Lomat koiran kanssa: mitä sinun pitäisi varoa?

Seuraava loma on jo lähellä ja olet ajatellut melkein kaikkea, järjestänyt melkein kaiken. Odotus on suuri ja tuskin maltat odottaa lähtöäsi. Taivaansininen sininen meri, valkoiset rannat, pilvetön taivas – yksinkertaisesti upea! Sinun tarvitsee vain löytää tilapäinen koti koiralle ja voit aloittaa…

Ennen kuin lähetät rakkaani koirahotelliin, mieti sitä kahdesti vakavasti. Ehkä sinulla on enemmän hauskaa koirasi kanssa kuin voit kuvitella. Loppujen lopuksi nelijalkainen ystäväsi on osa perhettä?

matkustaa koiran matkalaukun kanssa pakaten koiran lisävarusteita

Jotta kaikki sujuisi sujuvasti tässä tapauksessa ja voit todella nauttia lomastasi, sinun on harkittava muutamia asioita. Todellisina koiran ystävinä olemme tutkineet laajasti ja luoneet sinulle pienen oppaan, jonka pitäisi toimia hyödyllisenä apuna.

Mitkä lomakohteet ja majoituspaikat ovat parhaita?

Uusimpien tilastojen mukaan Saksan kotitalouksissa on tällä hetkellä yli 10 miljoonaa koiraa. Useimmat koiranomistajat haluavat viettää lomansa uskollisten nelijalkaisten ystäviensä kanssa mahdollisimman paljon ja siksi matkustaa heidän kanssaan. Onneksi Saksa tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia rentouttavalle lomalle koirasi kanssa maaseudulla ja meren rannalla.

Upeat, leveät rannat ja rannat Pohjois- ja Itämerellä sekä viehättävät saaret, kuten Rügen ja Sylt, tarjoavat runsaasti luontoa ja vapautta. Et vain halua mennä paljon kävelylle ulkona, vaan myös koirasi haluaa todella päästää höyryn pois lomien aikana. On parasta välttää turhia turisti -linnoituksia ja mieluummin pienempiä paikkoja, joiden lähellä on luonnollisia rantoja. On jopa virallisesti erityisiä koiran rantoja, joissa rakkaasi voivat vaeltaa ympäriinsä ilman rajoituksia.

meriloma koirien kanssa koira ranta

Monet loma -asunnot paitsi tässä maassa myös suosituimmissa lomamaissa, kuten Espanjassa, Ranskassa, Kroatiassa tai Italiassa, on jopa täysin suunnattu koirien kanssa matkustavien lomailijoiden tarpeisiin. Joissakin kotipaikoissa koiria ei vain suvaita, vaan jopa kannustetaan. Lisätietoja siitä verkossa ja löytää täydellinen lomakohde ja sopiva majoitus etukäteen.

Suunnittele koiran kuljetus- ja matkatarvikkeet täydellisesti

Ennen kuin voit nauttia lomastasi, sinun on matkustettava autolla. Eläimen kuljettamiseen voidaan käyttää joko kuljetuslaatikkoa tai auton tavaratilaa. Toisessa tapauksessa on suositeltavaa käyttää runkosuojaa, joka suojaa rungon pinnoitetta lialta ja koiran karvoilta. Tämä välttää karvat autossa ja koira tuntuu heti paljon mukavammalta. Runkosuoja tarjoaa eläimelle yleensä miellyttävän, luistamattoman pinnan makaamaan.

tavaratilan suojamatkailu loma koiran koiran lisävarusteilla

Muista aina etenkin kesällä, ettet jätä koiraasi enää suljettuun autoon. Lämpötila voi nousta nopeasti ja vaarantaa rakkaani hengen. Kuumina kesäpäivinä tai jos joudut seisomaan liikenneruuhkassa pitkään, on parasta hankkia ns. Auton tuuletusritilä. Tämä takaa säännöllisen raikkaan ilman saannin ja se lukitaan avoimeen ikkunaan.

Toinen hieno asia – koiran jäähdytysmatto. Hän käyttää erityistä geeliä, jolla on viilentävä vaikutus pitkään. Jos koira makaa matolla, se tarjoaa miellyttävän jäähdytyksen tavaratilassa tai kuljetuslaatikossa.Älä unohda aina pitää tuoretta juomavettä koirasi kanssa. Auton sisäänpääsyn apuväline erityisesti pennuille tai vanhemmille koirille lisää mukavuutta ja samalla suojaa nelijalkaisten ystävien niveliä.

sisäänpääsyapua koirille matkatarvikkeet loma koiran kanssa

Hanki oikeat koiratarvikkeet lomalle

Kuljetuksen aikana käytettävien oikeiden varusteiden lisäksi kannattaa miettiä myös koiran henkilökohtaisia ​​matkustustarvikkeita. Tietenkin vesi ja rehu ovat täällä jälleen etusijalla. Rakkaasi on aina saatava riittävästi sen mukana. Samanaikaisesti sinun tulee hankkia sopivat ruokakupit, jotka on helppo kuljettaa, eivät ole hauraita ja optimaalisesti tilaa säästäviä.

Sinun pitäisi myös hankkia matka -juomakulho, joka varmistaa vakaan pidon. Tämä tarkoittaa sitä, että vettä ei roisku autossa liikuttaessa. Markkinoilla on jopa taitettavia ja kannettavia ruoka- ja juomapakkauksia, joita voit ottaa mukaasi ravintoloissa tai pidemmillä matkoilla. Ensiapupakkaus koirille ja ihmisille ei saa koskaan kadota lomalta. Tämä tarkoittaa, että sinulla on aina kaikki mitä tarvitset huolehtiaksesi koirasi pahimmassa tapauksessa.

Löydät laadukkaita matkailutarvikkeita koirille erikoisliikkeistä tai verkosta, esimerkiksi osoitteesta mein-haustier.de

Järjestä kaikki täydellisesti etukäteen, jotta lomasi koirasi kanssa olisi yksinkertaisesti loistava!

Toimitus toivottaa sinulle ihanaa lomaa unohtumattomilla kokemuksilla.

 Koiraranta suunnittelee lomaa koiran kanssa