15 bedste og smukke hvide loafers til mænd og kvinder

Loafers er det fodtøj, der nu foretrækkes af mænd og kvinder, da de er sko uden sokker eller usynlige strømper. Loafers er den slags fodtøj, der kan bruges som afslappet og som formelt slid. Vi får dejlige klassiske stykker loafers. I dag er hvide loafersko i trend, da de får dig til at se ekstremt klassisk og elegant ud. Hvide loafers går godt til enhver lejlighed som forlovelser, bryllupper, receptioner, fester også.

Hvide farve loafers til mænd og kvinder:

Et par designs og mønstre af hvide loafers deles med dig herunder for at hjælpe dig med at vælge den rigtige til din påklædning,

1. Hvide Freja Loafers:

Hvide Freja loafers

Disse hvide læder loafers til mænd er friske. Den ydre del, sål samt foringen af ​​denne loafer er alle lavet af 100% læder. De er meget komfortable. Designet har en spids form og en overdækket hæl. De er meget velegnede til både jeans og bukser.

2. Kvinders hvide kvastede loafers:

Hvide kvastede loafers til kvinder

Tjek disse hvide kvastede loafers. Disse fladhælede hvide farve loafers til kvinder har smukke kvaster til dekoration. Disse slip-on kvaster er behagelige at have på hele dagen. Det ydre materiale er syntetisk, mens indersiden og sålen er af blødt læder.

3. Mænds Crystal Tassel Loafers:

Mænds Crystal Tassel Loafers

Tag et kig på disse vidunderligt klassiske par hvide loafer herresko. Disse mænds loafers har krystalkvaster. De er lavet af rent læder – toppen, indersiden og sålen. Den har en afrundet forkant og har små hæle.

4. Loafers med hvide farver:

Loafers med hvid farve

Dette smukke par helt hvide loafers har pigge på sig. Disse loafers har en unik modecharm, og du vil helt sikkert skille dig ud i dette fodtøj. Dette par loafers går meget godt med jeans til det hårde og klassiske look.

5. Casual Canvas Loafers:

Casual Canvas Loafers

Disse er typisk stylet til studerende. Disse hvide loafers er online og er håndmalede og lavet af lærred. Disse flade loafers kan vaskes med sæbe og koldt vand. Disse slip-on loafers er velegnede til jeans, shorts eller Bermuda-bukser til det perfekte casual look.

6. White Weave Emboss Loafer:

White Weave Emboss Loafer

Disse mænds hvide loafers har en syntetisk sål, der har en hæl, der er omkring 0,5 tommer høj. Den har syninger i mock-toe. Det har også et metalspænde ved vampen til stil.

7. Hvide Slip-on loafers til børn:

Hvide Slip-on loafers til børn

Disse loafer-stilede sko til børn er ekstremt velegnede til formelle lejligheder som forlovelser, bryllupper, nadver og familiefamilier for at få hende. De er meget komfortable og har et meget dapper udseende.

8. Mænds fløjl hvide loafers:

Hvide Loafers til fløjl til mænd

Lad os nu se på et par hvide og guld loafers, der er perfekte til din bryllupsdag. Disse par sko vil helt sikkert fange alles øjne, da de har et gyldent metalbånd og et dejligt motiv i midten. De vil blive efterladt i dine sko. Disse slip-on loafers er solide og skridsikre. Du kan feje din brud af på dansegulvet i disse dejlige loafers.

9. Hvid kvindes halve loafers:

Hvid kvindes halve loafers

Piger, vil I se udsøgte ud på college? Her er et par afslappede halve loafers, der er slående at se på. De har runde tæer og dejlige farverige uldkugler. Disse er hvide loafers ’dames specielle loafers, der er skabt til bykvinderne og også passer godt til en salwar kameez De er holdbare og skridsikre.

10. Hvid slynge -loafer:

Hvid slynge -loafer

Lad os nu se på disse hvide læder loafers med blokhæl. Disse halve loafers er lavet af ruskindsløv. De har en skridsikker sål og et dejligt bånd på toppen. De passer meget godt til dit kontorbeklædning. Nu bliver dine kolleger grønne af jalousi, når de ser dig i dette vidunderlige par sko.

11. Italiensk klassisk hvid farve loafers:

Italiensk klassisk hvid farve loafers

Nu, mine herrer, kan du tilføje et vintage touch til din jakkesæt i dette dejlige par italienske vintage hvide læder loafers. De har en fin form. De har en lille hæl og har et klassisk italiensk look. Loaferne har dejligt snit på siderne og toppen.

12. Hvide Mocassin Loafers:

Hvide Mocassin loafers

Damer er du klar til at gå på gaden i høj stil. Her er et par mocassin loafers, der er stilfulde og komfortable. Sålen til disse hvide loafers damer er lavet af gummi, og den har et syntetisk inderfor. Det er fladt og spidsen er rundformet. Denne sko kan rengøres ved at tørre den af ​​med en tør, ren klud. De går godt med tynde jeans eller khaki bukser.

13. Hvide krybbe loafers:

Hvide krybbe loafers

Klæd dit lille barn på i disse dejlige hvide krybbe -loafers. Disse hvide loafers har smukke kvaster på toppen og vil pryde dit barn. Dit spædbarn vil helt sikkert få alle hoveder til at dreje, når han/hun bærer disse dejlige hvide loafers.

14. Hvide urbane loafers:

Hvide urbane loafers

Hvis dit job får dig til at gå hele dagen lang, så er disse hvide loafersko den perfekte til din dag. Disse hvide loafers har et udskåret design overalt, der giver god ventilation til dine fødder. Disse loafers er behagelige og holdbare.

15. Beya Slip on Half Loafers:

Beya Slip on Half Loafers

Lad os nu se på disse vidunderlige slip på hvide loafers mænd, der er lavet af kornet læder. Disse hvide loafers har spidse tæer og hælen er også dækket med læder. Højdepunktet i denne loafer er hælen med en guldfarvet plak. Disse er dejlige klassiske italienske loafers.

Loafers får dig til at se kraftfuld og elegant ud. De hvide loafers tilføjer især raffinement til din påklædning, så du ser elegant ud i dit ensemble. Hvide loafers går godt med jeans til det afslappede look og får dig til at se fantastisk ud til dit møde i disse bukser. Off -late hvide loafers er let tilgængelige online, og de er også lette at have på lommen.