9 Stilfulde designs af Slip on Loafers til mænd i mode

Loafers og slip-on er den ideelle slid til mændene lige fra de traditionelle år i vestlige lande. Slip-on loafers har også været det foretrukne fodtøj for mange af os, da det understøtter de fleste påklædningsudseende. De er velegnede til både afslappet og formelt tøj. Sammen med det foretrækkes de bredt af den grund, at det er praktisk at bruge og let at have med overalt.

Seneste og bedste designs af Slip-on Loafers til herrer med billeder:

Her er nogle af de 9 bedste modeller af slip-on loafers i Indien,

1. Brown Patent Tassel Slip-on Loafers:

Brown Patent Tassel Slip-on Loafers

PU-læders fineste kvalitet er brugt til disse brune kvastmokasin-herreslip-loafers til mænd. Dette par loafers er foret med syntetisk materiale og giver dig patentfinish. Desuden hjælper dette fodtøj dig med at gøre din formelle påklædning fuldendt.

2. British Style Velvet Loafer Hjemmesko:

Britisk stil fløjl loafer hjemmesko

Denne gør det perfekte slid til dette forår, ved at have lavet med fløjlsmateriale oven på disse herresko -tøfler. Indersålen i denne håndpyntede loafer-tøffel er lavet af ægte læder og ydersålen med et gummimateriale. Disse sko er mønstret i britisk stil i blå-sort nuance.

3. Polstrede loafers med fodstøvler:

Slip-on loafers med polstret fod seng

Præsenter dig selv med et fornemt nyt look med denne sorte designer slip-on loafers. Den har et dobbelt elastisk panel, der giver dig den ekstra plads til hvert trin, du tager. Denne sort slip-on loafers mænds stil har polstret fodseng med for i imiteret læder.

4. Slip-on loafers med blødt korn:

Slip-on loafers med blødt korn

Disse er de slip-on stil loafers, der er lavet med buttery læder. Det er læder-slip-on loafers, der giver dig det superbløde finkornede look. Disse herreslip-loafers i læder består også af den flade nubuck-sål, stablet læderhæl og også med et let polstret interiør.

5. Loafers i ruskindslæder:

Slip-on loafers i ruskind

Disse ægte ruskindslip-loafers har den firkantede tå og rem i enden af ​​vampen. Det kommer også med det opdaterede trin tilbage design med polstret indersål. Gummisålen til stede i dette par herresko i ruskindslip-loafersko har skridsikre mærker.

6. Sort kalveslip i loafers:

Sort kalveslip i loafers

Du har den skinnende model af et slip in loafers til mænd, der har en mandeltå, en guldfarvet logoplak med guldtonet hardware. Det er de sorte loafer slip-on sko med en mærket indersål og en flad hæl. Alle for, sål og den ydre sammensætning er lavet af rent læder.

7. Casual Leather Leather Loafer Slip-on Sko:

Casual læder mænds loafer slip-on sko

Her er de åndbare køresko til mænd, som er af typen mænds loafers og slip-on sko. Disse par loafers fås i tre flere farver som angivet, og er bedst egnet til fritidstøj såsom over jeans eller shorts. De er perfekte til arbejde og kørsel.

8. No Lace Casual Leather Slip-on:

No Lace Casual Leather Slip-on

Både det indre og det ydre materiale, der bruges til fremstilling af disse herres casual slip-on loafers, er syntetisk læder. Disse sko beregnet til hverdagsbeklædning er lavet med PU -sålmateriale. Den er uden blonder og kommer med loafers med lukket tå.

9. Foldede tovejs iført læder loafers:

Foldede tovejs iført læder loafers

Denne slip-on lukningstype til mænd og loafers med rund tå kan fås som den ideelle fritidstøj til mænd. Den øverste del er lavet af ko -delt lædermateriale med en polstret fodseng. De er perfekte til alle årstider til sommer, efterår og forår.

Disse slip-on loafers er fodtøjet, der giver dig det autentiske og fantastiske look til den påklædning, du har på, uanset hvilken slags det er, om det er en formel eller afslappet. Du får de pulserende muligheder i farver, modeller og størrelser. De fleste af dem er fremstillet af ægte lædermateriale til både indre og ydre kompositioner.