8 bedste opskrifter på kontinental mad

Lad os gøre en kort fantasi, hvor du lever i en sæson, hvor de brændende solstråler ikke vil lade dig føle dig godt tilpas selv i dit hjem. De konstante sveddråber, der samler sig nær din pande nu, har fået dig til at føle dig grupperet og opvarmet. Du ser uret langsomt dreje til et, og du ved, at frokosttiden er over dig, og stadig har varmen rodet din appetit. På dette tidspunkt vil det i stedet for at blive klar til en restaurant ikke være effektivt, hvis du kan bringe de kontinentale smag lige til dit køkkentrin for en sjov hvirvel i din daglige kedelige mad?

Bedste kontinentale madopskrifter

Bedste kontinentale madopskrifter:

1. Jakke kartofler med fyld:

Jakke kartofler med fyld

Blødkog hele kartofler og steg dem derefter. Start nu med champignonblandingen, som er fyldet eller puréen. Bland tomat, løg, hvidløg, hakket marineret champignon med krydderier og oregano og basilikum. Lav en fin pasta og tilsæt derefter yoghurt eller creme fraiche med koriander og forårsløg. Skær kartoflen i halve og skub derefter indvendigt ud. Fyld derefter den scooped del med fyldet.

2. Kylling- og spinatmakaroni:

Kylling og spinat macaroni

Start med at stege kyllingetern i olivenolie og oregano med et strejf af basilikum og hvidløg og sørg for, at de er udbenede. Hæld nu kylling bouillon i en gryde fra kogningen og tilsæt makaroni. Når det er færdigt, steges macaronien i ost, og derefter fyldes tallerkenen sammen med kyllingestykkerne og bages godt inden servering.

3. Hytteost Sød majssuppe:

Hytteost sød majssuppe

Start med at koge alle grøntsagerne sammen med søde majs og kom levende olie og ost i en separat gryde. Bland nu de to og tilsæt ostespåner oven på det for smag. Dette er en let brunchsuppe fyldt med smagen af ​​ost. Ofte kan du tilføje en klat creme fraiche til suppen for ekstra smag.

4. Hvidvinskylling med hvidløg:

Hvidvinkylling med hvidløg

Start med at smide hvidløg, bacon, timian og basilikum i en gryde fyldt med usaltet smør. Tilsæt samtidig mel og brødsmuler til kyllingestykkerne sammen med oregano og basilikum. Kog nu svampen i creme fraiche og hvidløg i en separat pande og begynd derefter at stege melindpakket kylling i hvidvin og bland derefter den opvarmede vin inden for alle de adskilte ingredienser. Til sidst blandes alt og tilsættes creme fraiche eller yoghurt på toppen for at dekorere.

5. Corn Toasties:

Majs toasties

Disse er en god mulighed for bløde bruncher eller aftensnacks, hvor majsen tilføres brødsandwichstykker. Start med at smide ost, majs, cherrytomatterninger og paprika terninger i en gryde og varm det i ovnen. Kom nu blandingen på brødet og bag det, til det er gyldent og lækkert.

6. Lasagne:

Lasagne

Lasagne er lavet af den blødeste pasta fyldt med dryppende smeltet ost og kraftig fyld i den. Normalt overlades fyldet til dit valg. Lag lasagnen godt med hvert lag overfyldt med fyld og ost og brug derefter hvid sovs på det øverste lag, inden den bages.

7. Skallede kartoffel- og oksekødstærte:

Skallede kartoffel- og oksekødstærte

Her kan du bruge oksekødsterninger, men oksekødfars er en af ​​de vigtigste ingredienser. Lav en fyldning af hvidløg, timian, ingefær, basilikum og oregano sammen med eddike sauté oksekødsfarsen og mos derefter nogle kartofler og rør det i olivenolie med hvidløgsstykker. Læg nu skålen med farsen mellem ostespånerne ovenpå og bag den.

8. Pastabag med kylling og bacon:

Pastabag med kylling og bacon

Selv her hersker den essentielle bacon- og kyllingestegning med urter og blandede krydderier, og derefter tilsættes flødeostpastaen ovenpå, inden den bages i en tærte.