Hogyan lehet növelni a magasságot 30 év után

Üdvözöljük a 30 -as években! Most hivatalosan felnőtt vagy, és terheled az életed legfontosabb feladatait. De mi van azzal a néhány centiméter magas magassággal, amire mindig is vágytál, ha növekedni tudnál? Nos, általánosan elterjedt nézet, hogy az ember nem nőhet magasra a pubertás után. A szakértők azonban úgy vélik, hogy nincs meghatározott korcsoport a növekedésre, és lehetséges, hogy 30 éves kor után növelje a magasságát. Ebben a cikkben megtanuljuk, hogyan lehet 30 év után növelni a magasságot néhány biztonságos, teljesen természetes módszerrel. Ezek biztosan megváltoztatják az életedet, legyen az nagy vagy kicsi!

A magasság növelésének legjobb módjai 30 év után:

Sokan vannak, akik jobb magasságra vágynak. Elég nyilvánvaló, hogy azzal a téveszmével léteznek, hogy 1 pubertás után elérhetetlen a magasság növelése. De megdöbbentő, hogy számos tanulmány azt sugallja, hogy valóban valószínű, hogy a 30 -as magasságot megnöveljük. Ebben a cikkben azt fogjuk megvizsgálni, hogyan lehetséges a magasság növelése 30 után néhány gyakorlat segítségével. Ezek a tippek sikeresnek bizonyultak a magasság emelkedésében, feltéve, hogy megfelelő táplálkozással járnak.

1. Helyes étkezés:

Ha bizonytalan abban, hogyan növelheti a magasságát a kora ellenére, és akkor meg kell kezdenie az evést. Bármilyen tanfolyamon azt akarod, hogy a tested logikusan menjen keresztül, például építsd fel az izmaidat, különben képezd magad okosnak ahhoz, hogy valamit megkapj, enni kell. Fogyassz fehérjében gazdag étrendet, D -vitamint és kalciumot. A fehérjékben gazdag étrend fejleszti az izmokat, a kalcium és a D -vitamin pedig a csontok számára kiváló. Javítják a csontokat, amelyek viszont növekednek.

Az egyetlen ok, amiért a fogyasztás nagyon jelentős a magasság növelése szempontjából, az a tény, hogy az élelmiszer segíti az emberi növekedési hormonok előállítását. Ezeknek a hormonoknak a gyártása még a 30. életév betöltése után is megtörténik, ráadásul sok ilyenet kell létrehoznia; egyenletes mennyiségű ételt igényel.

2. Kiegészítés: A magasság növelése:

Vannak olyan kiegészítők a 30 év utáni magasságnövekedéshez, amelyek beszerezhetők a piacon, és stimulálják az emberi növekedési hormonokat a magasság növelésére. Ez a gyógyszer segíti a hipotalamusz mirigyeket, hogy fokozzák az emberi növekedési hormon termelését, amely szintén felelős a test növekedéséért. Ez a rugalmasság növelésében, a sűrűségben és a gerinc vastagságának növelésében is hatékony.

A Step up port egy pohár üvegben vagy tejben kell bevenni reggel és este. Felnőtteknek reggel és este egy teáskanál választható.

3. Napfény expozíció:

Hogyan növelhetjük a magasságot 30 után természetesen? Sok D -vitamin bevitelével! A napfény a D -vitamin legnagyobb forrása, amely nélkülözi a kalciumot. A kalciumot nem lehet magával ragadni. A kalciumkötő fehérje összeköti a TRPV 6 -mal, és erőteljes kalciumszállítást okoz a szervezetben. Ez a fehérje teljesítménye D -vitaminra támaszkodik. A napsugárzás hatására a gerincben lévő 7 de hidrokoleszterin D -vitaminná alakul..

4. Műtét:

Az egyén végtaghosszabbító műtétet is megpróbálhat. Ennek a magasságnövelő műtétnek 30 év után az alsó lábszár csontjai felszakadnak és elválnak, így a szövetek újra összekapcsolódva növekedni kezdenek. Ez a műtét sikeres a lábak hosszának növelésében, de növeli a teljes magasságot is. Ez azonban nagyon veszélyes, és nem minden esetben ajánlott.

5. Gyakorlatok:

  • A nyújtás vágyait közvetlenül a fürdés után kell elvégezni. Mivel a testizmok ekkor még melegen tartanak. Sétáljon a fejét állva és a vállát közvetlenül 5 percig. Ezt követően lazán ingassa mindkét karját és lábát, hogy ellazuljon, és elengedje a test aggodalmát. A legjobb eredményeket akkor lehet megfigyelni, ha hetente 3-4 alkalommal ismétlődik.
  • A macska nyújtását a szokásos módon kell elvégezni. Lélegezzen be a görbékbe, a gerincét befelé, és túlozza el a hát görbületét. Fogja meg ezt a pozíciót öt másodpercig. Lélegezzen ki, és lélegezzen be a hátába, amennyire csak tud. Fogja meg ezt a nyújtást 5 másodpercig.

6. Alvás és pihenés:

A növekvő magassághoz 8-10 óra alvás elengedhetetlen, mivel a jó alvás növekedési hormont hoz létre, amely növeli a magasságot. Győződjön meg róla, hogy alvás közben helyes a testtartása, mivel a rossz testtartás összenyomhatja a gerincet, és a szokásosnál rövidebbnek tűnhet.

Most, hogy megtanulta ezeket a tippeket a magasság növelésére 30 után, miért nem alkalmazza ezeket az életében? Mindezeket a csapásokat könnyű gyakorolni minden nap. A műtét és a gyógyszeres kezelés kivételével megpróbálhat megfelelő étrendet, alvási szokásokat és testmozgást folytatni anélkül, hogy bárkivel konzultálnia kellene. Ha bármit belsőleg vesz, szakértő tanácsát kell kérnie, és teljes mértékben meg kell értenie az előnyöket és hátrányokat. Ha követte ezeket a tippeket, és bármilyen eredményt tapasztalt, ossza meg velünk.

Gyakran feltett kérdések és válaszok:

1. Mi a legjobb jóga a magasság növeléséhez 30 után?

A jóga a legjobb módszer a magasság növelésére 30 év után. Sok ászana létezik, mint például a Cobra póz, a Trikonasana, a kutya és macska póz, a fa póz, a Tadasana stb. Ezenkívül stimulálják az idegeket és javítják a test vérkeringését. A megerősített gerincoszlop mellett a javuló testtartás is észrevehető lesz, ami szükséges a magasság növeléséhez.

2. Hogyan lehet növelni a magasságot 30 után a gyógyszerrel?

Számos növekedési kiegészítő létezik a piacon, amelyek azt állítják, hogy csodálatos módon megnövelik a magasságot. Ezen állítások közül sokan hazugságok, mivel nincs olyan gyógyszer, amely közvetlenül hozzájárulna a növekedéshez. Bizonyos Ayurveda gyógyszerek olyan gyógynövényeket tartalmaznak, mint az Ashwagandha és a Shilajit, amelyek erősítik a testet, és megfelelő állóképességet kínálnak a testmozgáshoz és az edzéshez.

3. Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy 30 év után magasnak tűnj?

Ha azonnali megoldást keres a magasabb megjelenésre, akkor a liftcipő vagy a magas sarkú szandál a legjobb. Emelt emelvényekkel érkeznek, amelyek néhány centimétert tesznek ki a magasságodhoz. Ezenkívül kényelmes, biztonságos és egyszerű módja a magas megjelenésnek. Bármikor viselheti őket, ha minőségi párnázott cipőt választ.