Makuuhuoneessa 12 syksyistä vuodevaatetta

syksyiset vuodevaatteet makuuhuoneessa idea makuuhuone

Makuuhuoneessa 12 syksyistä vuodevaatetta

12 vuodevaatteiden mallia syksyyn

Kun lehdet putoavat syksyllä, on houkuttelevaa tuoda kotoa luonnon maanläheiset värit. Helppo tapa päivittää sisustus tähän kylmään vuodenaikaan on vaihtaa vuodevaatteet!

Syksyn juhlapyhät ja kokoontumiset tuovat kotiisi seuraa, eikä ole parempaa tapaa kuin tervehtiä vieraita syksyn peitolla. Kun yritys menee, nautit edelleen uuden ostoksesi kirkkaista väreistä.

Tänään olemme keränneet 12 kaunista vuodevaatetta syksyyn, mukaan lukien valikoimat, jotka sopivat täydellisesti siirtymiseen tuleviin talvikuukausiin. Runsaat ruosteen sävyt ja kultainen geometria unohtumattomissa kuvioissa takaavat sinulle. Kommentteja ei tarvita …

Tribal -tyyliset vuodevaatteet maan sävyillä

syksyiset vuodevaatteet mallit makuuhuoneessa idea alkuperäinen mielenkiintoinen

Aloitamme yhdestä suurimmista tekstiilisuuntauksista tänään … heimojen malleista!

Serenan Flint Jasper -peitto & Lily muistuttaa intialaisia ​​aiheita syksyn väreissä.

 

Peitot rajoilla

Joskus riittää hyvä, paksu reunus! Serenan Coral Border Frame -peitto & Lily tarjoaa raikkaat valkoiset liinavaatteet, joissa on kirkas punainen ja oranssi reunus jokaisen kulman ja reunan määrittämiseksi. Jokaisessa tehokkaassa linjassa on ripaus syksyä, mutta tämän peiton raikas ilme sopii täydellisesti kaikkina vuodenaikoina.

Design -vuodevaatteet Coralilta linja

syksyiset vuodevaatteet makuuhuoneessa idea valkoinen oranssi

 Kokeile paksumpaa ääriviivaa Dwell Studion modernilla mandariinipeitolla. Tämä hotellin vuodevaatteet pitävät sinut mukavana 400 -lankaisen puuvillan kanssa!

Vuodevaatteet oranssinpunaisilla reunoilla

syksyiset vuodevaatteet malleissa makuuhuoneessa idea reunat oranssit

Vuodevaatteet runsailla, maanläheisillä sävyillä

Toinen suosittu malli tänään? Chevron! Sen sijaan, että ne olisivat liian teräviä, chevron -siksakit kääntyvät nyt epäselviksi ja herättävät alueen uuden käänteen muotoilussa. Esimerkiksi teksturoitu Atlas -pussilakana + kanelia sisältävä West Elmin kaneli tarjoavat ombre -tyylin tässä klassisessa geometrisessa kuviossa.

Chevron -vuodevaatteet maan sävyillä

syksyiset vuodevaatteet makuuhuoneessa tumma kuvio

Mitä pidät yllä olevien vuodevaatteiden syvistä, rikkaista sävyistä? Alla oleva valikoimamme on yhtä houkutteleva syksyn auringonlaskun varjossa olevien vaakasuorien raitojen ansiosta. Craten Sedona -liinavaatteet & Tynnyrissä on käsin kirjonta tekstuurin lisäämiseksi.

Moderni vuodevaatteet maanläheisin sävyin

syksyiset vuodevaatteet makuuhuoneen peitoissa

Kuvio määrinä

Voi kuinka rakastamme Ikatia! Varsinkin kun se on keltainen, harmaa ja sininen! West Elmin 100% puuvillaa, orgaanista WinterIkat -pussilakanaa on otettu akvarellisuunnittelusta ja se osoittaa ehdottomasti herkkää taidetta …

Ikat -pussilakana

Syksyn vuodevaatteet makuuhuoneessa ikat -tyylinen kuvio

Käsityönä valmistetut suzanit ovat perinteisiä tekstiilejä, jotka morsiamet luovat trouselle. Ja ne ovat juuri sitä, mitä Morena Suzani -brodeerattu pussilakana on & Kannet Pottery Barnista vastustamattomilla kukillaan ja viiniköynnöksillään.

Brodeerattu pussilakana 

syksyn vuodevaatteet malleja tyyny pehmeät tekstuurit

Elää isosti Thomas Paulin King Elephant -pussilakanan kanssa. Tämä käsisilmäpainatusvalikoima on viimeistelty värillisellä kontrastilla varustetuilla reunoilla.

Elefanttipeiton päällinen oranssina

syksyn vuodevaatteiden mallit makuuhuoneessa idea oranssi elefanttikuvio

Vuodevaatteet raidoilla ja suorakulmioilla

Juhlimme nyt vaakaviivojen vetovoimaa valaisemalla Dwell Studion Chinoiserie -pussilakanasetti. Rakastetun amerikkalaisen suunnittelijan Dorothy Draperin (joka oli kiinnostunut raidoista) innoittamana tämä vuodevaatteet on klassinen ja tyylikäs.

Moderni raidallinen vuodevaatteet

syksyn vuodevaatteet suunnittelee raidat valkoinen musta

Siirrymme nyt nauhoista suorakulmioihin, joissa on modernit abstraktit vuodevaatteet alla. Ota punaiset ja appelsiinit mukaan! Nämä sävyt ovat kauniita neutraalien muotojen vuoksi ja värit, kuten harmaa ja violetti, ovat erittäin rauhoittavia. Kyllä, Covan Donovan -liinavaatteet & Barrel on upea värin ja modernin tyylin esitys vuosisadan puolivälistä!

Moderni abstrakti vuodevaatteet

syksyn vuodevaatteiden mallit makuuhuoneessa idea modernit abstraktit linjat

Loman geometria

Emme voineet lopettaa tätä viestiä puhumatta etukäteen lomista, eikö? Z Gallerien geometrisissa armo -vuodevaatteissa on ristikkokuvio jääsinisellä ja kultaisella taupe -värillä. Koristele syksyn tyynyllä tai sängyn reunalla, jossa on kimaltelevia koristeita!

 Vuodevaatteet sininen ja kulta

syksyn vuodevaatteiden mallit idea moderni sininen kultainen huopia

Viimeisessä värimallissamme on toinen kullanvärinen sävy, tällä kertaa yhdistettynä viileään harmaan (sekoitettuna valkoisen ja mustan ripauksen kanssa, jotta kuvio ponnahtaa esiin). Ikoni vuodevaatteet sitrushedelmiä & Grey from Z gallery sopii täydellisesti syksyyn tai korostamaan talviloman juhlia!

Geometrinen pellava sitrushedelmää ja harmaata

syksyn vuodevaatteet malleja geometrinen pellava sitruunan harmaaEtkö ole varma, haluatko ostaa upouudet liinavaatteet syksyyn? Kokeile ostaa pari tyynyliinaa tai lehtisarjaa syksyn väreissä. Joskus riittää vain aksentti uuden kauden juhlimiseen. Kuten huomaat, nykyään suosituimpia kuvioita on saatavana eri väreissä. Hauskoja ostoksia!