15 Indiens liste over bedste febermedicin navne til børn og voksne

Feber er en sygdom, der får kropstemperaturen til at stige. Der er forskellige grunde til, at menneskets kropstemperatur stiger. Normalt under træning, efter at have spist eller på grund af øget miljøtemperatur. Men på grund af virus- eller bakterieinfektion kæmper menneskekroppen tilbage ved en stigning i kropstemperatur, dette kaldes hypertermi eller feber. Feber ledsages også af kuldegysninger, når kropstemperaturens forskel på det ydre miljø og den indre kropstemperatur. Selvom dette fysisk kan ødelægge dig, er der nogle store flugter fra dette.

Til behandling af Pyrexia er der mange klassificerede febermediciner tilgængelige og anvendt i henhold til årsagen til feberen.

Indiens bedste febermedicin navneliste til børn og voksne

Navne på kapsler og sirupper til viral feber hos voksne og børn:

Feber kan være irriterende og gøre dig træt. Men lad det ikke hindre dine daglige aktiviteter. Så her er nogle af de top 15 febermedicin, der vides at arbejde effektivt med at bekæmpe feber og smerter i kroppen. Kropssmerter er udløbet af feber.

1. Paracetamol mod feber:

Paracetamol mod feber

Også kendt som Acetaminophen. Det er klassificeret under det ikke-steroide antiinflammatoriske lægemiddel. Det hjælper med at reducere kropstemperaturen, og det øger den analgetiske tærskel, men har en mindre antiinflammatorisk virkning. Paracetamol er almindeligt tilgængelig i håndkøb. Det forårsager mindre maveirritation, blødning sammenlignet med aspirin, som også er et smertestillende lægemiddel. Doseringen på 0,5-1 g til spædbørn, børn 1 til 3 år 80-160 mg, 4 til 8 år 240-320 mg og til børn 9-12 år 300 til 600 mg anbefales.

Nogle af de berømte paracetamolmærker er Crocin, Metacin, Paracin. Crocin smertelindring kommer også med koffein på 50 mg, hvilket giver en ikke-døsig effekt. Paracetamol kan også administreres med en injektion. For børn gives for det meste injektion end medicin på grund af dets manglende evne til at sluge tabletten.

2. Tylenol febersirup til børn:

Tylenol febersirup til børn

Tylenol er den mest almindeligt anvendte sirup som febermedicin til børn fra 2 til 122 år. Hovedingrediensen i denne baby febermedicin er Acetaminophen160mg, er en aromatiseret sirup, og nogle af smagene er bær, bananbær, drue i 2 til 3 år. Den sædvanlige dosis er 5 ml. For de børn i aldersgruppen 4-5 år er 1,5 spiseskefuld den anbefalede dosis. For børn over 6 til 11 år anbefales to og en halv til tre spiseskefulde.

3. Børns Motrin:

Børns Motrin -medicin mod feber

Det er en anden bedste febermedicin til børn, som kommer i en sirupform, der effektivt behandler kulde og feber. Kold- og febermedicinen har som hovedingrediens, Ibuprofen, som er smertestillende og reducerer feber. Den består af 100 mg Ibuprofen. Denne medicin virker ved at hæmme prostaglandinsyntesen, som igen reducerer den inflammatoriske virkning og har en antipyretisk virkning. Nogle af de mulige bivirkninger er hovedpine, maveirritation.

Denne sirup skal tages efter at have spist for at reducere surhedsgraden. Doseringen i 2 til 3 år er 1 spiseskefuld. Form 4 til 8 år halvanden til to spiseskefulde og for børn fra 9 til 11 år til to og et halvt til tre spiseskefulde.

4. Advil kapsel til feber hos voksne:

Advil kapsel til feber hos voksne

Dette er det mest antipyretiske lægemiddel, der bruges i USA og i andre lande, og tablet findes i forskellige mærkenavne som Motrin osv. Hovedingrediensen i medicinen er Ibuprofen. Hver kapsel består af 500 mg af den ikke-selektive COX-hæmmer, der traditionelt er et ikke-steroidalt inflammatorisk lægemiddel. Den maksimale dosis for en voksen er 3200 mg om dagen.

Overdosering af denne febermedicin kan føre til komplikationer som skader på tarmslimhinden, oppustethed i maven med gas, forstoppelse osv. Ibuprofen bør undgås af gravide og udsatte kvinder med hjertesygdomme.

5. Bayers tyggelige babyaspirin:

Bayers tyggbare aspirin -midcine til babyfeber

Aspirin er et ikke-steroidalt antiinflammatorisk lægemiddel, der almindeligvis bruges som et antipyretisk lægemiddel. Dets vigtigste handling er smertelindring såsom forkølelse, muskelsmerter og hovedpine ved at forhindre prostaglandin-medieret smertefornemmelse. Det har ingen beroligende virkning. Doseringen givet til børn er meget minimal. Børn under 12 år denne medicin bør tages i samråd med lægen. Børn med Reyes sygdom, som er en hepatisk encefalopati, forårsager hovedsageligt dem, der har virusinfektionsbørn.

6. Aspirin til voksne:

Aspirin til voksen feber

Aspirin er klassificeret under salicylater. Det hjælper med at reducere smerter ved at forhindre, at smerten stimulerer nerven og sensibiliserer nerveenderne. De andre virkninger af dette lægemiddel er febernedsættende, hvilket hjælper med at reducere feberen, der skyldes virusinfektion. Ved viral feber produceres pyrogener, der omfatter interferoner, forhøjelse Interleukiner produceres, hvilket forårsager en stigning i temperaturen.

Da aspirin forårsager bivirkninger som epigastriske problemer, angioødem på grund af kontinuerlig brug, nedsat syn, anbefales det kun at bruge medicinen efter lægens råd. For den astmatiske patient er det bedst at konsultere lægen, før du tager medicinen.

7. Diclofenac Sodium (Voltaren):

Diclofenac Sodium (Voltaren) til behandling af viral feber

Denne viral febermedicin hjælper med at reducere feber, betændelse og smerter. Denne tre i en medicin anbefales stærkt blandt lægen til behandling af feber og smerter forårsaget af virusinfektion. Dets virkning er ved at hæmme prostaglandinsyntese og COX-2-hæmmere. Hver kapsel består af 100 mg. Dosering er to gange om dagen efter mad for at forhindre maveirritation.

8. Dolo 650:

Bedste medicin mod almindelig feber Dolo 650

Dette er et andet meget nyttigt og sikkert lægemiddel, der er ordineret af læger til forventende mødre eller ammende mødre i tilfælde af behov, da det ikke forårsager skade på et foster, men for nøjagtig dosering bør du altid konsultere din læge. Tabletterne kan indtages oralt, og doseringen bør indtages som anbefalet, da det sikkert ville reducere viral feber og kropssmerter forbundet med det. Nogle gange kan der forekomme nogle former for allergi på huden, i så fald skal du straks stoppe dette lægemiddel og sælge læge.

9. Benylin alt-i-en forkølelses- og febersirup til børn:

Benylin alt-i-en-forkølelses- og febersirup til børn & amp; Spædbørn

Børn undgår gerne medicin på grund af dens bedre smag. Når et barn er ramt af kulde, har det andre tilføjede problemer, som kryber ind, som er som en løbende næse, nysen og hovedsageligt feber og smerter i kroppen, som gør dem kedelige. Det anbefales bedre at gå efter alt i en sirup, som kan lindre barnet fra feber, løbende næse, tilstoppet næse, nysen, tør hoste og ondt i halsen. Denne sirup er en viral febermedicin og er sandsynligvis den bedste medicin mod feber til børn.

Hovedingredienserne er Acetaminophen, som er et smertestillende middel, Dextromethorphan Hydrobromide, et hostedæmpende middel, Pseudoephedrine HCL, en nasal decongestant og et antihistamin, der virker som en beroligende ingrediens. Denne sirup anbefales at tages i løbet af natten. Dosering til børn over 6 til 8 år er 2 spsk. børn over 9 til 12 doser på tre spiseskefulde.

10. Panadol:

Panadol til behandling af feber

Hovedingrediensen er acetaminophen, som tilhører gruppen af ​​ikke-steroide antiinflammatoriske febermedicin mod feber og smerter i kroppen. Acetaminophen er et para-amino-phenolderivat. Medicinen er almindeligt tilgængelig i håndkøb. For børn anbefales dosering på 10 t-15ms efter kropsvægt for hver 6. time. For babyer, mindre end 6 måneder, er lægehjælp straks nødvendig. Denne medicin har en meget mindre antiinflammatorisk virkning. Stop medicinen i tilfælde af større bivirkninger som vejrtrækningsbesvær, kvalme, kramper

11. Citrem Plus:

Citrem Plus -tabeller til feberbehandling af voksne

Dette er den bedste medicin, der bruges til at behandle feber og allergiske problemer. Ingredienserne består af Levocetirizin Dihydro chlorid, Phenylephrine HCL, Ambroxol HCl og Paracetamol. Denne medicin bruges til overbelastning i næsen, allergisk rhinitis og forkølelse. For astmatisk patient anbefales denne medicin. Det kan også kombineres med et antibiotikum, når der er den alvorlige bakterielle infektion i luftvejene.

12. Similasan (medicin mod hoste og feber):

Similasan medicin mod hoste og feber hos børn

Dette er den bedste febermedicin, der ledsages af forkølelse og hoste med ondt i halsen. Bruges til behandling af børn over 2 år. En hoste er det næste feberskud ved siden af ​​kropssmerter. De ingredienser, der bruges i sirupen er naturlige, de er Belladonna, Drosera, RumexCrispus, som er den vigtigste vigtige urt, der giver midlertidig lindring af tør kulde, kløende hals og krampagtig hoste, som også ses sammen med feber, der skyldes bakteriel infektion i de øvre luftveje sammen med renset vand, Sorbitol med citronsyre. Doseringen på 2,5 ml til børn fra 2 til 12 år. Denne sirup er indiceret til børn over to år.

13. Gravol (ayurvedisk medicin mod viral feber):

Gravol ayurvedisk medicin til viral feber

Dette er en naturligt ekstraheret sirup og er en ayurvedisk medicin mod feber og kulde, som hjælper med at reducere feber, reducere smerter forårsaget af feber ved prostaglandinsekretion. De vigtigste ingredienser, der bruges i denne medicin er Ginger 20mg og Willow Bark 200mg, som hjælper med at reducere hovedpine, fordøjelsesbesvær og forhindrer også opkastning, som er symptomerne forårsaget af feber. Dette er en ikke-døsig medicin på grund af fraværet af Dimenhydrinate. Dosering: 1 til 2 tabletter hver 6. time, medicin kun indiceret til voksne.

14. Nimesulid:

Nimesulide Medince til feberbehandling

Mange lægemidler passer ikke til alle og virker ikke på alle mennesker, da hver medicinforbindelse varierer. Men nimesulid er et NSAID-lægemiddel, der virker vidunderligt og har feberreducerende egenskaber. I nogle tilfælde sammen med høj feber lider nogle mennesker af akutte smerter i kroppen, denne tablet hjælper med at reducere prostaglandiner (kemikalier, der fremkalder smerter) og dermed lindre dig fra både smerter og feber. Denne medicin mod feber og smerter i kroppen bør tages som foreskrevet af læger eller læge og skal huske på, at denne tablet bør indtages af 12 år og over alderen må ikke fortsættes i lang tid, da den kan have en bestemt side effekter også.

15. Piroxicam:

Piroxicam til feberbehandling

Dette er et andet lægemiddel, der er en medicin mod forkølelse og feber, som drastisk hjælper med at reducere smerter, der opstår under feber, da denne lægemiddels vigtigste kemiske forbindelse er ikke-steroide antiinflammatoriske, hvilket hjælper med at reducere feberen i kort tid. Disse mørkegrønne olivenfarvede aflange kapsler kommer i en dosis på 10 g eller 20 g og bør indtages som foreskrevet af lægen, indtil feberen og smerten forsvinder. Nogle gange efter at have indtaget denne medicin kan folk lide af svimmelhed og mavebesvær. I dette tilfælde skal du undgå denne pille og kontakte din læge med det samme fra et andet lægemiddel.

Der findes en række lægemidler til behandling af feberen og de dertil knyttede problemer. Men det anbefales at vælge den rigtige medicin til tidlige symptomer. Nogle af de håndkøbslægemidler, der findes i apoteket, er gode som Paracetamol og Ibuprofen med ikke at overskride dosis. Hvis feberen forlænger mere end en uge, er det bedre at kontakte lægen med det samme. For gravide er det bedst at undgå medicin i første og tredje trimester. For babyer er det bedst at konsultere en læge og derefter administrere medicinen, som for det meste er injicerbar.

Husk at bære dem med dig, da de vil være nyttige under din rejse eller endda på en anden dag. Til mild feber, der behandler sig selv med varmt vand og indtager en urtemedicin som Gravol eller en allopatisk medicin med lav dosering, når en patient er allergisk over for pilebark.