50 forskellige typer trendy loafers til mænd i 2021

Ingen ved, hvornår mode ændrer sig. Tidligere var lædersko med snørebånd i trend, men i dag er loafersko med fantastiske mønstre i trend. De er flade i formen og bærer normalt formel påklædning. De foretrækkes af både mænd og kvinder og kræver meget lidt vedligeholdelse. Den stigende efterspørgsel efter loafers til herresko har tvunget fodtøjsindustrien til at tænke over designs og mønstre. Fra de nyeste loafersko til de bedste loafersko.

Seneste samlinger af loafers til mænd med billeder:

Her er listen over top 50 trendy og moderne loafers til mænd. Kravene er ændringer hver gang i fodtøj, masser af modeller er tilgængelige på markedet. Derfor præsenterer vi de bedste kollektioner af loafers til mænd og vælger omhyggeligt, få det bedste fra listen til trendy looks.

1. Mesh loafers til mænd og moccasin:

Mesh loafers til mænd og moccasin

Disse stil loafers til mænd er kendt for deres mesh -design og robuste stof og er perfekte til afslappede outfits. De er den mest stilfulde og kan bruges af både voksne og ældre. Mesh loafersko til mænd fås i mange farver og betragtes som de mest behagelige sko.

2. Etisk Casual Loafer Sko:

Etik Casual Loafer Sko

Etiske loafersko er lavet af syntetisk materiale og har lærred indeni og udvendig. Disse stilsko er kendt for deres rige design og fantastiske kvalitet og fås i dragende farver. De kommer med en gummisål og fungerer godt med t-shirt og denim. For at undgå skader skal du holde dem væk fra varme og ætsende væske.

3. Baroo Mænd Tan Loafers:

Baroo Mænd Tan Loafers

Stilen er noget, der får dig til at skinne ud af mængden. Den første ting, nogen lægger mærke til ved dig, er, hvor godt du klædte dig på og tilføjer også dit udseende og din stil. Denne type sko er mest klædt på til fester. Blødt tekstilfor for at holde dig kølig om sommeren og vinteren. Tekstur af brunbrun og små detaljer i tråden gør det til et fabelagtigt stykke.

4. Mænds syntetisk læderdrivende loafersko:

Herresko -loafersko i syntetisk læder

Drivende loafersko til mænd er kendte for deres anstændige og seje look og passer godt til jeans og T-shirts. De er meget komfortable og foretrækkes af mennesker til sammenkomster eller festlige måltider. Disse lædersko fås i forskellige designs og fristende farver og er holdbare og har gummisål.

5. Kirkens loafersko:

Kirkens loafersko

For den klassiske herre, der nyder at bære den tidløse stil med fodtøj. Det er kendt for sit håndværk og er den ultimative håndlavede sko til ethvert moderne outfit. Denne type sko fungerer godt til casual outfits og er den mest krævende sko til daglig brug. Kirkens loafersko er kendt for deres robuste og stilfulde designs.

6. Kiltie loafers til mænd:

Kiltie loafers til mænd

Denne sko kan tage tilbage til den victorianske æra på grund af sit design, der viser skoleskoen. Disse typer loafers til mænd ligner kvast Loafers, men lille forskel er den kantede tunge eller ekstra stykke i form af hegn, der ligger over tungen.

7. Penny Loafers:

Penny Loafers

Disse typer loafers til mænd er populære og kendt for deres stil. De leveres med en læderrem på toppen og foretrækkes for det meste af forretningsmænd. Diamantformdesignet er det attraktive element, der gør dem til de bedste loafers i forhold til andre.

8. Pumpe -loafere:

Pumpe loafers

Disse typer loafers til mænd fungerer bedst på formelt tøj som i en smoking. De fås for det meste i sort og har en skinnende overflade. Kendt for deres lave vamp, hvilket betyder, at du bliver nødt til at være meget forsigtig, mens du tager et par stød. Disse sko er ikke til daglig brug.

9. Tassel Loafers:

Kvast Loafers

Disse loafersko er fremstillet under navnet Alen shoe Co. og blev lanceret første gang i 1950. Tassel loafers til mænd er meget alsidige og kan bæres med jeans, shorts eller t-shirts. Denne type sko giver et kongeligt udseende og er attraktivt. De fungerer godt i formelle eller afslappede sammenkomster.

10. Slipper Loafers:

Slipper Loafers

Hjemmesko loafers er fremstillet af fløjl og er det bedste alternativ til pumpe loafers. De har lidt højere vamp og kan bruges uden strømper. De er bedst til bryllupper og bruges mest om sommeren for komfort. Disse sko kan også bruges med jeans og t-shirts. Slipper loafers har normalt flade såler.

11. Espadrille sko:

Espadrille sko

Disse stil loafers fås i fodtøjsindustrien fra 1300 -tallet. De er de ældste og mest mærket loafersko til mænd. Disse loafers kan også bruges uden strømper og bruges almindeligvis om sommeren. De giver et enkelt og uskyldigt udseende, og det kan være muligt, at folk bliver tiltrukket af det.

12. Bådkørselssko:

Bådkørselssko

Bådkøresko, som navnet er givet, er beregnet til kørsel, da de kommer med flade såler. Nogle modeller af den har gummihæl, der ikke kun giver dem et godt greb, men også giver dem et dragende udtryk. De er generelt lavet med ruskind eller smidigt læder.

13. Horse Bit Loafers:

Horse Bit Loafers

Disse typer loafers er fremstillet ved hjælp af den traditionelle teknik. Bunden af ​​dem er dækket med læder og leveres med en snaffle bit hardware, der giver dem et klassisk look. Horse Bit loafers er fremragende og kan bruges på både afslappede og formelle kjoler.

14. Boat Loafer:

Boat Loafer

Denne loafer bruges dybest set under formelle kjoler som jeans, bukser, jakkesæt osv. Den kan bruges uden strømper og også med loafersokker. Boat loafers er en af ​​de nyeste mode loafersko. Dette valg er blevet en trend inden for herremode. Den kan bæres dagligt om sommeren og ser attraktiv ud med sin anderledes stil.

15. Kilt Loafer:

Kilt Loafer

Disse nye stil loafers er trendige og designet med tanke på behovene hos den nye generation. De kan bæres i enhver sæson, det være sig vinter eller sommer og de mest foretrukne på formelle kjoler. Kiltie loafers har frynser med tunge og kvast, hvilket gør dem forskellige fra gamle loafers.

16. Hazel Loafer:

Hazel Loafer

Dette er en formel stil loafer, som bruges af alle hver dag på formelle kjoler og især dragter. I denne sko er det ikke nødvendigt at have strømper på. Det bruges almindeligvis om sommeren og vinteren og beskytter dermed foden mod varme og kulde. Dette er et foretrukket valg blandt de bedste loafers til mænd. Dette bruges af hver person til at se godt klædt og attraktivt ud i offentligheden.

17. Gucci Loafer:

Gucci loafer

Gucci er ophavsmand til skoen og tilbyder en række trendy og fashionable sko. Det tilbyder mange forskellige versioner i guld og sølv hestebit hardware med forskellige stilarter med samme slankere form. Hver person ønsker at købe denne klassiske sko til deres trendy look. Loaferen foretrækkes under festerne for at give det bedste indtryk på andre.

18. Snaffel Loafer:

Snaffel Loafer

Snaffle sko er de perfekte loafers i feriestil. De blev introduceret af Gucci i 1968. Skoen er meget populær med sit navn og er førstevalget blandt den unge generation. I form af en snaffle er hestens snaffelbit lagt hen over toppen af ​​skoen. Denne sko er fuldt foret med kalve og bruges lejlighedsvis.

19. Forklæde Loafer:

Forklæde Loafer

Forklæde loafers er eksklusive ved kanter og sømme, der giver et færdigt look på tåen og dermed danner et forklæde langs skofronten. De er også kendt som moc toe, fordi de består af læder, der er forlænget fra bunden af ​​den øverste linje. Syningslinjen giver en følelse af en folder mellem toppen og bunden af ​​tåen.

20. Single Monk Strap Loafer:

Single Monk Strap Loafer

Denne type loafer har en enkelt rem oven på en loafer for at give en stil og få den til at se mere attraktiv ud. Disse sko er en af ​​de bedste loafers i trend, der almindeligvis bruges af alle til daglig brug og får et kongeligt look foran andre. Denne sko bæres på formelle kjoler for at ændre udseende eller personlighed.

21. Double Monk Strap Loafer:

Double Monk Strap Loafer

Denne loafer har en dobbelt rem oven på skoen, hvilket giver den et attraktivt udseende. Den er velegnet til enhver kjole, hvilket giver personen et iøjnefaldende look. Det leveres med mærke loafers til herresko. Loaferen er designet som et italiensk skoudseende, hvilket gør den perfekt til hver kjole. Skoen kan bruges til enhver lejlighed og i hver sæson.

22. Mænd maler loafersko:

Mænd maler loafersko

Loafersko, der er malet i forskellige stilarter, giver en følelse af beroligende somre og ferie. De består af talrige farvekombinationer på loafers, der matcher enhver kjolestil. Den kan bæres på kjoler i feriemode og får det til at se et attraktivt stykke ud i mængden. De bedste stil sko, der kan bæres i ethvert samvær med venner og familieudflugt.

23. Casual Business Flat Sko:

Afslappet forretningsflad sko

At være en mode fyr er let! At bære en behagelig, men attraktiv sko på kontoret imponerer ikke kun din chef, men giver dig en frisk stemning i omgivelserne. Casual business sko er enkel og lavet i forskellige farver. De bruges normalt i forårssæsonen og til en afslappet lejlighed.

24. Denim Casual Loafers til mænd:

Casual jeans i denim

Den forbløffende stil denne sko taler om vores elegante sans for mode. Med en fremragende lukning forhindrer den dine fødder i at blive beskadiget og lader dig let bevæge dig rundt. Dette trendy par denim Casual sko bar under jeansene og til afslappet flytning er en god inkludering i din loafers kollektion.

25. Mænds etniske sort lappende designer Jutti:

Herre etnisk sort lappende designer Jutti

Designer jutti i læderklap er et af de nyeste valg blandt mænd, der bæres af de fleste unge især Rajputs i dagligdagen. Det behagelige og slidstærke læder gør den til en sko, der kan bruges til fester, festlige og på enhver traditionel og afslappet kjole. Det giver mænd et trendy og stilfuldt look blandt skoens varianter i skoholderen.

26. Leather Craft Herresko:

Leather Craft herresko

Loaferen er lavet af det syntetiske materiale på ydersiden og bomuld på indersiden og er færdig i en attraktiv farve. De har lukket tå, der giver dem et festligt look og har PVC -sål, som giver den et godt greb. De fås til overkommelige priser og kan varmt anbefales af drenge.

27. Vestrico mænds sorte loafersko:

Vestrico sort loafersko til mænd

Denne sko indeholder alle de funktioner, som en moderne mand søger efter i stykket af en loafer. Loaferen består af deodorizer fineste kunstner, hvilket forbedrer udseendet og skønheden i din personlighed. Den er lavet af syntetisk læder, hvilket gør den behagelig at have på. Loaferne giver fleksibilitet og giver dem mulighed for at rotere og lugte for at bevare deres form.

28. læder hud loafers:

Leather Loafers i læder

Denne type sko er stilfuldt, trendy og behageligt fodtøj. Det kan bæres til enhver lejlighed som daglige, formelle og aftenfunktioner. Loaferen er meget behagelig, da den let kan støbes til deres oprindelige form, hvis den deodoriserer. Få det til at se mere skinnende ud ved at polere overfladen.

29. Mænds canvas loafer:

Loafer til lærred til mænd

Slip-on loaferen er lavet af læder og gummi. Deres stilfulde designs og farver gør det til et gunstigt valg for mænd fra gamle til unge aldersgrupper. Dens design giver en urban mand et udtryk og en følelse af en afslappet solskinsdag. Den er let at bære ved enhver lejlighed og dagligt.

30. Mænds læder loafers og mocassiner:

Mænds læder loafers og mocassiner

Disse mocassiner består af rent læder. De bæres ved enhver lejlighed som med formel kjole. Loaferne tilbyder komfort ved hjælp af teksturfor, der reducerer sved. De har polstret sål, der binder detaljer rundt om fronten. Stilen er meget elegant, og dens lette vægt er nøglen til dets maksimale køb.

31. Clarks mænds Everlay Coda flad sko:

Clarks Everlay Coda flad sko til mænd

Clarks mænd nogensinde lå sko er enkel, der tilbyder stil til enhver lejlighed. De er behagelige at have på, da deres langvarige sål er fleksibel nok til at give en sko et trendy look. Den er pyntet med pudefodseng for at holde dig stærk hele dagen.

32. Grasshoppers Mænds Windham Slip-On Flat:

Grasshoppers Men's Windham Slip-On Flat

Modellen er en type bådformede sko. Dens mocassin -stil gjorde den at foretrække frem for at blive brugt ved alle lejligheder og især brugt på afslappede møder. Dette er den type sko, hvor mænd kan få mange par med forskellige stilarter og farver.

33. Clarks Men’s Cloud Steppers Sillian Paz Slip-On Loafer:

Clarks Men's Cloud Steppers Sillian Paz Slip-On Loafer

Denne sko er designet på den klassiske slip-on form, men den er meget mere afslappet og formel. Clarks sko er sko af bedste kvalitet, der er komfortable og fleksible. De foretrækkes sandsynligvis på grund af deres høje omkostninger. Designet bæres af de fleste mennesker omkring os, hvilket får os til at føle os godt tilpas med lave hæle.

34. BOBS fra Skechers Men’s Plush Peace and Love Flat:

BOBS fra Skechers Men's Plush Peace and Love Flat

Mærket er kendt for kausale og komfortable sko. Denne flade sko har en slip-on form, og den er lavet af et indbydende, blødt tekstil. Pasformen på denne sko er også fantastisk, så den strækker sig fuldstændigt uden frygt for at gå i stykker, da den består af stof af god kvalitet og lille goringpanel.

35. ECCO Slip-On Loafer til mænd i New Jersey:

ECCO Slip-On Loafer til mænd i New Jersey

New Jersey slip-on loafer tilbyder et straight-forward sort og mink design med en simpel slip-on form uden detaljer. Det betyder, at denne sko er til mænd, der skal have den på på arbejdspladsen. Skoen er designet til at tilbyde stor komfort for folk, der skal bære dem en hel dag.

36. Rockport Men’s Style Leader 2 Bike Slip-On Loafer:

Rockport Men's Style Leader 2 Bike Slip-On Loafer

Fodtøjsmarkedet er løbende på vej mod at give en behagelig følelse ved at lave perfekt skostil til alle aldersgrupper. Komforten er i første omgang leverandør til dem, og det er, at de har tilbudt en svampet EVA fodseng i Rock port stil sko. Fodsengen beskytter foden og hjælper dem med at gå længe på arbejdet.

37. Klogs Footwear Arbor The Klogs Footwear:

Klogs Footwear Arbor Klogs Footwear

Denne model er en anden professionel leder slip-on loafer stil arbejdssko. Det består af rent læder både på den øvre og nedre platform. Dens højere stødabsorbering og effektudbytte oversætter til “sensationel” komfort. Det tilbyder også ydersål og fodseng, hvilket giver en fremragende svangestøtte til din komfort hele dagen.

38. Skechers USA mænds segment:

Skechers USA mænds segment

Skechers USA segment sko er den typiske slip-on loafer. Denne type sko giver mændene en behagelig og beroligende fornemmelse i lange perioder med at stå på arbejde. Dens syntetiske sål og let gnidede finish gør det til et foretrukket valg blandt hærens mænd, da de skulle træne i lange perioder på en dag.

39. Skechers for Work Mænds 77048 Flex Advantage Slip-Resistant Mcallen Slip-On:

Skechers for Work Mænds 77048 Flex Advantage Slip-Resistant Mcallen Slip-On

Skitsen til håndværkersko består af syntetisk materiale. Den består af en polstret krave og elastiske slipgores ved åbningen. Dens slip-on form har et fascinerende stof i både øvre og nedre ende. Det tilbyder skridsikker ydersål.

40 Dansko Walker Sko:

Dansko Walker Sko

Skoen er blandt de hårdeste valg for mændene, der har brug for et godt, behageligt par sko. Den har en blød strømpeforing, der giver komfortkontrol og stopper fødderne for at blive varme og svedige. Loaferen kan bæres til enhver lejlighed, og selv den kan være under det daglige arbejde eller møder.

41. KEEN Men’s Anchor Park Low WP -sko:

KEEN Men's Anchor Park Low WP sko

Skoen består af materiale af god kvalitet, der undgår, at luft og fugt opsamles, hvilket hjælper vores fødder med at forblive kølige og tørre hele dagen. Det er en vandtæt sko, der kan bruges til ferier og eventyrspor. Dens metatomiske EVA fodseng og PU hælpuder giver ekstra komfort.

42 Merrell Mænds Jungle Moc Pro Grip Arbejdssko:

Merrell Mænds Jungle Moc Pro Grip Arbejdssko

Denne type sko bruges af de mænd, der arbejder hele dagen på hårde gulve og kræver den allerbedste sikkerhed. Skoen har en ekstra krave til blød dæmpning omkring anklen. Mange arbejdere tiltrækkes af det på grund af dets langvarige sikkerhedsfunktion og pålidelige design. Denne bomuldsmodel giver stor trækkraft på sålen og beskytter os dermed mod våde og fede overflader, og de er endda klassificeret som et elektrisk farligt design.

43. Skechers for Work 76969 Solace arbejdssko til mænd:

Skechers for Work 76969 Solace arbejdssko til mænd

Skechers for Work Men’s Solace Work Shoe er et godt eksempel på komforten og på grund af dens form og materiale. Den er lavet af læder med polstring på kraven. Den består også af hukommelsesskum indersål. Skoen er bedst at foretrække blandt mennesker, der går på betongulve hele dagen.

44. Keen Utility Mænds PTC Slip-On Work Shoe:

Keen Utility Mænds PTC Slip-On Work Shoe

KEEN Utility Men’s PTC Slip-On Work Shoe ligner meget i stil med en anden arbejdssko. Den har en lille hæl og med lædermateriale på toppen. Det ser attraktivt og velegnet ud, når det bæres i mere professionelle omgivelser og kontorarbejde. Foden understøttes tilstrækkeligt fra hæl til tå for varig komfort.

45. Dansko Men’s Wayne Slip-On:

Dansko Herre Wayne Slip-On

Det er godt behageligt for mennesker, der skal stå hele dagen inde på deres arbejdsplads eller gå uden for møder. Polstring og læderfor giver ekstra beskyttelse med blødhed. Den dobbelte elastiske side hjælper med at forbedre pasformen for en mere behagelig følelse og en sikker pasform. Skoen forhindrer benet i at blive smerter og træthed.

46. ​​Propet Mænds Commuterlite Vandresko:

Propet Mænds Commuterlite Vandresko

Alle de sko, der er nævnt på listen, er de mest behagelige herresko. Dens gummisål og hæle forhindrer fødderne i at blive beskadiget, der skal arbejde på hårdt underlag. Det kan bæres dagligt til arbejde.

47. Dr. Scholl’s Hiro arbejdssko til mænd:

Dr. Scholl's Hiro arbejdssko til mænd

Disse lædersko er kendt for deres gode design. Gummisålen på den giver ikke kun ultimativ komfort, men forhindrer også fugt i at trænge ind. Den lille snøret vamp lukning, flad platform og enkel form er de attraktive funktioner, der gør dem til de bedste sko at arbejde.

48. AVIA Mænds Avi-Union Strap Service Sko:

AVIA Mænds Avi-Union Strap Service-sko

Denne sko er bestemt lavet til brug på hårde gulve. Det er nok den mest afslappede af sorterne. Den har en blød polstring med den ujævne form sammenlignet med de andre loafers. Det giver sikkerhed og komfort gennem Defender scotch guard, der er behandlet i den øvre ende.

49. Bostonian Men’s Mendon Dress Slip-On:

Bostonian Mendon Dress Slip-On til mænd

Slip-on består af læder og importeres fra USA. Den syntetiske sål giver komfort og forhindrer fødderne i at få fugt. Den traditionelle slip-on har en firkantet forklædetå, der giver fleksibilitet via to goring-skær. Den har en polstret krave, der giver komfort og stil.

50. Dunham Men’s Blair Slip-On:

Dunham Herre Blair Slip-On

Skoen er nyttig og god til dem, der leder efter kontorbrug. Det hjælper os med at stå og gå rundt hele dagen gennem polstret fodseng og let. Dens gummisål giver komfort. Det består af læder, hvilket gør det muligt at bære det dagligt og endda til fester.

Variation kommer med forskellig stil og forskellige mønstre, det hjælper med at vælge den korrekte påklædning til at pleje dig selv. Loafers er valget blandt den brede samling af fodtøj, fra lavt til højt budget salg i loafers giver ordentlig opmærksomhed til brugerne.