9 Seneste Designer Loafers til mænd og kvinder inden for mode

Designer loafers til både mænd og kvinder er det trendy fodtøj, der er meget foretrukket i disse dage. Den har smukke former med moderne design, der gør den velegnet til de fleste lejligheder. Det passer let til både afslappede og formelle påklædninger, der vælges af alle slags unikke personligheder.

Bedste designer loafers designs til drenge og piger i trend:

Her finder du de top 9 mønstre af designer loafers i indien,

1. italienske kvaster designer loafers til mænd:

Italienske kvaster designer loafers til mænd

Dette er en ny mænds designer loafer, der er af typen moccasin bådsko. Det er designerserien af ​​italienske kvast loafers, der har kombinationen af ​​syntetisk læder og imiteret ruskind i sin øverste del. Indersålen og ydersålens dele er fremstillet af ren syntet.

2. ægte læder kvinders designer loafers:

Ægte læder kvinders designer loafers

Det er almindeligt dekoreret fladhælede designer loafers kvindestil med slip on lukningsmønster. Den anvendte læderstil er nubuck med indersålsmaterialet ved hjælp af latex. Mønsteret, der bruges til finish, er fuldkornet læder.

3. Knotted Finish Designer Loafer Sko:

Knyttede Finish Designer loafersko

Her er kigget over materialet i højeste kvalitet, der bruges designer loafersko. Det giver dig det stilfulde look, suveræne styrke og perfekte finish. De er perfekte til de afslappede lejligheder som fester og festivalbegivenheder.

4. Tan Shaded Designer Penny Loafers:

Tan Shaded Designer Penny Loafers

Det er designer -serien fodtøj beregnet til mænd, der altid er stilfulde i at hente deres stil. Disse designer -øre loafers er fremstillet ved hjælp af italiensk læder til både indersål og ydersål. Mønsteret uden blonder med bånddesign på toppen gør det også til de unikke loafers til den formelle slid.

5. sorte kunstige designer loafers:

Sort kunstige designer loafers

Her er den super fantastiske kollektion i den casual loafer -serie til mænd. Disse par sorte designer loafers er fremstillet af kunstlæder i høj kvalitet. Det eneste materiale, der bruges her, er hårdt PU sammen med det samme materiale, der bruges i den indre del.

6. Komfortable Driving Designer Loafers:

Komfortable Driving Designer Loafers

Det særlige ved denne bedste designer loafer er dens mønstertype, der er solid og velegnet til enhver sæson. Indersålsmaterialet, der bruges her, er TPR og ydersålen er af gummi. Det er en model med lukningstype med kunstlæder i den øvre del. Det er en ideel loafer til fritidstøj.

7. Bådsko designer loafers:

Bådsko designer loafers

Dette er designer rød loafer, der har en flad hælbådstype. Det anvendte overmateriale er ægte læder. Mønstertypen kaldes ellers som kantet. Ydersålens materiale er gummi og er det perfekte fodtøj til afslappet lejlighed.

8. Designer Loafers i blødt struktureret ruskind:

Loafers i blødt struktureret ruskind

Det er de slående øre -loafers, der er omhyggeligt håndlavet, hvilket gør det til det første valg blandt de kræsne herrer. Dette par designer ruskind loafers er alsidige med lyse chinos eller mørke denim nuancer. Den unikke ruskindskonstruktion ville ikke afskrække dig, da den driver dig til den perfekte chance for at introducere ruskind i din garderobe.

9. Vintage flade designer loafers til kvinder:

Vintage flade designer loafers til kvinder

Ingen kvinder ville benægte denne type vintage -serien damer designer loafers. De er de flade loafers med PU -materiale på toppen. Den har den solide mønstertype og er i smuk lys beige nuance. Det har brugt gummi til ydersålen. Det er den nøjagtige samling til fritidstøj.

Uanset fodens form og størrelse passer disse designer loafers let til alle, da de er konstrueret med professionelt arbejde og klassisk design. Der er forskellige farver at vælge imellem disse loafers, så dit fodtøj matcher den påklædning, du har på. Materialerne, der bruges til disse sko, er af høj kvalitet og højkvalitets, hvilket gør, at de holder længe.