Top 8 gyönyörű fonott lófarok

Manapság a fajták különböző formákban és méretekben, különböző formákban és csomagolásban kaphatók, ezért itt egy variáció az egyik leggyakoribb frizura. Legyen az iskolai bemutató vagy irodai interjú, legyen az bulizás vagy csak egy séta a játszótéren, a lófarok frizuraként használható bárki és mindenki számára, de akkor is különböző arcszerkezetekkel és haj típusokkal találkozunk ezért a variációinkkal együtt a frizuránk is változik.

8 gyönyörű fonott lófarok nőknek:

1. A francia infúziós póni:

fonott lófarok

Ez az egyik legegyszerűbb pónifonat -frizura, amelyet öt percen belül el lehet készíteni, hogy ne kelljen több időt töltenie a forgalmas reggeleken a tökéletes haj keresésével. Kezdje azzal, hogy a haját felülről egy francia infúziós fonatba köti, majd folytassa egészen a középső részig. A vége felé kezdje el pónikba kötni.

2. A korona zenekar:

fonott lófarok2

Ez egy frizura, ahol a fonatból fejpántot készítenek. Ez egy jó frizura a mindennapi póni fűszerezéséhez. Kezdje azzal, hogy elvágja a tincsei egy részét elölről, és kezdje el kötni a fonatot a haj egyik részéről. Kösse össze az egész fonatot, majd vigye a másik oldalra, és tűzze fel. Akkor póni.

3. Az oldalfonat póni:

fonott lófarok3

Ehhez a frizurához kezdje a haj fonásával az egyik oldalról. Vágja szét a haját egyik oldaláról, és kezdje el fonni őket. Most menjen félig a tarkóig, és rögzítse a fonatot néhány tűvel. Ha már ott van, kösse össze a haját egy póniba, és kezdje újra fonni. Most hozzon egy hajat hátulról, és tekerje a póni nyakkendő köré.

4. Az oldalsó fonat variációja:

fonott lófarok4

Ez egy újabb variáció az oldalsó fonathoz, ahol a haját egy középső pónihoz húzva kezdi. Ezt megelőzően indítson el egy fonatot az oldalán, majd legyezze, hogy hangerőt adjon a megjelenésnek. Most, ha a póni kötve van, kezdje a póni egy részének fonásával, de ezúttal feszessé és oldalsóvá tegye a pónikat, így új megjelenés jön létre. Tartson néhány laza szálat az elején, hogy némi tapintást kölcsönözjön a megjelenésnek.

5. A Fishtail Pony:

fonott lófarok5

Itt egy egyszerű pónival kezdjük. Győződjön meg arról, hogy pónija elég szoros ahhoz, hogy kiegészítő fonatokat válasszon. Most, hogy a póni elkészült, meg kell próbálnia a halfarkú zsinórt. Kezdje a póni két részre tagolásával, majd vegyen egy zárat a szélső végből, és keresztezze át a másik oldalra. Tegye ugyanezt a másik zárral, és folytassa addig, amíg el nem éri a kívánt hosszúságot.

6. A fordított póni:

fonott lófarok6

Fordítsa a haját fejjel lefelé úgy, hogy fejét fejjel lefelé fordítja. Most kezdje el kötni egy fonott, francia stílusú alulról, és hagyja félúton. Használhatja a csapokat, hogy megfelelően rögzítse a megjelenést, majd kössön vele egy pónit. Győződjön meg róla, hogy a póni elveszett szála körültekeri a nyakkendőt, hogy elrejtse a nyakkendőt.

7. A virágfonat:

Virágfonat és alacsony lófarok frizura

Adjon hozzá egy kis hullámot a hajához, hogy hangerőt adjon a fenti virágfonat megjelenésének. Most kezdje azzal, hogy lazán beköti a haját egy fél póniba, majd hurkolja el. Most kezdje el a szokásos fonási folyamatot, és természetesen ügyeljen arra, hogy könnyű és laza legyen. Amint a fonat elkészült, a legyezővel jól fonja ki a fonatot, hogy karcsúbb legyen. Most göngyölje be a fonatot rózsazsemlébe.

8. A kétoldalas fonat:

fonott lófarok8

Kezdje ezzel a hajjal fordítsa meg a haját, és kezdje el fonni. Miután elérte a felét, álljon meg és rögzítse. Most kezdje el fonni elölről az elülső zárakkal, és kezdje el fonni félig. Gyűjtse össze a hajat a közepén, majd póni.