Top 8 lófarok kiterjesztés

Várni, amíg a haja kinő, hogy megkapja a kívánt megjelenést, túl hosszú várakozás, nem pedig mindannyian készek vagyunk ebben a forgalmas világban. Aztán ott vannak a gyakori problémák, a visszafogott hajnövekedés és a rossz hajnapok, valamint azok a napok, amikor még egy konty sem tudja megjavítani a durva hajat. Minden forgalmas reggelre itt a legjobb megoldás. Ezt lófarokhosszabbításnak nevezik, ami nagyon hasonlít a hajhosszabbításhoz, de előre elkészített formában. Ezzel most számtalan hajproblémát kezelhet, beleértve a haj elvékonyodását és a visszapattanást. Itt vannak a különböző póni stílusok, amelyek érdekelhetik Önt.

Gyönyörű és stílusos lófarokhosszabbítások:

1. Az extravagáns:

lófarok kiterjesztések

A hosszú haj mindig is a vágyott frizurája volt, és most élvezheti a kiemeléseket is. Mindazok az évek, amikor félnek a színes vegyszerektől, végre kifizetődnek, hiszen most összeállíthatja szőke fényszóróit a barna lófarok legjobbjaival, és a póni végén lévő enyhe kavarodás a legjobbat hozza ki a lófarokból.

2. Az örök sima:

lófarok kiterjesztése 2

Mindig is azon tűnődtél, hogy a kifutópályán lévő modellek hogyan tudják ilyen hevesen hordani elegáns copfjukat, és mégsem ronthatják el a megjelenésüket. Örökké megpróbáltad lezárni ezt a karcsúságot, de a küldetés szerencsétlenül kudarcot vallott. Most összeállíthatja az elegáns frizurát ezzel a kiterjesztéssel, és folytathatja a napját anélkül, hogy aggódnia kellene a következetesség megőrzéséért.

3. Volumizing Pony:

Lófarok kiterjesztése 3

A lófarok borzasztóan néz ki rajtad a haj vastagságának és sűrűségének hiánya miatt, és főleg ez volt az oka annak, hogy ezekben az években elkerülted a pónikat. Most ez egy klasszikus lófarok kiterjesztés, amely rendelkezik a kívánt hangerővel és ugrálással, és hozzáadható az elegáns pónihoz, hogy megkapja a kívánt megjelenést.

4. Ombre árnyalatok:

Lófarok kiterjesztése 4

Most a klasszikus ombre megjelenéssel párosíthatja hajának kívánt megjelenését. Az ombre a hajszín egyszerű átmenetét jelentené a mélyebb árnyalatról a világosabbra. Általában a hajat kontyba helyezve lágy dudor lesz, és a hátsó extra pónihosszabbítás tökéletesen megy.

5. A klasszikus örvények:

Lófarok hosszabbítás 5

A rózsaszín az új szín a hajszínben, és most összeállíthatja a legmelegebb színeket ebben a klasszikus, kavargó lófarokban. A lófarok fantasztikusan néz ki a puha fürtökkel, amelyek nemcsak személyiséget kölcsönöznek a megjelenésnek, hanem növelik a megjelenés hangerejét. Ezt a megjelenést párosíthatjuk a szélsőségekkel, amelyek lehetnek édeskés nyakkivágás vagy puha magas nyak.

6. A Scrunchies:

Lófarok kiterjesztése 6

A permek akkor mutatnak a legjobban, ha nem kell az eredeti hajadon végezni, ami hajkárosodáshoz és végül kiömléshez vezethet. Éppen ezért a legjobb, ha a permeket mindig a kiterjesztésekre korlátozzuk. A lófarok itt töredezett, masszív kusza fürtökkel, amelyek egyszínű színnel párosíthatók, hogy elkerüljék a haj túlzott erőltetését..

7. Hogy hosszú ideig tartsa:

Lófarok kiterjesztése 7

Az előző képen az eredeti lófarok látható, amely összehasonlítva valamivel rövidebb, mint a későbbi lófarok. Valószínűleg ez az egyik oka annak, hogy a következő képen látható lófarok bemutatja, hogyan lehet elszámolni a kiterjesztések használatát egy hosszabb lófarokkal.

8. Színbemutató:

Lófarok kiterjesztése 8

Itt van egy másik klasszikus ombre -keresés a lófarokhoz csokoládé -lófarok árnyalataiban, szőke ombre -val a lófarok vége felé. Ez a progresszív hajszín manapság meglehetősen gyakori, és ha tartózkodni szeretne a hajfestéstől, akkor ezt a pónit választhatja.