakaa vähemmän karvaa ympäri taloa, teet myös jotain hyvää hänelle. Säännöllinen harjaaminen tai kampaaminen edistää verenkiertoa nelijalkaisen ystävän iholla, poistaa lian ja rypyt ja estää hiuksia mattaamasta.

koirankarvan hygienia asianmukainen hoito

koirankarvan hygienia makuuhuone

koirankarvaongelmien ratkaiseminen pölynimurin harja