Laatikon jousisängyn opas: tämän sänkyjärjestelmän rakenne, edut ja haitat

Optimaalinen nukkumismukavuus, kuninkaallinen ulkonäkö ja kohtuulliseen hintaan? Kyllä, se on mahdollista: korkealaatuisilla jousisängyillä! Vaikka tämäntyyppinen sänky on muuttanut saksalaisiin makuuhuoneisiimme suhteellisen lyhyeksi ajaksi, se on ollut trendi yli vuosisadan ajan erityisesti Yhdysvalloissa ja Skandinavian maissa. Ei ole turhaa, että laatikkojousisänkyä kutsutaan myös amerikkalaiseksi vuodeksi tai mannermaiseksi vuoteeksi. Mutta mikä on laatikkojousisänky? Mistä se on tehty? Pitäisikö sinun valita tällainen sänky ja miksi? Kaikkia näitä kysymyksiä tarkastellaan alla…

Miten laatikkojousisängyt todella rakennetaan?

Periaatteessa on suurin ero laatikkojousisängyn ja tavanomaisen välillä, "normaali" Sänky siinä, että ensimmäisestä puuttuu sälekehys. Laatikon jousisängyillä on täysin erilainen rakenne. Ne on rakennettu kolmeen kerrokseen. Alareunassa on niin kutsuttu laatikkojousi ja vastaava jousitus. Varsinainen patja, joka tunnetaan myös nimellä yläpatja, sijaitsee sitten päällä. Ja yläkerros on yleensä päällyspatja tai päällinen lyhyesti. Tämä on tyypillisempää skandinaaviselle laatikkojousivaihtoehdolle. Miksi tarvitset edes kolmea vuoroa? Ja mitä sinun pitäisi ottaa huomioon ostaessasi laatikkojousia?

ergonominen patja

Laatikkojousi: Laatikon jousisängyn runko

Parhaassa tapauksessa laatikkojousi on valmistettu massiivipuusta ja varsinainen jousitus koostuu Bonell -jousista tai tynnyri -taskujousista. Molemmilla jousituksilla on melko hyvä kimmoisuus ja ne takaavat optimaalisen mukavuuden. Siitä huolimatta tynnyri -taskujousia suositellaan erityisesti raskaammille ihmisille tai niille, jotka usein vaihtavat nukkumisasentoa. Lisäksi ilmankierto ja lämpötilan tasaus ovat paljon paremmat tämän tyyppisellä jousituksella ja tämä luo mukavan ja terveellisen nukkumisympäristön sängyssä. Kun ostat joustinlaatikkoasi, sinun tulee siksi aina yrittää erottaa vehnä akanoista ja hankkia todella sänky, jossa on laatikkojousitus. Koska valitettavasti markkinoilla on joskus tällaisia ​​pilkkuja, joissa on vain tämä ilme.

Laatikkojousipatja

Kuten useimmat tavanomaiset patjat, varsinaiset patjat on valmistettu sisäjousesta. Näitä kutsutaan myös taskujousipatjoiksi. On suositeltavaa valita jousitus, joka on valmistettu tynnyri -taskujousista. Tällä on edellä mainitut edut ja se on myös kestävämpi muihin suspensioihin verrattuna. Tietenkin metallijousien määrä on ratkaisevan tärkeä laatikkojousipatjassa. Mitä korkeampi se on, sitä parempi. Keskimmäisessä hintasegmentissä noin 450 jousen määrä on täysin kunnossa, ja erittäin korkealaatuisille patjoille on odotettava noin 1000 tai enemmän tynnyri-taskujousia. Jousisydän on myös päällystetty polyeetterillä tai kylmävaahdolla. Kylmävaahtosuojuksella varustetut laatikkojousipatjat, joissa on myös 7-vyöhykeinen taskujousisydän, ovat parhaita ja mukavimpia tällä alueella.

velda -laatikkojousisänky verrattuna malliin harmaa

Topper

Sen päälle tulee päällyspatja. Yleensä tämä on noin kahdeksan – kymmenen senttimetrin paksuinen ja koostuu kylmästä tai viskoosivaahdosta. Jotkut valmistajat haluavat myös käyttää korkealaatuista lateksia. Päällinen tulee räätälöidä juuri päällispatjan mukaan, jotta se voi johtaa entistä parempaan makuumukavuuteen. Tällä kolmannella laatikkojousipatjalla on jo useita etuja. Se suojaa sisäjousipatjaa, parantaa nukkumisympäristöä ja piilottaa epämukavan halkeaman, joka syntyy kahden erillisen patjan välillä parivuoteessa.

Lisävinkki:

Tärkeä ominaisuus aidossa, alkuperäisessä laadukkaassa laatikkojousisängyssä ovat jalat. Niiden tulisi olla paikalla sängyn optimaalisen tuuletuksen varmistamiseksi. Tässä pätee seuraava nyrkkisääntö: laataton jousisänky ilman jalkoja ei ole oikea laatikkojousisänky!

Laatikon jousisängyn edut ja haitat

Mitä muuta sinun pitäisi tehdä? kun valitset oikean laatikkojousen huolenaiheita? Mikä puhuu ja mikä vastustaa ostamista? Katsotaanpa sitä lähemmin yhdessä!

etuja

  • Erityinen sisääntulokorkeus 60-70 cm (sopii myös vanhuksille ja selkävaivoista kärsiville)
  • Pumpun vaikutus jousipatjassa (tämä johtuu makuuasennossa olevan henkilön kehon liikkeistä ja varmistaa säännöllisen ilmanvaihdon)
  • Hyvä lämmönsäätö (luo kodikkaan, lämpimän nukkumisympäristön)
  • Arvokas ulkonäkö (kuninkaallinen ylellinen ilme makuuhuoneessa)

haitta

  • Sängyn koon vuoksi se on tilaa vievä ja suhteellisen vaikea käsitellä kuljetuksen aikana
  • Joissakin malleissa patjoja on vaikeampi vaihtaa
  • Patjat on käännettävä useammin kuin tavanomaisilla vuoteilla, koska ne ovat liian lähellä toisiaan

ylellinen laatikkojousisänky, valkoinen syvä paalumatto makuuhuoneessa

Johtopäätös:

Jousisängyt ovat maailman trendikkäimpiä ja suosituimpia nukkumisjärjestelmiä, ja niitä kannattaa ehdottomasti suositella. Sinun tulisi harkita muutamia näkökohtia ostaessasi ja ehdottomasti varata niihin riittävästi aikaa. Kuten kaikki muutkin sängyt, on sanomattakin selvää, että makuulle pääseminen on ehdoton edellytys – samoin kuin laaja asiantuntija -neuvonta.

Uppoudu ylellisen unen ylellisyyden maailmaan, esimerkiksi Betten-Anthon laatikkojousisängyt. Ja selvitä itse, mikä joustinpatja on täydellinen sinulle!

     velda metropolitan laatikkojousisänky optimaaliseen nukkumismukavuuteen

 


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80