Homøopati medicin mod vægttab

I nutidens tid er fedme ved at blive et voksende medicinsk problem hos både børn og voksne. Usund vægtøgning er ofte et resultat af dårlig kost og mangel på motion. Der er flere behandlinger, der hævder at reducere vægten let, men desværre er bivirkningerne større end fordelene. For at helbrede fedme er homøopati den mest effektive og tidstestede metode. Det er også en sikker og dokumenteret behandling for vægttab uden bivirkninger overhovedet. Bortset fra at give dig det meget eftersøgte vægttab, forbedrer homøopatibehandling også elementært system, metabolisk system og fordøjelsessystem.

Homøopati medicin til vægttab

Fordele ved homøopati frem for traditionel medicin:

Homøopati -lægemidler er udelukkende fremstillet af naturlige botaniske ekstrakter og bærer derfor ingen risici ved brug af traditionel medicin. Dette er den største fordel, hvilket gør det til det mere foretrukne valg. Bekvemmeligheden og letheden ved homøopati -midler gør det også til et passende valg. Du er skånet fra den smertefulde ventetid på lægekammeret eller står i en lang kø på apoteket. Homøopati er omfattende videnskab og behandler hvert fedme problem separat og tilbyder derfor bedre behandling end traditionel medicin.

Homøopatiske lægemidler til vægttab:

homøopatiske lægemidler til vægttab

1. Ammoniumkulhydrat:

Ammoniumkulhydrat er en god homøopati -medicin til at helbrede fedme personligt med svagt hjerte. Udover det giver det også lindring for personer, der er følsomme over for kulde.

2. Antimonium Crudum:

Overspisning er hovedårsagen til fedme. Forbrug af Antimonium Crudum vil bremse din spiselyst, når du er ekstremt stresset og irriteret, en tilstand, hvor vi træffer et forkert spisevalg. Det er effektivt for mennesker med fedt tendens hovedsageligt på grund af fordøjelsesbesvær og overspisning.

3. Calcarea Carbonica:

Dette er en magisk behandling i homøopati for vægttab. Som navnet antyder, er Calcarea Carbonica calciumcarbonat afledt af det centrale lag af østersskaller. Den beroligende egenskab ved denne medicin er bedst for følelsesmæssige spisere og dem, der føler sig sultne lige efter at have spist. Dette hjælper dig direkte med at skære ned på kalorier.

4. Fucus Vesiculosus:

Dette middel bruges, når Calcarea Carbonica ikke giver de ønskede resultater. Fucus Vesiculosus er effektiv til behandling af flatulens, fordøjelsesbesvær og akut forstoppelse. Det er også en god kur mod struma. Fucus Vesiculosus bør tages i dråber med modertinktur.

5. Ammonium Mur:

Ammonium Mur bruges bedst i tilfælde, hvor kroppen generelt er fed og benene er forholdsvis tynde. Det hjælper også patienter med store balder.

6. Capsicum:

Denne behandling er især velegnet til personer med hjertesvaghed og utilstrækkelig slap fiber. Det giver også kur mod fordøjelsesbesvær og myalgi. Capsicum kan også bruges til at helbrede fedme, selv blandt børn.

7. Aurum Metallicum:

Aurum Metallicum er et effektivt homøopati -middel mod vægttab især for overvægtige patienter med forhøjet blodtryk og åreforkalkning.

8. Ferrum Metallicum:

Brugen af ​​Ferrum Metallicum til fedme er udbredt. Det foretrækkes for overvægtige patienter med hævet ansigt og anæmi. Denne medicin bør dog omhyggeligt ordineres til patienter med hæmoragisk phthisis, da den kan forværre tilstanden. Det er også godt for børn.

9. Phytolin:

Phytoline er en suveræn fedtreduktion. Det er ordineret til patienter med hjertebanken, kvalme, udbrud og besvær med at sidde og gå. Denne medicin bør altid fremstilles i modertinktur.

10. Calotropis Gigantea:

Calotropis Gigantea er en god homøopati behandling for at reducere kropsfedt uden væsentligt vægttab. I denne behandling reduceres kødet, hvilket igen gør musklerne fastere og hårdere.

11. Lycopodium 30c:

Hvis du ofte har stærke søde trang, er denne homøopati -medicin meget nyttig. En enkelt dosis Lycopodium 30c kan øjeblikkeligt bremse dine søde trang og indirekte hjælpe med vægttab.

Fordelene ved homøopati behandlinger er forskellige. Inden du bruger nogen af ​​de ovennævnte homøopatimediciner til vægttab, er det vigtigt at konsultere en professionel og følge hele forløbet.