Hogyan lehet természetes módon növelni a magasságot 22 év után?

Ha azt gondolta, hogy 22 éves korában befejeződik az esélye a magasra, téved! 22 túl korai elveszíteni a reményt az életben! Ezért ebben a cikkben útmutatást adunk a magasság növeléséhez 22 után. Mítosz, hogy az egyén növekedése tizennyolc -húsz éves kora után megáll. A rövid lét a legnagyobb kétségbeesés, és a jó magasság mindig kívánság. Egy alacsony személy elveszíti önbizalmát, és zavarban van a nyilvánosság előtt.

Hogyan lehet természetes módon növelni a magasságot 22 év után

Gyermekkorában minden ember mindent megtesz annak érdekében, hogy testmagasságba nőjön, ha fizikai gyakorlatokba kezd, és tápláló ételeket fogyaszt. A gyermek magassága a szülőktől származó kromoszómáktól függ, és természeténél fogva örökletes. Az alacsony emberek hajlamosak kövérnek látszani, és sok esetben nem mutathatók be.

Természetes módszerek a magasság növelésére 22 után:

Huszonkét év után többféleképpen lehet nőni, és ezek:-

1. Függőgyakorlatok:

Függő gyakorlatok a magasság növeléséhez

A gyakorlatok nagyon hasznosak az egészség megőrzésében, és nagyban hozzájárulnak a magasság növeléséhez is. Kezdetben nagyon nehéz lehet hosszabb ideig lógni, de a gyakorlat teszi az embert tökéletessé. Folyamatos akasztásokkal az egyén erősítheti saját izmait, és eléri a hosszabb ideig tartó lógás erejét. Ha minden nap néhány percig egy egyszerű rúdon lóg, nagyszerű eredményeket érhet el. Folyamatosan növelje az idejét, és hagyja, hogy az izmok túlnyúljanak a kapacitásukon.

2. Úszás:

Úszás a magasság növelése érdekében

Egy másik legjobb módszer a magasság növelésére 22 után az úszás! Az úszás nagyszerű gyakorlat, mert minden szögből aktiválja az egész testet. Nyáron az úszás szórakoztató, és remek kikapcsolódást nyújt a testnek és a léleknek. A heti öt -hat órás úszás hozzájárul a magasság növekedéséhez. Az úszás segít az izmok meghosszabbításában és erősítésében, valamint a mellúszást tartják a legjobbnak, mivel magában foglalja a karokat, lábakat és a testet.

3. nyújtások:

Nyúlik a magasság növeléséhez

A nyújtások nagyon gyakoriak, és az egyén belenyúl a nyújtásba a mindennapi életben. A naptól a holdig a nyújtást minden pillanatban elfogadják. A nyújtások rendkívül hatékonyak és előnyösek, mert ezek a legjobb edzések. Nagyon hatékony különböző típusú nyújtó gyakorlatok elvégzése 22 után, például kobra, híd, hajlítás stb. Ez az egyik hatékony tipp a magasság növekedéséhez 22 után.

4. Az alvás bősége:

Az alvás bősége a magasság növeléséhez

Körülbelül nyolc -tizenegy óra alvásra van szüksége minden embernek, mert amikor a test nyugalomban van, segít a fiatalításban és a szövetek regenerációjában. Ajánlott a nyugodt és békés környezethez való alkalmazkodás, valamint a túl sok zaj és fény elkerülése.

Egy korty kamillatea vagy egy melegvizes fürdő segít az alvásban. Az agyalapi mirigyek hajlamosak a magas növekedési hormonok kiválasztására, amikor a test nyugalomban van.

5. Kiegyensúlyozott étrend:

Kiegyensúlyozott étrend a magasság növeléséhez

Friss lédús gyümölcsök és zöld leveles zöldségek fogyasztása nagyon jót tesz az egészségnek. Különféle ásványi anyagok, vitaminok és fehérjék elegendőek a magasság megfelelő növekedéséhez. Mivel a szervezetnek nagy energiára van szüksége a növekedéshez, a szénhidrátok bevitelének jónak kell lennie. A tejtermékekben és zöldségekben található pontos kalciummennyiség elősegíti a csontok növekedését és megelőzi a betegségeket.

A D -vitamin elősegíti az izmok és a csontok növekedését, hiánya pedig lassítja a növekedést. A citromsav, amelyet főként a citromban vagy az édes lime -ban találunk, nagyon hatékony, mivel erősíti az immunrendszert. A feldolgozott és konzerv élelmiszereket tartózkodni kell. A rendszeres és kis étkezés segít az egyénnek egészséges és bölcs maradni.

6. Kerülje a növekedés akadályozási szokásait:

Kerülje a növekedést akadályozó szokásokat

Bizonyos környezeti, fizikai és napi tevékenységek akadályozzák a növekedést. A drogok és a szeszes italok olyan ételek, amelyeket nem értékelnek, és nem engedik a magasság növekedését. A koffein bevitele rontja a jó alvás képességét, és a dohányzás nagyon káros a magasság növekedésére. A gyógyszerek vagy szteroidok bevétele előtt az orvosok megfelelő ajánlásait kell figyelembe venni.

Ezeknek a tippeknek a követése mellett a 22 év utáni magasság növeléséhez néhány dolgot is szem előtt kell tartania. A magasságot számos tényező határozza meg, például genetika, orvosi tényezők, életmód stb., 22 éves korban a növekedési hormonok lelassulnak, de még mindig aktívak. Tehát türelemmel és határozottsággal kell rendelkeznie az eredmények eléréséhez, és nem a csodát kell keresnie. Ha további információt szeretne megosztani, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzésekben!

Gyakran Ismételt Kérdések & Válaszok:

Q1. Mi a legjobb jóga a magasság növeléséhez 22 után?

Válasz: A 22 után elvégzett magasságnövelő gyakorlatok közül a jógát elég hatékonynak tekintik. Sok póz létezik, amelyek magukban foglalják az izmok és a gerincoszlop megfelelő nyújtását. Néhány közülük Tadasana, Vriksh Asana, Sarvang Asana, Ujjayi Pranayama stb. Csak gyakorolja őket minden nap, hogy jó eredményeket érjen el.

Q2. Mi a legjobb ájurvédikus gyógyszer a magasság növelésére 22 után?

Válasz: Meg kell értenie, hogy semmilyen gyakorlatban nincs gyógyszer a magasság közvetlen növelésére. Az ayurvédikus gyógyszerek azonban hozzájárulnak az indirekt magasságnövekedéshez, bizonyos gyógynövények, például Ashwagandha és Shilajit használatával, idegeik megerősítésére és aktiválására. Ezek a gyógynövények az edzéshez szükséges állóképességet is biztosítják a szervezet számára.

Q3. Mi okozza a növekedési ütemet az emberekben?

Válasz: Számos tényező vezethet az emberek növekedésének lassulásához. A korai életkorban alultáplált gyermekek kisebb centimétereket regisztrálnak, mint az egészséges táplálkozásúak. Más tényezők, például a hypothyreosis, a hormonális változások, a genetika, az életmódbeli problémák, a rossz alvási szokások, a stressz, az elhízott súlyok emelése stb., Késleltetett vagy leállított növekedéshez vezethetnek.

Q4. Megnőhetek 22 után?

Válasz: Bár ez egy nagyon gyakori kérdés, a válasz igen! Tudsz! Általában a szakértők úgy vélik, hogy 18 éves korig a növekedési hormonok szekréciója leáll, ami azt követően szinte semmilyen növekedéshez nem vezet. Ezt bizonyítékok nem bizonyítják. Tehát nem kell attól tartania, hogy az életkor a döntő tényező az Ön számára. A baj azonban az, hogy 22 év után a növekedés üteme drasztikusan lelassul, és lehet, hogy még otthoni jogorvoslatokkal sem lesz olyan hatékony.

Q5. A kihagyás növelheti a magasságot 22 után?

Válasz: Igen! A kihagyást az egyik legjobb, természetes gyakorlatnak tekintik, amely segít a magasság növelésében 22 után. Amikor kihagyja, az ínszalagok és az izmok is megfeszülnek. Az átugrást használhatja néhány kilós fogyáshoz is. A karcsúbb test mindig könnyebben kezelhető, mint a túlsúlyos személyiség. Tehát kezdje el a kihagyást, hogy mindkét célt szolgálhassa!