Suklaapähkinäkeksejä chilillä – täydellinen resepti rakkaussairautta vastaan

Tuskin mikään on niin tuskallista kuin suhteen äkillinen loppu. Mutta jos syöt oikein, voit auttaa kehoasi pääsemään pois mielialasta ja suojautumaan masennukselta. Ruokavalio ei ole tärkeä vain fyysiselle terveydelle. Psyyke hyötyy myös tietyistä elintarvikkeista. Emotionaalisesti vaikeissa vaiheissa kannattaa siksi kiinnittää huomiota siihen, mitä syöt. Seuraavat ruoat auttavat Selviydy sydänsurusta.

Suklaapähkinäkeksejä chilillä - täydellinen resepti rakkaussairautta vastaan ​​Rikkoutuneen sydämen keksiruusu

1. Pähkinät

Pähkinät sisältävät tärkeitä omega-3-rasvahappoja, proteiineja ja kivennäisaineita, jotka auttavat estämään hermojen johtumista hermoihin ja estävät siten tehokkaasti emotionaalista stressiä.

2. Suklaa

Ei ole turhaa, että suklaa on rakastettavien ruokien klassikko. Tämä johtuu siitä, että erityisesti tummalla suklaalla on positiivinen vaikutus mielialaan, koska kun suosittu makeinen kulutetaan, sen tuotanto Serotoniini stimuloitu.

Ja se on hyvä asia, koska varsinkin hajoamisen jälkeen monilla ihmisillä on merkittävä onnihormonipuutos.

3. Chili

Chili ei ole vain suosittu detox -ruoka, vaan auttaa myös huonolla tuulella sen sisältämän kapsaisiinin ansiosta. Kuten suklaa, kuumat ärsykkeet stimuloivat endorfiinien vapautumista ja johtavat siten mielialan parantumiseen lähes välittömästi.

Suklaapähkinäkeksejä chilillä - täydellinen resepti rakkaussuklaata ja chili -paprikaa vastaan

Suklaapähkinäkeksejä chilillä rakkaussairautta vastaan

Näillä herkullisilla suklaapähkinäkekseillä voit saada kolme positiivista vaikutusta mielialaasi ja päästä eroon sydänsurustasi nopeammin.

ainesosia

180 g vehnäjauhoja

40 g jauhettua pekaanipähkinää tai hasselpähkinää

40 g margariinia

2 munaa

50 g sokeria

80 g tummaa suklaata

¾ tl chilijauhetta

1 tl chilihiutaleita

Suklaapähkinäkeksejä chilillä - täydellinen resepti rakkaussairautta vastaan ​​Valmista suklaa pähkinöillä itse

ohjeet

  1. Sekoita jauhot pekaanipähkinöiden kanssa ja vaivaa munankeltuaisen, sokerin ja margariinin kanssa tasaiseksi taikinaksi. Muotoile taikinasta pallo ja kääri se folioon ja anna levätä jääkaapissa noin 1 tunti.
  2. Kuumenna uuni 180 ° C: seen (kiertoilma: 160 ° C). Kauli taikina osittain noin 3 mm paksuiseksi, leikkaa tähdellä (koko: n. 5 cm). Vuoraa vuoat leivinpaperilla. Paista uunin keskitasolla noin 10-12 minuuttia ja anna jäähtyä.
  3. Sulata suklaa vesihauteessa ja hienonna se sitten chilijauheella. Sivele tähdet suklaalla ja aseta kaksi päällekkäin. Koristele tarvittaessa chilihiutaleilla ja anna kuivua. Keksejä voidaan säilyttää noin 2-3 viikkoa ilmatiiviissä purkissa.

Suklaapähkinäkeksejä chilillä - täydellinen resepti suklaata rakastavia tähtikakkuja vastaan

Älä anna sydänsurun saada sinut sisään. Tämä yksinkertainen ja herkullinen resepti kohottaa heti mielialasi ja sammuttaa myös halun.

Suklaapähkinäkeksejä chilillä - täydellinen resepti rakkaussairautta vastaan ​​eroon pahasta mielialasta kirkastamassa