Top 9 afghanske madopskrifter

Afghan mad eller køkken er hovedsageligt baseret på hvede, byg eller ris, men uanset hvad det er, er det beriget med rige krydderier og krydderurter, blandet med lidt citronskal til det syrlige inden for det søde og sure. Ligesom de fleste af de indiske fødevarer sporter det afghanske køkken rigdom med hensyn til deres kvalitet, og når vi først har lært opskrifterne at kende, er det faktisk et husnavn, som vi hører regelmæssigt. Ikke kun er deres mad fantastisk, men også i det væsentlige let at lave.

Afghanske madopskrifter

1. afghansk kofta:

afghanske madopskrifter

for at få kofta i gang ville du have brug for færdiglavet tomatpuré, der er tyk og smagfuld. Hakket kød, hvidløg, ingefær, krydderier og løg er de andre ingredienser. Steg løgene i en gryde med lidt hvidløg og bland derefter løg med tomatpuré i lidt anden hvidløg og vand til sovs. Tag hakket kød og tilsæt salt og krydderier, inden det formales. Lav nu kugler ud af det og friter det derefter inden det tilberedes i sovsen.

2. Shami kebab:

Shami kebab

For at få Shami kebab koges udbenet hakket kød i hvidløg, løg og olivenolie. Bland nu kødet sammen med brødkrummer, kogte kartofler og kogte æg i tern. Når blandingen er lavet til en fin pasta, skal du begynde at lave den til kebab i din ønskede form og derefter friturestille til den er gyldenbrun.

3. Afghan Lamb Frikadeller:

Afghanske lammekødboller

Til dette skal du have hakket lam, tomatpuré, knust hvidløg og ingefær, oreganoblade eller pulveret, kogt kartoffel, kogt æg i tern, løg gennemblødt i eddike og nogle malede krydderier. Bland ingredienserne sammen og lav dem til små kugler, inden de steges frit. Nu i en gryde tilsættes vand tomatpuré, bløde kogte kartofler og nogle krydderier og derefter tilsættes det hakkede lam. Tilsæt marinara sauce for ekstra smag.

4. Kabuli Pilau:

Kabuli pilau

Kabuli pilau eller appelsinris betragtes som en nationalret af afghansk. For at komme i gang med at tilberede kødet i en karry, der hovedsageligt bruges som tilbehør. Hold kødbouillonen til side og steg gulerødder i en gryde. Tilsæt nu kødbouillon til tynde ris og marinér derefter med kødkarryen. En dryp olivenolie til sidst gør resten.

5. Nyrebønner Korma:

Kidney beans korma

Dette er en klassisk vegetarret, selvom man kan tilføje kød til denne opskrift, hvis det ønskes. Start med at stege de eddike -gennemblødte løg og tilsæt derefter de kogte bønner i en gryde sammen med en tyk tomatpuré, kardemomme, krydderier og krydderurter efter ønske og de stegte løg. Tilsæt rød peber, paprika og kartoffelterninger sammen med salt krydderier og afslut handlen med et pebermynteblad knust.

6. Pakaura:

Pakaura

Pakaura eller Pakora er ikke kun begrænset til de afghanske retter, men er også en stor yndlingssnack for indianerne. Nu er dette små forretter til brunchen eller aftensmaden, hvor de forskellige grøntsager eller hakket kød blandes med kartoffel, mel og brødkrummer og derefter friturestegt, indtil de får deres gyldne nuance.

7. Korma-e-Samarug:

Korma og samarug

Dette er en klassisk cremet kyllingekorma med svampe. Start med at skære svampene og den udbenede kylling i terninger. Tilsæt nu olivenolie i en gryde og frituresteg løget, inden kyllingen tilsættes. Tilsæt nogle krydderurter og krydderier sammen med lidt vand for at få den tykke sovs. Tilsæt nu svampene og kog dem lidt mere, inden de serveres varme.

8. Bolani:

Bolani

Bolani er et brødstykke, som er en klassisk afghansk forret. Start med at ælte dejen og lave kugler af den. Rul nu dejkuglerne flade, tilsæt fyld i den, kugle igen og rul den derefter. Steg brødet og nyd det med din te.

9. Afghansk Shorba:

Afghansk Shorba

Afghansk shorba er hovedsageligt en kylling- og fårekødsbouillon, der tilsættes som tilbehør til ris. Start med at tilføje kylling bouillon til sovs lavet af tomatpuré, hvidløg, kardemomme og ingefær og afslut det med et strejf af oreganosprinkling.