WOW lemmikkieläimet – epätavallisia eläimiä, jotka tuovat sinulle suurta iloa

wow lemmikit iguana lemmikki

Luettelo WOW -lemmikeistä, joita et välttämättä odota kotonasi

Lemmikkieläimet ovat yleensä hiljaisia, mutkattomia ja helppohoitoisia asunnossa. Mutta onko asia todella näin? Jotkut vain tarjoavat enemmän jännitystä ja adrenaliinia. Herätät myös voimakkaita tunteita vierailijoissasi.

Joissakin tapauksissa voit kuitenkin käyttää myös naapureidesi kärsivällisyyttä!

Puput WOW -lemmikeinä

Kanit ovat varmasti sellaisia ​​lemmikkejä, jotka saavuttavat WOW -vaikutelman. Sinun on kuitenkin oltava valmis huolelliseen huoltoon. Koska ne alkavat haista nopeasti pahalta, jos et ota niitä tarpeeksi vakavasti.

Kanit voivat juosta ulkona tai nukkua häkissä. Se riippuu vain siitä, mitä opit heille. Kuten kaikki muutkin eläimet, kastraatio on hyvä valinta monista syistä, jotka pitävät sinut turvassa.

Ystävällinen kaniiperhe

wow lemmikit kani perhe kani

Suloinen ja suloinen

wow lemmikit puput pari

Hilleri

Tämä on myös eksoottinen valinta lemmikeille. Tarvitset suuren häkin siipikarjan eläimellesi, eikä olisi huono, jos sillä olisi mahdollisuus kävellä sen ulkopuolella. Koska sillä on tapana piiloutua pieniin paikkoihin, on parasta olla jättämättä napaeläintä ilman valvontaa. Tämä säästää paljon stressiä.

Villi eläin kotona?

wow lemmikit iltisch eurooppalainen

Suloisia pikkulapsia

wow lemmikit iltis pienet villieläimet

Eurooppalainen napa

wow lemmikit iltis villieläin

Rotta lemmikkinä

Rotia ei myöskään voida jättää WOW -lemmikkien luettelosta. He ovat itse asiassa paljon ystävällisempiä kuin useimmat ihmiset ajattelevat. He ovat huonon maineensa ansiosta monia legendoja, jotka ovat peräisin keskiajalta, jolloin rotat, ilman omaa syytä, välittivät kuolemaan johtavia sairauksia ihmisille. Mutta jos niitä hoidetaan steriilissä ympäristössä, tämä riski ei koske.

Kuka sanoo, että rotat ovat rumia?

wow lemmikit talon rotta koriste

Suloinen valkoinen rotta

wow lemmikit talo rotta rotta valkoinen

Epätavallinen lemmikki

wow lemmikit talon rotta söpö

Hiiri lemmikkinä

Haluammeko jatkaa kynsieläinten kanssa hieman pidempään? Jos haluat käyttää hiirtä lemmikkinä, suosittelemme naarasnäytteen valitsemista. Koska uroksilla on liian voimakas haju. Monet ihmiset eivät tiedä kuinka paljon nämä eläimet rakastavat leikkiä ja kuinka hauskoja ne voivat olla. On parasta varustaa häkki erilaisilla leluilla, jotta myös he tuntevat olonsa mukavaksi siellä.

Koristeellinen talon hiiri

wow lemmikit talon hiiri harmaa söpö

Pieni ja mukava

wow lemmikit hiiri talon hiiri

hamsteri

On olemassa erilaisia ​​hamstereita, joiden koko vaihtelee myös. Ne, joilla on enemmän tilavuutta, tulisi hoitaa yksittäin häkissä ja muut – pareittain. He ovat yksi WOW -lemmikeistä, koska niitä on hienoa katsella. He tekevät kaiken hullun leluilla, joita heillä on siellä.

Hamsterit ovat hauskoja ja erittäin energisiä

wow lemmikit hamsteri kiipeily

Pienet jalat ja suuret, kosteat silmät

wow lemmikit hamsteri söpö

Marsu

Marsut ovat myös epätavallisia lemmikkejä. Mutta todellisuudessa ne ovat erittäin mukautuvia ja helppoja kouluttaa. Ne ovat hyvin sosiaalisia, ja sinun pitäisi ainakin hoitaa niitä pareittain, mutta mieluiten myös ryhmissä. Ne vievät paljon tilaa häkeissä. Mikä parasta, heillä pitäisi olla mahdollisuus kävellä myös näiden ulkopuolella. Ne ovat uskomattoman kovia. Ne osoittavat tämän erityisesti silloin, kun sinut on etsitty heidän ruokaansa jostain.

Marsut ovat vain hienoja halata

wow lemmikit marsu kurkku

Suloiset fotogeeniset eläimet

wow lemmikit marsuhattu

Lepakot

Lepakot ovat myös epätavallisia lemmikkejä. He ovat erittäin aktiivisia ja vilkkaita. He tulevat yleensä hyvin toimeen ihmisten kanssa, jotka huolehtivat heistä erittäin hyvin. Tarvitset kuitenkin erittäin suuria häkkejä niiden sijoittamiseen. Mutta jos haluat elää terveenä ja pitkään, sinun on investoitava paljon rahaa ja aikaa.

Lepakot erolla

wow lemmikkieläimet lepakot pienet

Tutustu näiden eläinten vähän tunnettuun puoleen

wow lemmikit lepakko

Muita epätavallisia eläimiä

Kotona hoidettavia epätavallisia eläimiä on hyvin monia. Tässä vaiheessa haluamme luetella muutamia lisää. On kuitenkin parasta, jos luet jokaisen. Voit onnistuneesti hoitaa siilejä kotona, mutta myös sammakoita. Matelijat ovat myös yhä suosittu valinta.

Niille teistä, joilla on suurempi piha ja yhteys luontoon, on myös melko eksoottisia lajeja, joita voidaan yleensä pitää vain akvaarioissa. Näitä ovat esimerkiksi erilaiset epätavallisen mittakaavan matelijat.

Hanki itsellesi söpö talon ystävä       

wow lemmikit siili villi lemmikki söpö

Pitonit ovat täydellisiä vartijoita

wow lemmikit piton lemmikki

Tarantuleilla on myös viehätyksensä

wow lemmikit hämähäkki tarantula