Hogyan lehet gyorsan növekedni 13 évesen?

Hogyan lehet 13 évesen magasabbra nőni? Szerencsére sok 13 éves gyerek nem rendelkezik ideális magassággal. Ennek számos oka lehet, például a gének, a rossz táplálkozás vagy az alultápláltság, a környezet, a túlzott munkavégzés stb. Tudnia kell, hogy a magasabbra növekvő emberek körülbelül 20 % -a túlzásba esik azzal, hogy milyen gyakorlatokat végez, pl. valamint a serdülőkor előtti és alatti időszakban is fogyaszthat. Ha elolvassa cikkét, számos technikát szerezhet, amelyekkel 13 évesen magasabbra nőhet.

Módszerek a magasabb növekedésre 13 éves korban

21 év után a hímek nem tudnak magasabbra nőni, míg 18 év után a nők szintén nem nőnek természetesen magasabbra. Sajnos a tökéletes magasság elérése hosszú távú eljárások, amelyek valószínűleg hónapokig tartanak, mielőtt a hatások láthatóvá válnának. Ezen túlmenően, ebben a modern és elfoglalt életmódban a kultúra élete nem dicsőség, és nem mindenki tudja kielégíteni.

Módszerek a magasabb növekedésre 13 éves korban:

Most itt van egy lista a legjobb módszerekről, amelyekkel alma esetén jobb eredményt érhet el. Ezek a következők;

1. Egyél helyesen:

Ha gyorsan szeretne növekedni, a kiegyensúlyozott étrend, amely tele van megfelelő tápanyagokkal, valószínűleg hatással lesz arra, hogy mennyire felnő.

  •  Vonja be a kalciumot az étrendjébe, mert a kalcium létfontosságú eleme az izmos vagy magasabb csontok emelésének.
  •  A sovány fehérjék, például a fehér baromfihús, a szójatermékek, a tejtermékek és a halak szintén hasznosak az izomtömeg növelésében.
  •  Fogyasszon elegendő mennyiségű D -vitamint is, mert elősegíti az erősebb csontok ápolását, valamint elősegíti a gyermekek izomnövekedését.
  •  Fogyasszon cinkben gazdag ételeket, mert a veszély csökkentése érdekében a fejlődés gátlásának valószínűsége.

2. Helyes testtartás:

A helyes testtartás fontos szerepet játszik a magasságban. A helyes testtartás gyorsan megnöveli a magasságot, valamint tartja a gerincét, valamint a sértetlen és veszélyes testtartást. Tehát, ha egyenes vonalban helyezkedik el, a vállak visszahúzódnak, és a nyaka a gerincéhez kapcsolódik, azonnal növelheti néhány centimétert.

3. Ugrókötél:

Ez óriási edzés a lábak számára. Végezze el ezt minden alkalommal 5 percig számos apró részletben, minden egyes egység között pihenve.

4. Igyon további vizet:

A jobb növekedés érdekében folyamatosan vizet kell inni. Ajánlott naponta körülbelül 8 pohár vizet inni.

5. Legyen óvatos a kiegészítőkkel:

Aggódnia kell az elsöprő mennyiségű kiegészítőkben, amelyek a legegyszerűbb és a legjobb módon ígérik a testmagasság növekedését. Ezeknek az áruknak a nagy részét előfordulhat, hogy klinikailag nem vizsgálják és nem erősítik meg, és ellenzik a természetes emberi növekedést.

6. Kerékpározás:

Kerékpározás közben próbálja meg megőrizni ülésének kiemelkedő képességét, mivel ezek a következmények a lábaiban tovább nyúlnak a pedálozáshoz. A Stacionárius ciklus segít abban is, hogy otthonában kerékpározhasson.

7. Jó alvás:

A jó alvás egy másik lehetőség a magasabbra. Mindenkinek ajánlott legalább 6-8 órát aludni. Ez azért van, mert alvás közben a szervezet termel, valamint stimulálja a HGH -t vagy az emberi növekedési hormont. A HGH nagyon előnyös az izomépítéshez, valamint a magasabb ápoláshoz.

8. Tartsa távol magát a növekedést leállító tényezőtől:

Sok tényező van, például az alkoholfogyasztás; dohányzás, használt dohányzás, magával ragadó szteroidok, valamint súlyemelés nagyon fiatalon, és ez káros hatással lehet a magasságára. Kerülje az extra koffeintartalmú italok fogyasztását.

9. Úszás:

Az úszás a legjobb edzés, amely segít magasabbnak nőni, valamint hihetetlen formában maradni. Az úszással egyidejűleg a teljes test is működik, ezért a legnagyobb mobilitást ösztönzi minden egyes rész számára. Az előre vagy hátra úszás során a nyújtás természetes módon történik a testben.