Top 9 sommer madopskrifter

Sommeren er det rigtige tidspunkt for os at eksperimentere med vores testknopper. Mens madens blødhed vælter i halsen, føles den pludselige fugtighed fra den varme sommermiddag pludselig fordampende. Midt i en brændende sol var en pludselig glæde i munden aldrig rigtig en klage. Ved du hvad sommeren ellers er bedst til? Sommeren er bedst til de varme lunkne nætter, når det er bedre at gå ud og spise end at lave et hurtigt og hurtigt måltid lige i dit køkken, og her er nogle lækre opskrifter, der kan komme godt med.

Sommer mad opskrifter

Mest populære sommermadopskrifter i Indien:

1. Vandmelonsorbet:

Vandmelonsorbet

Vi starter listen med nogle af de bedste drikkevarer til sommeren, og derfor er den første vandmelonsorbet. Start med at skære vandmelonerne i små tern eller stykker. Inden denne skala melonen og fjern frøene. Tilsæt nu malet sukker og brudt is sammen med lidt lejlighedsvis fløde og frys det derefter.

2. Sommerborscht:

Sommer Borscht

For at starte skal du bruge kyllingekraft og roesaft. Du kan bruge kommerciel sødet roesaft eller lave din egen derhjemme. Kog nu roer i en gryde i en minimumsmængde vand. Si roerne, når de er bløde, og afkøl dem derefter individuelt. Skær nu rødbederne i små stykker og bland alle ingredienserne med pulveriseret sukker, limesaft, peber, safran, creme fraiche og yoghurt.

3. Sommergrøntsagssauce:

sommer mad opskrifter

Tag masser af granatæble- og tomatterninger og peberfrugter. Skær dem nu godt. i en anden gryde tage baby majs, forårsløg, oliven, okra, spinat, kålblade i tern, mynteblade læg dem i blød i eddike. Tilsæt nu alt i en skål, men ikke før du blander nogle jalapenos. En perfekt brunch til de knitrende somre.

4. Blandet bærfrugt Trifle:

Blandet bærfrugt bagatel

Fix en perfekt ørken for dig ved hjælp af nogle bær, flødeskum og is. Du kan endda bruge granatæble- og ananasskiver. Start med at karamellisere bærene, nemlig hindbær, jordbær og blåbær i en gryde, og tilsæt derefter et lag flødeskum med is og frugtskiver imellem hvert lag.

5. Tyrkiet Grøntsagstostadas:

Tyrkiet grøntsags tostadas

Til dette kan du vælge sprøde tortillaer eller bløde tacos, som du finder praktisk. Denne sommer bringer et strejf af Mexico til dit køkken med brug af spidskommen. På tortilla fordel smeltet ost og salsa sauce. Tilsæt nu den marinerede kalkun, sur majs og courgette. Jalapenos er også flotte og forsegler nu looket med den første bid.

6. Chipotle bøf med kalk majs og salsa:

Chipotle bøf med lime majs og salsa

Her har vi endnu en mexicansk glæde lavet på bøf og majs. Mariner bøffen med chipotle og sojasovs den tidligere aften. Grill bøffen ordentligt, og steg den derefter lidt for ekstra farve. Lav nu en pasta af hvid mayo, sur yoghurt og sød majs sammen med koriander og pynt ovenpå.

7. Fyldt sommergrøntsag:

Fyldt sommergrøntsag

Fyldte sommergrøntsager er gode til tilbehør sammen med enkle ris eller brød. For at starte med skal du øse indersiden af ​​grøntsagerne, såsom kartofler, tomater og så videre, og derefter lave en hjemmelavet fyld inklusive majs og kylling, men i en meget grundet form. Stik dem nu i og nyd dit måltid.

8. Ærte og sommerurt Frittata:

Ærte og sommerurt frittata

Dette ligner en pizza, men denne gang er den fyldt helt ned. Denne pizza er primært bagt, men mange andre ingredienser kombineres over æg, tunge fløde og ost.

9. Squashsuppe med pasta og parmesan:

Squash suppe med pasta og parmesan

Skær squashen i tern og kog derefter pastaen og squashen i kylling bouillon med et strejf af olivenolie. Tilsæt nu lidt citronskal, oregano og riv derefter parmesanost ovenpå.