Feng Shui -ideoita makuuhuoneeseen – tarkista tarkistuslista ennen sängyn ostamista

feng shui makuuhuoneen ideat puu valkoinen musta vuodevaatteetFeng Shui -ideoita makuuhuoneeseen – tarkista tarkistuslista ennen sängyn ostamista

Sängysi on kodin tärkein huonekalu, luultavasti tiedät tämän jo .. Mutta jos et, lue kaikki feng shui -makuuhuoneen sängyn ideat vakuuttaaksesi itsesi helposti! Tiedä kuinka valita sänky, jossa on hyvä feng shui?

Ja mikä todella on hyvä Feng Shui -vuode? Tässä on kaikki tarvitsemasi apu. Opi huolellisesti tämä Feng Shui -luettelo, kirjoita muistiin yksittäiset kohdat ja lähde ostamaan uutta sänkyä huoletta.

Tyypillinen Feng Shui makuuhuoneen kalustus

feng shui makuuhuoneen ideat puinen katosvuode valkoinen

Tarvittavan sängyn koon määrittäminen on helppoa, mutta entä sängyn tyyli? Ja sängyn materiaalit? Kuinka löytää puinen sänky? Ja miltä tämä sänky näyttäisi kauniilla raudoitetulla päätyllä? Kyllä, vuoteita on valtava valikoima. Feng Shui tekee kuitenkin todella helpoksi valita täydellisen sängyn. Paras sängyn materiaali on puu. Mikä tahansa tyyli on hyvä, älä unohda niin kauan kuin sinulla on vapaata tilaa sängyn alla. Tämä lisää säilytysmahdollisuuksia, joten erittäin matalat vuoteet jäävät Feng Shui -rajojen ulkopuolelle.

Mukava makuuhuone auringonvalossa

Samettiset tekstuurit

feng shui makuuhuoneen ideoita puu sametti pehmeä

Hyvä pääty on erittäin tärkeä mukavaan Feng Shui -vuoteeseen. Feng Shui -päätyt, jotka ovat kiinteitä ja puisia tai pehmustettuja, ovat parhaita. Tämän yhdistelmän jälkeen heillä on paitsi kiinteä, myös lempeä ja tukeva Feng Shui -energia ja tarjoavat sitä sinulle ja makuuhuoneellesi. Älä valitse sänkyä, jossa on sängynpääty, jos et unohda vanhoja hyviä aikoja vankilassa tai sairaalassa (laiska vitsi, mutta tee pääasia selväksi!)

 Yksinkertainen mutta rentouttava makuuhuoneen suunnittelu

feng shui makuuhuoneen ideoita puu puu pääty

Markkinoilla on erilaisia ​​patjoja, valitse yksi ja laita rahat sellaiseen, joka parhaiten edistää unta ja rentoutumista. Mitä paremmin nukut yöllä, sitä parempi terveys on päivällä. Älä osta käytettyjä patjoja, se on huono Feng Shui. Liinavaatteiden parhaat värit ovat ihonvärejä.

   Mukava makuuhuone – puiset Feng Shui -laitteet – säilytysvaihtoehdot sängyn allamakuuhuoneen idea puu yöpöytä säilytysmahdollisuus sängyn alla

Makuuhuone -idea luonnon innoittamana ja kalustettu Feng Shuin sääntöjen mukaisesti

feng shui makuuhuoneen ideoita puu alkuperäinen

Yksinkertainen makuuhuoneen sisustus, mutta lisäksi tyylikäs ja mukava – Feng Shui -kriteerit

feng shui makuuhuoneen ideat puun punaiset tyynyt

Ihana makuuhuoneen kalustus – ruohonvihreät liinavaatteet, upeat näkymät luontoon

feng shui makuuhuoneen ideoita puinen sänky