8 luovaa ideaa nauttia kesästä makuuhuoneessa

Haluatko nauttia kesästä kuin koskaan ennen? Sitten voit antaa huoneellesi tämän kauden oikean ilmeen. Tämä voidaan saavuttaa sekä lisäämällä muutamia pieniä yksityiskohtia että tekemällä suuri muutos. Toivomme, että alla olevat kahdeksan ideaa auttavat sinua.

Olisiko köysisolmun oviaukko sinulle sopiva? Lisäksi vihreä maljakko, jossa on tuoreita kukkia tai pieni pöytä kahvikuppien asettamista varten, voi muuttaa ilmapiirin kokonaan. Älä löydä sitä?

Yksinkertaiset yksityiskohdat luovat suuren muutoksen

kesä makuuhuoneessa kirkas celadon -vihreä aksentti filigraaniset koristeet päiväpeitteessä

Kaikki nämä ideat antavat sinulle ainutlaatuisen hyvän olon kokemuksen omissa neljässä seinässäsi!

Vinkki: voit laittaa sängylle muutamia ylimääräisiä tyynyjä, joissa on kauniita värejä. Näiden tulee vastata päiväpeittoa. Joten sängyn ja koko makuuhuoneen ilme näyttää täydelliseltä ja tyylikkäältä.

Voit myös nojata niihin lukiessasi illalla.

On parempi tehdä ilman muita sisustustietoja, jos näitä ideoita käytetään!

Bambu ja rottinki luovat luonnollisen tunnelman

kesä makuuhuoneessa rottinkikorinen yöpöytä bambusta

Luonnonmateriaalit, kuten bambu, rottinki tai paju, sopivat upeasti kesäkalusteiden kanssa. Alla oleva pieni taulukko on myös erittäin käytännöllinen. Sitä voidaan käyttää illalla luettujen kirjojen säilyttämiseen.

Vinkki: Erilaisten päiväpeitteiden ja päiväpeitteiden avulla voit lisätä huoneeseen luonnollisia vivahteita. Muun suunnittelun tulee olla selkeä ja yksinkertainen. Koska kesäilmapiiri on juuri sitä!

Lähes huomaamaton muutos tuo taloon kesän

kesä makuuhuoneessa kirkkaat valkoiset vuodevaatteet pienet kukat

Merenkulun inspiroimat peilit tai pienet sohvapöydät tuovat heti paljon enemmän kesäistä tunnelmaa makuuhuoneeseen. Avoin kirja rentouttaa ilmapiiriä ja motivoi lukemaan.

Vinkki: Vaaleat, merensiniset vaahtotuotteet ovat juuri sitä, mitä tarvitset kesäksi. Ne näyttävät erityisen kauniilta yhdessä mustien sängynrunkojen kanssa.

Maalaa lattia

kesä makuuhuoneessa kauniita kukkakoristeita valkoisella ja tummansinisellä

Ovatko lattiat hieman haalistuneet? Sitten voit maalata ne tuoreella kesävärillä. Vaihtoehtoja on monia: voit valita raikkaan valkoisen värin tai eri sinisen sävyjä.

Vinkki: sovita kuvioiden värit päävivahteeseen. Tämä varmistaa, että valitsemasi sävy jakautuu tasaisesti kaikkialle.

Voit myös lisätä tuoreita värisävyjä tyynyillä ja peitolla

kesä makuuhuoneessa kauniita vaaleanpunaisia ​​ja oransseja kukkakoristeita zaran kodista

Muotoile kaapin pinta uudelleen kesäkoristeilla

kesä makuuhuoneessa vanha lipasto okran kuorissa lasissa

Pelkästään laittamalla vanhoja pulloja kaapin päälle ja ehkä lasillisen kulhoilla voit saavuttaa jo kesätunnelman. Voit aina lisätä lajiketta vaihtamalla pullossa olevat kasvit viikoittain. Voit käyttää tuoreita kukkia, oksia, joissa on lehtiä, mausteita tai yrttejä.

Vinkki: Etsi merelle omistettu painos kuvineen ja kauniine kansineen kirpputorilta tai vanhasta kirjakaupasta. Nämä muinaiset aarteet ovat paitsi upeita lukea, mutta ne voivat myös tehdä virkistävän muutoksen makuuhuoneeseesi.

Maalaa koko huone valkoisella ja sinisellä värivalikoimalla Laskeutumissuunnittelu & Kehitys

kesä makuuhuoneessa vintage nojatuoli vaaleansininen raidallinen pussilakana

Miehet ja naiset rakastavat tätä väriyhdistelmää. Joten et voi mennä pieleen. Se on täydellinen viihdehuoneisiin ja jaettuihin makuuhuoneisiin. Maalaa seinä siniseksi ja päiväpeitteet voivat olla valkoisia ja siniset raidat.

Vinkki: sekoita nauhat! Heti kun nämä ovat samanvärisiä, erilaisten raitojen ja kuvioiden yhdistelmä rikastuttaa.

Maalaismainen puu ja kerma vuodevaatteet

kesä makuuhuoneessa karkea vaalea puu antiikki

Uppoudu romanttisen ihmemaailman tunnelmaan! Voit saavuttaa tämän karkean, haalistuneen puun ja kermanvivahteiden avulla. Pieni pörröisyys tyynyn ja peiton reunalla lisää romantiikkaa.

 Vinkki: Tässä onnistunut suunnittelu riippuu yksinomaan kankaan valinnasta. Kosketa ja katso huolellisesti, kun valitset vuodevaatteet.

Pieni mökki metsässä

kesä makuuhuoneessa takorauta ja puupaneelit seinälle

Vaaleaksi maalatut seinät, metalliset sängynrunot ja maalaismaiset vuodevaatteet luovat kotiisi upean tunnelman. Tämän ansiosta palaat kotiin ilolla joka kerta.

Haluatko tuntea kesän kotonasi koko päivän? Tai miksi ei ympäri vuoden? Voitko tehdä sen vinkkien avulla … Pidä hauskaa kesäsuunnittelun kanssa ja anna sen mennä hyvin!

Välimeren inspiraatiota

kesä makuuhuoneessa rottinkijakkara Välimeren tunnelmaa