Top 8 øjenskygge børster

Dagens artikelemne er en pensel til enhver lejlighed og kaldes øjenskyggebørster. Ligesom din læbe eller ansigtsbørster bruges øjenskygge børster udelukkende til at anvende øjenmakeup, øjenskygger for at være præcis. Hvis du stadig ikke er klar over, hvad øjenskygger er, er det farvepaletter både i naturlige eller levende nuancer, der kan påføres på øjet, hvilket giver dine øjne en smuk struktur eller form. Øjenskyggebørsten kommer i forskellige pakker, størrelser og typer, der bruges til farvepåføring på lågene, hvor disse børster hjælper os med at blande sig ordentligt, samtidig med at det gør påføringsmetoden meget lettere. I dagens artikel vil vi tilmelde de forskellige mærker og forskellige typer øjenskygge børster, som du kan nøjes med lige før den meget ventede fest.

Bedste øjenskygge børster i Indien:

1. MAC Angled Eye Shadow Brush:

MAC vinklet øjenskygge pensel

Fordelen ved en kantet børste er, at børsten er formet, så den let kan påføres, som formes med formen på dine øjenlåg, og derfor kan farven styres med skarpe og bløde farveprøver.

2. Body Shop Eye Shadow Brush:

Body shop øjenskygge børste

Øjenskyggebørsten fra The Body Shop er en streng børste, der begrænser børsterne til at være fleksibel, og derfor er præcis påføring nu let. Denne pensel bruger toppen til at give skarpe farvesnit, mens penselens krop kan bruges til at blande nuancen.

3. Tinge Makeup og Cosmetic Eye Blender Brush:

Tinge makeup og kosmetisk øjenblender børste

Dette er en øjenskygebørste med mellemstørrelse, medium densitet, der giver dig mulighed for at udnytte børsternes fleksibilitet bedst muligt, normalt brugt til at blande eller blødgøre de takkede ender. Tillader applikationen at gelere godt ind, denne børste løfter også tung uønsket nuance fra øjet for at give dig et naturligt udseende.

4. Naked Basics Double Ended Brush:

Naked basics dobbeltsidet børste

Den dobbelte ende pensel herover har to forskellige børstelængder, både kompakte og stive børstehår. Mens den korte børste bruges til basisapplikation til at justere farvenes livlighed, kan penslen med større længde bruges til at maskere det andet lag eller blande det ind.

5. Roch Fan Mask Eye Brush:

øjenskygge børster

Denne type øjenbørste kaldes ventilatorbørsten baseret på formen på børsterne, der blæser ud, der ligner en kinesisk håndventilator. Denne børstes vidvinklet tilgang giver dig mulighed for at dække et stort område ad gangen med kun et slag. Disse er strengt blandet i pensler, der bruges efter bundlaget er sat.

6. Sephora Pro Smudge Brush:

Sephora pro smudge børste

Den pro smudge øjenbørste fra Sephora har en stejl børste med kompakte børster, der ikke tillader meget fleksibilitet inden for børsterne, hvilket giver dig fordelen ved præcis påføring. Disse børster afrundes i form af en pyramide og matcher konturen af ​​dine låg, hvilket giver fremragende farvesmud til at blande skyggen i.

7. Rite Aid Renewal Eye Shadow Brush:

Rite Aid Renewal øjenskygge børste

Disse er vidvinkelbørster, der tillader dækning af en bredere bund uden at lade farven tynge dine øjne. Disse børster er normalt tætte og tunge børster, der tillader overskydende farve at falme væk, hvilket giver dig et meget naturligt subtilt udseende.

8. Den dobbeltsidede børste:

Den dobbeltsidede børste

Dette er en anden slags øjenskygge pensel, snarere en type, der tillader dobbelte børster, i hver ende både en anden børste, den hvide til basisfarve applikationen og den anden til blandingen. Mens blenderen i sort har individuelle tråde for at udjævne udseendet bruges puffen i det hvide simpelthen til at anvende skyggen i en dybere kontekst uden at dæmpe farven.