8 Berømte mexicanske madopskrifter

Mexicansk mad når den er bedst er berømt over hele verden. Du kan aldrig gå galt med mexicansk mad, der ruller rundt i munden. Guacamolens rigdom med den varme krydret salsa og de sprøde nachos er nogle af de traditionelle træk for mexicansk mad. En ting vi alle ved om mexicansk er deres lille evne til krydrede og saftige blandinger, og her er en perfekt liste over alle de mexicanske opskrifter, som du kan piske op i din fritid.

Mexicanske madopskrifter

Mest populære mexicanske madopskrifter med billeder:

Lad os se på de bedste mexicanske madopskrifter.

1. Guacamole:

mexicanske madopskrifter

Nu før vi begiver os ud i verden af ​​det mexicanske køkken, bør vi først og fremmest vide, hvordan vi laver den meget berømte guacamole -sauce. Til at starte med er den primære ingrediens avocado, hvor du skal skære og skrælle avocadoen. Klem masser af citron i separat pande og bland derefter den knuste avocado og citron med jalapeno, hvidløg og tomat og løgterninger sammen med et strejf af salt.

2. mexicansk Penne:

mexicanske madopskrifter2

For at lave den mexicanske penne skal du bruge hakket kød, helst oksekød, som skal smides lidt i olivenolie. I en separat gryde kog pasta og bland derefter alle ingredienserne sammen med tomater, løg, timian, basilikum, oreganoer og alt andet i en gryde. Fordel jævnt og drys derefter revet ost oven på den inden bagning.

3. Enchiladas med kylling:

mexicanske madopskrifter 3

Smelt smør i en gryde og sauter grønt løg, løg, svampestykker, grønne chili og hvidløg og tilsæt derefter lidt creme fraiche. Sådan laves bunden af ​​saucen, du kan endda tilføje oregano. Kog nu kyllingestykkerne og tilsæt den til saucen, inden du pakker den ind i pastarullen.

4. Quesadillas med kylling og ost:

mexicanske madopskrifter4

Hakket kylling er bedst til denne ret, hvor tortillas parres som en sandwich med kyllingen, osten og den varme sovs indpakket imellem og derefter steges til de er gyldenbrune. Ofte serveres quesadillas med tilbehør fra avocado eller guacamole sauce og laver salsaen af ​​løg, tomat og varm sauce.

5. Fisketacos:

mexicanske madopskrifter 5

For at lave fisketacos skal du først starte med øldejen lavet af sammenpiskede æg, bagepulver, mel, majsstivelse og øl. Dyp nu fisken lidt i mel og øldej, inden den steges grundigt. Lav derefter den hvide sauce af ost og mayo med jalapenobit og limesaft og brug den derefter som saucen til tacoen.

6. Mexicansk oksekød:

mexicanske madopskrifter 6

Start med at rense oksekødet fra eventuelle resterende knogler, inden du griller det sjældne medium og derefter smider det lidt i olivenolie og oregano. Tilsæt nu chipotlesauce, basilikum, timian, oregano, løg og tomat i en separat pande og sauter det. Tilsæt oksekødskraften, og tip derefter oksekødet i, og kog derefter og svits til det bliver tykt.

7. Pinto Bean Salsa Salat:

mexicanske madopskrifter 7

Dette er en klassisk sideret lavet på fint ternede løg, forårsløg, peberfrugt, grøn tomat, spinat, sød majs, ærter og cherrytomater. Du kan endda tilføje æbleterninger til det sammen med ananas. Bland det nu i creme fraiche eller yoghurt sammen med chipotle og salsa sauce, og du er klar.

8. Carnitas:

mexicanske madopskrifter 8

For at gøre Carnitas tilsættes svinekød og løg med hvidløg, kosher salt og appelsiner i en gryde og sættes i kog. Dæk låget til. Når det er gjort, hentes svinekødet fra bouillonen og klædes i Creser salatdressing eller creme fraiche og mayo og serveres varmt. Ofte, før svinekødet koges, laves en urteblanding af oregano og basilikum og derefter gnides det grundigt på svinekødet og derefter tilføjes lidt mere under dressing.