Bedste øjeblikkelige lindringsmedicin mod forstoppelse

Lider du af forstoppelse? Antallet af afføring reduceres med alderen hos en person. Næsten 95% af normale voksne har afføring mellem 3 til 21 gange om ugen. Det mest almindelige mønster hos voksne er en afføring på en enkelt dag. Rent medicinsk, hvis afføringen er mindre end 3 gange om ugen, betegnes det som forstoppelse. Forstoppelse bliver alvorlig, hvis afføringen er mindre end en om ugen. Utilstrækkelig afføring fører til ophobning af giftige stoffer i kroppen og kan endda forårsage dødelige sygdomme som kræft. Så det er klogt at behandle forstoppelse på et tidligt tidspunkt.

Forstoppelse

Hurtige hjælpemidler mod forstoppelse:

Her er de bedste forstoppelsesmedicin til voksne.

Hvad er forstoppelse?

Forstoppelse er faktisk sjælden afføring. Generelt tænker folk, at hård afføring eller følelse af ufuldstændig tømning efter afføring eller vanskeligheder med at passere afføring betyder forstoppelse. Selvom årsagen til forstoppelse i hver type ikke er den samme, følger behandlingsmetoden i alle tilfælde en bestemt medicin. I nogle tilfælde forekommer forstoppelse hos en person, der lider af diarré. De to forekommer alternativt i en person i et bestemt mønster. Dette specifikke mønster forekommer generelt som en del af IBS eller irritabel tarmsyndrom. Hvis forstoppelse forekommer i ekstrem tilstand, hærder afføringen så meget, at den blokerer endetarmen og forhindrer fæces i at passere.

Tabletter til behandling af forstoppelse:

Der er mange receptpligtige lægemidler til behandling af forstoppelse, hvoraf nogle er som følger:

1. Zelnorm (Tegaserod) medicin til at helbrede forstoppelse:

Dette lægemiddel er blevet godkendt af FDA i 2002. Dette lægemiddel er normalt ordineret til kvinder, der lider af forstoppelse og mavesmerter. Nogle patienter siges dog at lide af bivirkninger som angina, slagtilfælde og hjerteanfald. Lægemidlet hjælper tarmmusklerne med at trække sig sammen og igen kontrollere bevægelsen af ​​fordøjelse af mad i tarmen. Lægemidlet påvirker frigivelsen af ​​intestinal kemisk sekretion, serotonin. Dette kemikalie øger antallet af sammentrækninger i tarmmusklerne og øger derved hastigheden af ​​fødevaretransit. Således bliver forstoppelse reduceret.

2. Amitiza (Lubiprostone) lægemiddel til behandling af forstoppelse:

Dette lægemiddel øger udskillelsen af ​​chloridioner, som dannes fra cellerne i tarmlumen og tarmforing. Sammen med chloridionerne går vand og natriumioner ind i lumen og til sidst blødgør afføringen. Dette FDA -godkendte lægemiddel er i stand til at behandle forstoppelse hos både kvinder og mænd. Hvis du tager 24 mg af stoffet to gange dagligt, vil det øge afføringen, reducere belastning og forbedre konsistensen i afføringen. En mild bivirkning kan være kvalme.

3. Linzess (Linaclotide) lægemiddel til behandling af forstoppelse:

Denne FDA -godkendte medicin skal administreres oralt. Denne medicin stimulerer tyndtarmscellerne og øger udskillelsen af ​​tarmvæsken. Dette resulterer i øger antallet af afføring. Hvis en person får mavesmerter forbundet med vanskeligheder med at passere afføring, hjælper denne medicin også med at reducere den smerte.

Bortset fra ovennævnte medicin er der også andre lægemidler som Misoprostol, Colchicine og Orlistat. Før du administrerer et lægemiddel, skal du først konsultere en læge.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80