Makuuhuoneen värit: Mitkä ovat uusimmat trendit nukkuvalle keidallesi?

Värit ja niiden vaikutus meihin ihmisiin – jännittävä ja suosittu aihe taiteilijoille, psykologeille ja suunnittelijoille, mutta myös jokaiselle meistä. Kuinka usein sinulta on kysytty lempiväriäsi? Liian usein, eikö? Koska tämä kysymys on itse asiassa yksi elämämme tärkeimmistä näkökohdista, vaikka emme useinkaan tunne sitä tietoisesti. Tänään puhumme makuuhuoneen väreistä ja niiden vaikutuksesta.

Tutkittuamme viimeisimpiä elämän trendejä vuonna 2018 huomasimme, että paljon on jäljellä, mutta raikasta ilmaa voi tuntea myös sisustuksessa – etenkin trendivärien osalta. Lisäksi vaalea puu on edelleen muodissa, samoin kuin karkeammat luonnonmateriaalit, kuten luonnonkivi ja villa. Samaan aikaan pehmoiset pehmeät tekstuurit ja tekstiilit, kuten mohair, sametti ja nauha, jotka takaavat enemmän mukavuutta omissa neljässä seinässäsi, kokevat todellisen paluun. Yhdessä syvien, lämpimien värien, kuten Bordeaux’n tai munakoison kanssa, pehmeät materiaalit tuovat entistä enemmän rentoutumista ja jaloa turvallisuuden tunnetta.

Makuuhuoneen värit 2018

munakoisoseinämaali makuuhuoneen väritrendit

3 suosikkisuosikkiamme

Monet lonkkamuotoilijat ja taiteilijat ympäri maailmaa ovat jo trendisuunnittelijoita paitsi muodin lisäksi myös asumisessa ja sisustuksessa – tietysti väritrendit. Haluamme keskittyä ensisijaisesti kolmeen suosikkiimme täällä: Pantone Institute, Benjamin Moore ja Dulux.

Kaikki kolme ilmoittivat vuoden trendiväristä ja vakuuttivat meidät täysin. Vaikka nämä ovat kolme eri väriä, ne kaikki sisältävät lämpimän kosketuksen, josta haluaisimme nauttia tänä vuonna. Pysy kanssamme ja ota selvää lisää.

Pehmeä violetti luo makuuhuoneeseen meditatiivisen tunnelman

violetti ultravioletti ranta väri 2018 makuuhuoneen värit

Vuoden Pantone -väri – ultravioletti

Maailmankuulu Pantone -instituutti on jo vuoden 2018 väri Ultra violetti nimitetty. Syvä, mystinen violetti sävy, joka kutsuu meidät haaveilemaan ja viipymään ja inspiroi samaan aikaan. Väri on meditatiivinen ja ylivertainen ja muistuttaa kirkkaan yötaivaan äärettömyydestä lukemattomien tähtien kanssa. Siksi ei ole ollenkaan yllättävää, että tämä väri sopii täydellisesti hiljaiseen makuuhuoneeseen. Halutessasi voit yhdistää nämä valkoiseen, laventeliin ja vaaleanpunaiseen.

Taikuutta ja syvää meditaatiota Ultra Violetilla

pantone väri 2018 ultravioletti

Benjamin Mooren vuoden väri – Caliente

Caliente AF-290 Toisaalta vuoden 2018 trendiväri on kova Benjamin Moore. Kuuma, voimakas punainen sävy, joka ilmaisee rakkautta ja päättäväisyyttä. Itseluottamuksellisille naisille, mutta myös miehille, jotka ovat innokkaita toimimaan ja jotka tietävät aina tarkalleen mitä haluavat.

Trendiväri punainen: intohimo ja voima yhdessä

Se on mielekäs väri, joka symboloi intohimoa, voimaa ja muutosta. Sinun tulisi kuitenkin olla varovainen tämän kanssa makuuhuoneessa äläkä suunnitella kaikkea tällä värillä. Vain korostusseinä tai pikemminkin vuodevaatteet ja kodin tarvikkeet Calientessa pitäisi riittää, muuten makuuhuoneesi voi näyttää liian aggressiiviselta ja dynaamiselta. Tällainen tunnelma ei voi taata sinulle riittävää rentoutumista ja syvyyttä lepäämisen ja nukkumisen aikana.

Käytä Calientea makuuhuoneessa vain kohtuudella

trendiväri 2018 caliente benjamin moore makuuhuoneen värit

Vuoden Dulux -väri on Heart Wood

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Sydän Puu alkaen Dulux. Herkkä ja rauhoittava tämä trendiväri on yksinkertaisesti unelma jokaiseen makuuhuoneeseen. Väri on niin sileä, että voit heti tuntea maalaismaisen turvallisuuden tunteen ja luonnollisen keveyden samanaikaisesti. Sydänpuu yhdistyy täydellisesti Ultra Violetin ja minkä tahansa muun värin kanssa ja on ihanteellinen mihin tahansa muuhun huoneeseesi kotona.

Alla näet 4 eri tapaa käyttää Heart Woodia omassa makuuhuoneessasi.

Luo harmonisia kontrasteja onnistuneilla väriyhdistelmillä

sydän puu dulux vuoden väri makuuhuoneen värit

Kun olemme jakaneet kanssasi kolme trendisuunnittelija -suosikkiamme, haluamme esitellä sinulle upeita väritrendejä, jotka sopivat makuuhuoneen väreiksi ja antavat nukkuvalle keikalle enemmän kodikkuutta. Nauti kuvagalleriamme upeista makuuhuoneen kalusteista ja anna niiden innostaa sinua!

Tummansininen on uusi harmaa

tummansininen seinämaali laventeli päiväpeite makuuhuone värit ideoita

indigo seinämaali makuuhuoneen väritrendit

makuuhuoneen väritrendit seinän väri tummansininen

Antrasiitti seinillä tarjoaa edelleen peitetyn annoksen mysteeriä

antrasiitti seinämaali valokuvatapetit makuuhuoneen värit

Iloista keveyttä pastelliherkän aprikoosin kanssa

aprikoosi seinämaali makuuhuoneen väritrendit

Makuuhuoneen värinä vaaleanpunainen on yksinkertaisesti ajaton

vauva vaaleanpunainen seinämaali katos makuuhuoneen värit ideoita

Taupe ja cappuccino rauhoittavat aisteja ja helpottavat nukahtamista

cappuchino savi seinämaali makuuhuoneen väritrendit

makuuhuoneen värit taupe nahkainen pääty valkoinen kalustus

suklaanruskea seinämaali makuuhuoneen värit

taupe seinämaali makuuhuoneen värit

Niille teistä, jotka rakastavat boho -tyyliä

värikkäät tekstiilit boho -tyyliset makuuhuoneen värit

Ja niille, jotka rakastavat vain harmaata …

harmaat seinät makuuhuoneen värit vuodevaatteet raidallinen matto

violetti sininen seinämaali makuuhuoneen väritrendit

makuuhuoneen värit neutraali epäsuora valaistus vintage yökonsoli

Persialainen matto makuuhuoneessa Huomattava kodinsuunnittelu harmailla matto -makuuhuone -ideoilla

Kunnianosoitus ikuiselle kesälle makuuhuoneessa …

laventeli seinämaali makuuhuoneen värit retro nojatuoli