9 legjobb göndör lófarok frizura

A technológia elérhetővé és egyszerűvé tette számunkra azokat a dolgokat, amelyekre egy évtizeddel ezelőtt gondolhattunk. És még ha megtennénk is, nem lenne olyan egyszerű folyamat. Köztük a fodrász. Íme kilenc ilyen göndör lófarok frizura, amelyet pillanatok alatt elérhetünk.

A legnépszerűbb göndör lófarok frizurák:

1. Alacsony göndör lófarok:

göndör lófarok frizurák

Ez a legegyszerűbb az összes közül. Göndörítse fel a haját egy hajsütővas segítségével, majd ecsetelje át a kezét a haján, hogy elérje a kívánt göndör intenzitást. Kösd a hajad egy alacsony lófarokba hajkötővel. a haj egy kis részét levéve a lófarok aljáról tekerje körül a hajkötőt. rögzítse egy bobby tűvel.

2. Rendetlen göndör lófarok:

göndör lófarok2

Ehhez a frizurához kefével mossa meg a haját. Kösd át a hajadat egy laza lófarokba tiszta gumi segítségével. Vegye ki a haj egyik részét a lófarok aljáról, és tekerje a hajkötő köré. Most egy hajsütővas göndörítéssel a lófarok hátsó részét és néhány hullámot csapjon az elülső részen, hogy rendetlen megjelenést kapjon.

3. Magas göndör lófarok:

göndör lófarok3

Ehhez a frizurához ugratja a haj elülső részét, és rögzítse hajkötővel. készítsen laza fürtöket a póni farok többi részén különböző hat hordóval. Így a frizura természetesebb lesz. Permetezzen be néhány hajlakkot is, hogy a stílus hosszú órákig érintetlen maradjon.

4. Oldalsó göndör lófarok:

göndör lófarok4

Ebben a frizurában ossza szét a hajat a fej egyik oldalára, és rögzítse a haját hajkötővel, a fül alatt. Most egy hajsütővas göndör, a haj különböző méretű, hogy ez a mennyiség. A természetesebb megjelenés érdekében lazítsa meg a hajkötőt, és hagyja lazán lógni.

5. Fonó őrület:

göndör lófarok5

Ez a frizura olyan, mint egy rendetlen fonat. Göndörítővas segítségével göndörítse a haját fürtökbe. Most mossa meg a haját a kezével, hogy kissé lazítsa. Ha a hajat oldalra veszi, kezdje el fonni a haját. A trükk az, hogy ne fonja szorosan. Fonja össze a végéig, majd rögzítse hajszalaggal.

6. Merész és gyönyörű:

göndör lófarok6

Ha elegáns, mégis erős megjelenést kölcsönöz hajának, használjon hajpántot a homlokához közel. Most hajkefével ingerelje a haj hátsó részét. Ezután lazán kösse be a haját egy hátsó póniba. Hajgöndörítő göndör segítségével a többi hajat puha fürtökben fejezze be a megjelenés érdekében.

7. Fél Fel Fél Le:

göndör lófarok7

Ezzel a lófarokkal a haja terjedelmesnek tűnik. Ossza a hajat két részre. Ugorgassa meg a haj felső részét, és kösse össze, hogy volument adjon. Most a hajsütővas használatával laza fürtöket készítsen a haj alsó részén az első rész lófarokjával együtt. Ez extra volument ad a hajnak.

8. Fonott fejpánt:

göndör lófarok8

Elegáns megjelenést szeretne? Ez a frizura. Az elülső rész egyik oldalát használva fonja be a haját egészen a fül hátsó részéig. Biztosítsa a területet bobby csapok használatával. Ismételje meg a folyamatot a másik oldalon. Most a többi haj befogásával kösd össze, hogy lófarok legyen. Göndörítse a lófarok többi részét, majd szalaggal kösse össze a hajat a megjelenés befejezéséhez.

9. Hiedi-Tail:

göndör lófarok9

Vigye a haját a fej egyik oldalára. Vegyünk egy széles részt a hajából, és osszuk szét három egyenetlen részre a halántékától kezdve. Most fonja be a haját Heidi stílusban különböző méretben, és rögzítse minden fonatot egy bobby tűvel. Most hajlítsa a többi hajat laza fürtökbe. Fűzze fel a fül mögötti oldalra. Lazítsa meg a hajkötőt, hogy természetesebb megjelenést kapjon.

Ezek azok a stílusok, amelyekben göndör lófarok érhető el. A rendelkezésre álló eszközökkel lehet készíteni és harcolni annyi stílus ellen.