Hogyan lehet növelni a magasságot 2 hét alatt?

A magasság növelése az egyik legfontosabb társadalmi probléma, amellyel manapság sok ember szembesül. Baráti társaságok között állva, egy kis magasság a lábszárú barátnőid között kompromisszumos helyzetbe hoz. Ugyanezt a hatást érzik a fiúk is. Valójában a fiúknak nagyobb problémákkal kell szembenézniük a magassággal, mint a lányoknak. A fizikai megjelenés mindig is érdekelte és befolyásolta az embereket, legyen az lány vagy fiú, és a szigorú verseny világában ez csak egy akadály, amelyet le akarnak küzdeni.

Hogyan lehet növelni a magasságot 2 hét alatt

A cél:

Hogyan lehet növelni a magasságot 2 hét alatt

A cél az, hogy két héten belül magasságot szerezzen. A jelenlegi generáció hisz az azonnali eredményekben. A várakozás gyümölcseit azonnal meg kell kóstolni, és ezért ez a pillanat a leggyorsabb elérés érdekében arra késztette őket, hogy testüket oly módon rendezzék, hogy szembesüljenek a szigorú következményekkel. Általában rövid időkülönbséggel és sok teljesítendő teljesítménnyel az intenzitás a pillanatnyi kitűzött célokkal együtt nő.

Előzetesen konzultáljon:

Előzetesen konzultáljon

Mielőtt elkezdené ezt a kéthetes szertartást, győződjön meg róla, hogy tanácsadó tanfolyamot végzett az edző edzőjével és a táplálkozási szakemberével. A következő néhány napban a két hét befejezéséig mindent bele kell adnia, és keményen kell dolgoznia.

Étkezz helyesen:

Étkezz helyesen

A táplálkozási szakember által előírt bizonyos ételek lehetnek az egyetlen ételek az Ön számára. Ilyenkor szigorú diétát kell folytatni, és csak a szükséges egészségeseket kell beépíteni a rendszerbe. Az egészségtelen táplálkozás ebben az időben gátolhatja a test fejlődését és ezáltal a növekedést.

Kezdje a reggelt egy fehérje turmixolással, mielőtt edzene. Ezeknek két nyers tojást, egy pohár szójatejet és banánt kell összekeverniük. Edzés után reggelizzen kenyérből és két főtt tojásból egy pohár tejjel, majd ezt követően némi narancs- vagy lime -levével. Délben és vacsorára fogyasszon sok csirkét vagy marhahúst, mivel ez a kettő testépítő tápanyagokkal gazdagodik, és segít a gyors növekedésben. Akár halat is dobhat az üzleten. A villásreggelihez vagy az esti harapnivalókhoz készítsen salátát joghurttal és zöld levelekkel, például spenóttal, babbal és salátával..

Dolgozzon helyesen:

Ha a hét végén az első nap óta dolgozik, mindenképpen változást érez magában.

Úszás:

Úszás

Az első és legfontosabb dolog az, hogy beíratja a nevét úszásba, és minden nap legalább 25 percig gyakorolja azt. Az úszás nagyszerű módszer a test nyújtására és az izmok építésére, hogy gyorsabban fejlődhessen.

Függő:

Az akasztás bevált módszer a test nyújtására. Ehhez szüksége van egy megfelelő függesztő rúdra, amely elbírja a teljes súlyát. Kezeivel lógjon le a rúdról, és közben tartson két láb távolságot a talajtól. Most nyújtsa ki a lábujjait, és próbálja megérinteni a talajt.

Kerékpározás:

Kerékpározás

A kerékpározás egy másik nagy gyakorlat, amely segít az alsó test megfelelő használatában. A rugalmas izmok segítenek gyorsabban és akadályok nélkül növekedni. Minden este kerékpározzon a városban.

Nyújtsd ki:

Nyújtsa ki

Végezzen elég egyszerű gyakorlatokat otthon, például combizmokat vagy jógát, amelyek bizonyítottan gyors magasságnövelési módot jelentenek, komolyabb mellékhatások nélkül. Mindig váltakozhat a kettő között, vagy különböző időt szánhat különböző gyakorlatokra.

Legyen stresszmentes:

Legyen stresszmentes

A stressz az egyik vezető oka a szűkös magasságnak, ezért győződjön meg arról, hogy megszünteti a stresszt azáltal, hogy jó éjszakai alvást választ..