Top 8 thailandske madopskrifter

Thailand sammen med sin eksklusive evne til at give os det bedste ved at shoppe har givet os en stor gane af eksotiske køkkener. Thai mad er et af de største køkkener, der er blevet anerkendt af madelskere, og thailandsk mad når det er bedst, kan få munden til at vandre som aldrig før, og hvad der er mere tiltrækkende er det faktum, at du simpelthen kan oprette eksotisk thai lige i dit køkken med disse enkle nok opskrifter. Nu behøver du ikke rejse helt til Thailand for at opleve deres rigdom af mad.

Thai madopskrifter

Thai madopskrifter:

1. Thai rejer og forårsløg omrøres:

thai mad opskrifter

For at starte denne opskrift starter du med at lave nogle nudler eller stegte ris og holde den til side. Start nu med at rense rejerne. Tilsæt nu knust peber, oregano, koriander og spinatblade, knust hvidløg, rørsukker og limesaft. Bland det godt, og steg derefter forårsløg og ingefær i en gryde og tilsæt sesam og sojasovs i blandingen. Hæld nu blandingen af ​​rejen og steg den yderligere, inden den serveres oven på pasta eller ris.

2. Krydret rejesuppe:

Krydret rejesuppe

Den krydrede rejesuppe er en af ​​de mest eksotiske traditionelle thailandske supper lavet sammen med skalotteløg og svampe. Den krydrede rejesuppe er hovedsageligt lavet af de bedste urter sammen med babymajs, oregano og citrongræs blandet med galangal og paprika koldt. Hovedingrediensen er de friskkogte saftige rejer, der blander sig for at danne denne fantastiske suppe.

3. Calamari Salat:

Calamari salat

Calamari er det, vi genkender som blæksprutter eller blæksprutter, og den thailandske opskrift på denne salat er lavet af alle naturlige ingredienser, hvor blæksprutte skal skæres og koges. Mens blæksprutten koger, hakker du frisk kål, løg og forårsløg, babymajs, spinat og salatblade. Du kan endda tilføje broccoli og derefter stege den med hvid eddike og sojasovs. Fjern blæksprutte og dypp det i citronsaft, inden det blandes i salaten.

4. Som Tum:

Som tum

Som tum er en anden version af en særlig thailandsk salat, som er specielt til vegetariske elskere. Hovedingrediensen her sammen med andre er papaya. Start med en sød og sur baby majssuppe og steg derefter papaya, grønne tomater, løg, kål og grønne bønner i chiliflager og sesam sød og sur sauce. Tilsæt salatblandingen i suppen og server.

5. Thai kyllingekager:

Thai kyllingekager

Selve navnet er nysgerrigt nok, men i modsætning til andre kager er det her en velsmagende ret med sød og sur chilisauce, der tilsættes kyllingekagerne. Smør de kogte, udbenede kyllingestykker i en røremaskine sammen med sød majs, hvidløg, ingefær, koriander og paprika. Du kan endda tilføje paprika og løg til blandingen. Nu skal kyllingen blandes fint. Kage denne blanding og steg den derefter i olivenolie og sød og krydret sauce.

6. Spicy Beef Salat:

Krydret oksekødssalat

Steg oksekødet til en medium sjældenhed og skær det derefter i små lette stykker. Nu til salaten skåret i lidt kål og salat. Spinat er også et godt valg. De andre ingredienser her kan være paprika, forårsløg, rødløg og kogt kartoffel. Tilsæt nu spearmint, oregano og limesaft sammen med tørret chili og bland oksekødet i.

7. Zesty Chicken Frikadelle:

Fræk kyllingekødbolle

Start med at dyppe kyllingen i limesaft, og steg den derefter i sød og sur kylling. Tilsæt nu brødkrummer, limesaft, oregano og chili, hvidløgspulver bland det hele sammen. Dyp nu kyllingen i syrlig sojasovs og blend den også. Bland nu alt i en kugle og frituresteg den.

8. Spinatbid:

Spinatbid

Du vidste aldrig, at en simpel spinat kan være velsmagende som denne. Lav en pasta af lime, chili, ingefær og skalotteløg og tilsæt et strejf af flormelis. Hæld en ske eddike på blandingen. Læg nu spinatbladene på en tallerken og læg derefter blandingen på bladene. dette er en god forret.