Nykyaikaisia ​​lisävarusteita lemmikeillesi

Moderni lisävaruste lemmikkisi valkoiselle nukkuvalle kissalle

Monet lemmikkien omistajat haluavat antaa rakkailleen erilaisia ​​lisävarusteita. Mikä parasta, markkinoilla on erilaisia ​​lemmikkitarvikkeita. Nykyaikaiset kioskit ja lepotuoleja, itsepuhdistuvat hiekkalaatikot – on monia esineitä, jotka voivat toimia myös lemmikkien lisävarusteina ja mielenkiintoisina koristeina.

Tässä on kyse juuri sellaisista kappaleista.

Jokainen lemmikki tarvitsee oman paikkansa talossa. Tämä X-muotoinen divaani on paras valinta kissalle: se haluaisi leikkiä, kiivetä tai nukkua sen päällä. Lisäksi se näyttää hyvältä modernissa kodissa tai huoneistossa.

Nykyaikaisia ​​lisävarusteita lemmikeillesi

Nykyaikaisia ​​lisävarusteita lemmikkisi uudelleenkäytetylle pahville

Jos pidät kierrätyskankaista valmistettujen tavaroiden ostamisesta ja pidät mielenkiintoisista geometrisista kuvioista, sinun kannattaa ehdottomasti valita tämä kierrätyskartongista valmistettu geodeettinen kupoli. Kissasi rakastaa sitä epäilemättä, koska sillä on mukavat piilopaikat, joissa se voi nukkua.

Puinen pallosänky kissallesi

Nykyaikaisia ​​lisävarusteita lemmikkisi puupallosängylle

Ne lemmikkieläinten omistajat, jotka rakastavat innovatiivisia esineitä ja luonnonmateriaaleista valmistettuja kappaleita, huomaavat heti tämän bambu -pallosängyn.

Muistio seinälle

modernit tarvikkeet lemmikkisi muistilehtiöön

Jotkut ihmiset ajattelevat menettävänsä rakkautensa lemmikkiään kohtaan, koska he naarmuttavat jatkuvasti jokaista huonekalua kotonaan. Nämä naarmuuntumistyynyt ovat loistava yhdistelmä ulkonäköä ja hyödyllisyyttä. Ne sopivat täydellisesti puukoristeisiin ja pitävät leikkisät pennut kaukana huonekaluistasi.

 itsepuhdistuva hiekkalaatikko

Lisävarusteet lemmikkisi itsepuhdistuvaan hiekkalaatikkoon

Yksikään kissa ei voi olla onnellinen ilman hiekkalaatikkoaan. Kun hän oppii käyttämään wc: tä, hän odottaa olevansa aina puhdas ja hyvin puhdistettu. Tämä itsepuhdistuva hiekkalaatikko voi olla täydellinen lahja kissallesi.

Muovinen punaruskea ruskea

Tarvikkeet lemmikkisi taloon

Monet koiran ystävät maistavat moderneja malleja. Käsintehdyt esineet, kuten punaruskeat kioskit, ovat mielenkiintoisia muotoja ja sopivat täydellisesti keskikokoisille koirille.

Jakaja puusta

Nykyaikaiset lisävarusteet lemmikkisi puiset väliseinät

Tämä siksak -jakaja on erittäin hyödyllinen koiranomistajille, erityisesti lapsiperheille. Se on lisävaruste, joka sopeutuu kauniisti lämpimään, kodikkaaseen taloon.

 Jotain poikkeuksellista, mutta eläinystävällistäNykyaikaisia ​​lisävarusteita lemmikkisi lasi -ikkuna -puutarha -aidalle

Puinen lemmikkituoli ulkokäyttöön

Nykyaikaisia ​​lisävarusteita lemmikeillesi puiset vuodepehmusteet    Koiran sänky pehmeällä pehmusteellaNykyaikaiset lisävarusteet lemmikkisi sohvalle