Aseta ullakolle kodikas makuuhuone – trendikkäitä ideoita

luo ullakolle kodikas makuuhuone

Aseta ullakolle kodikas makuuhuone – trendikkäitä ideoita

Tyypillisesti makuuhuoneet on sijoitettu yläkertaan, joten kun haluamme heittää itsemme sänkyyn, “nousemme” rauhallisempaan paikkaan talossa. Ystävällinen ja eristetty makuunurkkaus näyttää paljon ainutlaatuisemmalta, jos sillä on erityinen pääsy ja huoneen vertaansa vailla oleva sijainti.

Useimmat meistä ovat rakastaneet puumajoja ja riippumattoja; jopa Harry Potterin kaappi portaikon alla saattaa olla houkutteleva monille.

Nyt sinulla on mahdollisuus todella nauttia tästä kiehtovasta huoneesta katolla, joka lupaa mielenkiintoisia ja luottamuksellisia kokemuksia ikkunoineen taivasta kohti.

kodikas makuuhuone design ullakolla perustaa portaat

Itse asiassa taloissa, joissa on korkeat katot tai epäsäännöllinen muoto, esim. B. historiallisissa rakennuksissa voi esiintyä käyttämättömiä nurkkoja ja kaaria. Ullakot paljastavat itsensä tällaisten avaruudellisten tähtikuvioiden upeana tuloksena. Tällaiset kopit sopivat niille nuorille ja kiireisille ihmisille, jotka eivät ole vielä löytäneet istuvan elämän rauhaa ja jotka vetäytyvät vain makuuhuoneeseen rentoutumaan illalla tai sen tarjoaman yksityisen tilan vuoksi.

Lisää runoutta tavoittaa hänet tikkaiden kautta ja kaikki on tahratonta. Ja mitä sanot liukuvasta napista, joka liukuu alas nopeammin? Ylivoimaista iloa sisäiselle lapsellesi!

Usein ullakko voi osoittautua kiinnitetyksi kaksikerroksiseen olohuoneeseen. Nämä ovat elokuvien tyylikkäitä ja vaikuttavia ullakkoja, jotka ovat riittävän tilavia king -size -vuoteelle, kuntopyörälle aamutreenille ja ehkä nojatuolille – koska siinä on erityistä huomiota litteän näytön vieressä.

Miellyttävä tunnelma makuutilassa

kodikas makuuhuone design ullakolla sisustus moderni

Eksentrinen ja rentouttava

kodikas makuuhuoneen muotoilu ullakolle asetettu nahkainen nojatuoli

On olemassa hyvin moderneja rakenteellisia ratkaisuja ullakkokonseptin lähentämiseksi, kuten suosittu puusta ripustettava alusta teräsrakenteille tai jopa pystytetty kapselityyppinen makuuhuone. Ensi silmäyksellä rakastumme tällaisiin visuaalisesti vaikuttaviin rakennusrakenteisiin, koska niiden suunnitteluun on käytetty paljon mielikuvitusta.

Valkoiset laitteet – muodikas ja trendikäs muotoilu

kodikas makuuhuone design ullakolla minimalistinen

Lasista valmistetut väliseinät antavat meille mahdollisuuden erottaa ullakolla sisustettu makuuhuone läheisyyden lisäämiseksi olohuoneen laajasta tilasta, jonka päällä se leijuu. Koska nukkuminen on toimintaa, joka ei oikeastaan ​​vaadi päivänvalon hyötyjä, monien ikkunoiden puute ei ole suuri menetys. Pieni ikkuna, jonka pitäisi yleensä olla sängyn lähellä, päästää sisään juuri sen verran auringonvaloa, joka herättää sinut aamulla.

Makuutila on suunniteltu suoraan keittiön yläpuolelle

kodikas makuuhuone design ullakolla ruokailutila puinen pöytä

Upeat kattovalaisimet – urbaani sisustus

kodikas makuuhuoneen muotoilu ullakko -olohuoneessa

Tummat puupaneelit peittävät seinät

kodikas makuuhuone design ullakolla perustaa ruokasali

Älä pelkää sisällyttää rakenteellisia elementtejä koostumukseen. Tosiasiat osoittavat, että varsinkin vanhempien talojen ullakkohuoneissa joidenkin tukipalkkien pystyttäminen ja jopa tuuletuskuilujen asennus on väistämätöntä. Niiden pukeutuminen olisi vaihtoehto sinulle. Moderni muotoilu voi kuitenkin olla erittäin ylpeä eksentrisestä eklektisyydestä ja monenlaisista vaihtoehdoista tässä suhteessa.

Kaikki nämä rakenteelliset elementit, jotka eivät ole löytäneet sijaa klassisen muotoilun siistissä ja siistissä maailmassa, mutta osoittavat rakentavia taitoja ja sivilisaation saavutuksia, voidaan kutoa nykyaikaisiin muotoiluluonnoksiin aksentteina. Se vaatisi jonkinlaista viritystä, “taivutusta” esteettisistä näkymistämme, mutta lopulta tulokset voivat olla melko ylellisiä.

Ja varsinkin kun monet nykyaikaiset suunnittelumallit perustuvat suureen materiaalin huomioimiseen, puu ja teräs voidaan integroida erittäin hienolla tavalla harkiten hienostuneen parvihuoneen laitteisiin.

Portaat erottavat olohuoneen makuuhuoneesta

kodikas makuuhuoneen muotoilu ullakolla sinisellä samettisohvalla

Kirkas, leikkisä ilmapiiri – värikkäitä aksentteja ja yksityiskohtia

kodikas makuuhuoneen muotoilu parvi -ruokailutilan raidoissa

Teollinen makuuhuoneen suunnittelu ullakolla

kodikas makuuhuoneen muotoilu ullakolla sisustamalla teollista tyyliä

Vietin vähän aikaa yrittäen ymmärtää, mikä on se, joka kiehtoo meitä niin paljon ullakkokonseptista. Se voi olla se, että ne ovat meille täysin saatavilla, koska ne useimmiten vain ”tapahtuvat” avaruudessa. Niiden suunnittelu, sisustus ja kokeminen ansaitsevat varmasti kutsumisen haasteeksi, jotain pienen taloseikkailun kaltaiseksi. Mutta olen sitä mieltä, että sen viehätyksen muodostaa suurelta osin tilallinen yllätys, houkutus löytää nurkka siro ja kutsuva täysin odottamattomista paikoista.

Kattovalaisimet ullakolla olevan makuualueen päälle

kaunis makuuhuoneen muotoilu ullakkoportaassa

Laaja huoneisto

kodikas makuuhuone design ullakolla perustaa puulattiat