Makuuhuoneen trendit 2016: yhdistä halutut elementit nykyisiin trendeihin

Makuuhuoneen trendit 2016

Puhtaasti tilastollisesta näkökulmasta katsottuna ihmiset viettävät 24 vuotta ja neljä kuukautta elämästään makuuhuoneessa – ja vain nukkumaan. Lisäksi on monta tuntia, jolloin voit halata mukavasti sängyssäsi, lukea hyvää kirjaa tai päättää asusta peilin edessä. Huone, jossa vietät niin paljon aikaa, ansaitsee ensiluokkaisen ilmeen. Nykyisten makuuhuoneen trendien mukaan tämä on helppo toteuttaa.

Näytä värit: ruusu ja vaaleansininen

Kauden trendivärit ovat ruusu ja vaaleansininen. Säteilet rauhaa ja tyyneyttä. Ihanteellinen rentoutumiseen pitkän päivän jälkeen. Seinämaalina, matolle tai koristeluun – nämä kaksi sävyä eivät saisi puuttua modernista makuuhuoneesta. Mutta trendi ei tarkoita sitä, että yksilöllisen makusi on oltava alisteinen. Yhdistelmät muiden värien kanssa ovat aina mahdollisia. Valkoinen on edelleen suosittu klassikko makuuhuoneiden värisuunnittelussa.

Makuuhuoneen trendit sisustusideoita tyynyliinat raidat

Trendi: sekoitus tyylejä makuuhuoneessa

Yhtenäisyys oli eilen. Nykyään materiaalit, tyylit ja muodot sekoitetaan. Epätavallinen ja yksilöllinen ilme antaa huoneelle persoonallisuuden. Huippuluokan suunnittelijaesineet voidaan yhdistää ihanteellisesti kirpputorilta löydettyihin esineisiin – oikea sekoitus tekee eron!

Hyvä sekoitus eri elementtejä on tällä hetkellä osa makuuhuoneen sisustustrendiä.

Avoimet vaatekaapit

Hieno idea siistille friikeille avoimet vaatekaapit. Pois rumien kaapin ovien kanssa ja sisällä seinähyllyn ja roikkuvien tankojen kanssa. Älykkäät järjestelmät helpottavat vaatteiden säilyttämistä käytännössä ja pitävät ne siistinä. Putkiteräksestä valmistetut rakenteet yhdessä raskaiden puupaneelien kanssa takaavat modernin tyylin.

Gadgetit

Lattiamatot, joissa on integroitu herätyskello, seinäkellot, joissa on Internet -musiikin suoratoistotoiminto, iOS -ohjatut ikkunaluukut – valikoima hienoja laitteita makuuhuoneisiin on valtava. Ja jos haluat tehdä makuuhuoneestasi todellisen hyvinvoinnin keitaan, sinun ei pitäisi tehdä ilman pienten auttajien tukea. Mielivalot ovat myös todellinen kohokohta. Niillä on rauhoittava vaikutus ja ne näyttävät vain erittäin koristeellisilta.

Makuuhuoneen trendit sisustusideoiden luomiseksi ullakkohuoneisiin

Lattiavalaisimet

Hyvin harkittu valaistuskonsepti ei myöskään pysähdy makuuhuoneeseen. Kirkkaat kattovalaisimet eivät ole kovin viihtyisiä. Häikäisevä valo, joka valaisee koko huoneen, ei sovellu makuuhuoneeseen. Lattiavalaisimilla voidaan kuitenkin asettaa kohdennettuja valaistuksen aksentteja. Sängyn vieressä tai pukeutumispöydän takana – taitavasti sijoitetut valaisimet ja lamput luovat tunnelman ja kodikkaan tunnelman makuuhuoneessa.

Matto makuuhuoneessa

Lattian vaikutus on usein aliarvioitu. Pelkän mukavuuden vuoksi lattialla on taipumus käyttää jotain käytännöllistä. Parketti ja laatat ovat usein parempia. Tietenkin ne tarjoavat puhtaan viimeistelyn ja selkeän ilmeen, mutta tällaiset makuuhuoneen lattiat eivät usein ole kodikkaita. Huone voidaan muuttaa matolla. Tässäkin tarvitaan materiaalien sekoitusta. Jopa useat kerrokset ovat vaihtoehto. Entä z. B. tukevalla olkimatolla, jonka päällä on pehmeä karitsannahka?

Peitot, tyynyt ja muut.

Kun värit on valittu, vaatekaappi asennettu ja matto asetettu, on tärkeää yhdistää mukava “viimeistely” makuuhuoneen suunnitteluun. Tyynyt ja peitot ovat paras valinta tähän. Ne täyttävät useita tehtäviä ja mahdollistavat yksilöllisen suunnittelun. Palveluntarjoajat pitävät La Redoute mukana laaja valikoima päiväpeitteitä, tyynyjä, peittoja ja paljon muuta. Nämä yksityiskohdat jakautuvat useisiin kerroksiin sängylle, ja ne ovat keskeinen katseenvangitsija. Laadukkaat mallit parantavat myös nukkumismukavuutta.

PÄÄTELMÄ: Yhdistä trendi ja yksittäiset elementit

Makuuhuoneen trendit muuttuvat jatkuvasti. Yksilölliseen tyyliin yhdistät halutut elementit ja modernit trendit. Tämä luo huoneen, joka kutsuu sinut rentoutumaan ja tuntemaan olosi hyväksi. On parasta työskennellä monipuolisen perusidean kanssa. Vaimennetut seinävärit ja yksinkertaiset huonekalut voidaan yhdistää monella tavalla milloin tahansa. Ne ovat ajattomia elementtejä trendikkäissä makuuhuoneissa.

Kuvan oikeudet: 

Kuva 1: [email protected] – tyynyt -1031079_1280

Kuva 2: [sähköposti suojattu]-bed-room-1530304_1280