9 Stilfulde hæle -loafers i forskellige designs

Mode udvikler sig i alle afdelinger. Selv udviklingen kunne også ses i sko. Der er kategori defineret som loafers, der generelt er casual sko, der forbliver stilfulde og velegnede til fester og funktioner. Det bedste valg til fester for både mænd og kvinder kan være dette. Der er en større variation med sko med hæle, som er kvindernes sko eller loafers til kvinder, der egner sig til fester eller funktioner. Igen er der mange sådanne sorter, der skal noteres i hæle loafers til kvinder.

Seneste hæle loafers i Indien:

Her er listen over top 9 loafers med hæle,

1. Moderigtige hæle loafers:

Moderigtige loafers med hæle

De fashionable loafers med hæl er loafers med høj hæl, der generelt bæres af fagfolk og også er ret dyre. Det bedste valg kan være skinnende og funklende sorte farvede hæl loafers, der er mest velegnede til enhver funktion eller fest.

2. skinnende hæle loafer:

Skinnende hæl Loafer

Hælhælede loafersko har mange sorter, der skal bemærkes, og en sådan er skinnende loafers, som er gevinst egnede til bryllupper og det hele. Disse skinnende loafers føjer til kvinders personlighed og forbedrer deres skønhed ved sit skinnende udseende. Det bedste valg kan være rødfarvede sko.

3. hæleblok loafers:

Hælblokke med hæl

Loafer -kvinderne med hæl er den nye slags loafers, der også kan bruges til afslappede formål. Hælen er blokeret fra bunden, hvilket giver det et andet udseende at beundre. Desuden kan det bedste valg være rødhælede loafers med blokhæl.

4. Skarpe hæle loafers:

Loafers med skarpe hæle

De skarpe hæl loafers er de midterste hæl loafers, hvor hælen forbliver meget skarp. Disse bæres generelt af professionelle kvinder. Virkelig, skuespilleren og alle kan klare sin skarpe kanthæl. Det bedste valg til skarpe hæle loafers kan være sorte hæl loafers.

5. Pinkish Penny Loafer:

Pinkish Penny Loafer

Penny loaferhælene er de skarpe hæle, der er tilgængelige i dag. Modellerne og skuespilleren prøver denne slags hæle. Kvindernes øre loafers med hæle giver et helt andet look, der kan beundres. Det bedste valg til dette kunne være lyserøde penny loafers.

6. Gigi Pump Loafers:

Gigi pumpe loafers

Højhælede loafer -pumper er den nye sort af sko, der er tilgængelige online. Pumpeskoene er ganske stilfulde sko, der kan bruges til fester eller funktioner. Damerhælede loafers kunne være behageligt denne slags sko. Det bedste valg kan være sorte sko.

7. Street Pump Loafer:

Street Pump Loafer

De stablede hæl loafers kan være en af ​​slagsen street pump loafers tilgængelige i dag. Gadepumpen giver virkelig et yndigt udseende at beundre på funktioner eller fester. Det forbliver stilfuldt ved forskellige lejligheder. Det bedste valg kan være rødfarvede pumpestøvler.

8. Casual Heeled Loafer:

Casual Loafer med hæl

Det afslappede formål er sko til daglig brug, som kvinder kan gå på kontoret. Casualskoene forbliver klassiske ved forskellige lejligheder. De skal øves, hvis de bæres dagligt. Kvindernes sorte loafer med hæl ville være det bedste valg til loafers med kausalhæl.

9. Party Wear Heeled Sko:

Fest sko med hæle

De stablede hæle loafer kvinder har mange sorter, der skal vises, men disse er nogle af de bedste. Festskoene med hælsko er mest velegnede til at være stilfulde og skinnende. Disse kan deltage til forskellige lejligheder. Det bedste valg til dette kunne være rødfarvede hæle sko.

Loafers med hæl har mange flere sådanne sorter, men disse var top 9 af dem. Disse sko eller loafers bæres generelt for at fester og funktioner skal forblive klassiske. Nogle af dem er bedst pumper loafer, skarpe, fashionable og skinnende loafers til fester og funktioner. Selv til daglig brug kan der være afslappede hæle loafers.